Ταξίδι μετρό στο Astoria και Long Island City

Βολικό ταξίδι με υπόγειο και ανυψωμένο σιδηρόδρομο στα δυτικά Queens

Ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της Νέας Υόρκης είναι ένα σύστημα μετρό που τρέχει σε όλη την πόλη 24 ώρες την ημέρα. Ο Queens είναι τυχερός που έχει αρκετές γραμμές που διατρέχουν από αυτό, από το "International Express" που είναι το 7 τρένο, στο μοναδικό τρένο που δεν εισέρχεται στο Manhattan, το G.

Τα τρένα είναι αρκετά καθαρά και το γκράφιτι δεν είναι πια ένα πρόβλημα (το scratchiti είναι, αν και), και μερικοί άστεγοι της Νέας Υόρκης εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το μετρό ως προσωρινή κατοικία τους.

Τα νεότερα τρένα πληρούν όλες σχεδόν τις γραμμές στο Queens, εκτός από το 7 και το R (μερικές φορές). Αυτά τα νεώτερα αμαξοστοιχίες έχουν ψηφιακές ενδείξεις που επισημαίνουν τους σταθμούς στη γραμμή, τα καθίσματα των παγκρατισμών και μια προ-καταγεγραμμένη ανακοίνωση κάθε σταθμού που είναι ξεκάθαρη και κατανοητή.

Το Metrocard είναι ο κύριος τρόπος να πληρώσετε για ναύλο αυτές τις μέρες, επίσης. Τα μάρκες δεν είναι πλέον αποδεκτά.

Γραμμές μετρό στο Δυτικό Κουίνς

Η Astoria και η LIC συνδέονται συνήθως με το Ν και τα 7 τρένα, αλλά υπάρχουν συνολικά έξι ξεχωριστές γραμμές τρένων που διατρέχουν την περιοχή. Οι ακόλουθες γραμμές μετρό έχουν τουλάχιστον έναν σταθμό στην Astoria και Long Island City:

Μεταφορά εντός του συστήματος μετρό

Οι μεταφορές διευκολύνουν τους αναβάτες να μετακινούνται μεταξύ των γραμμών μέσω του συστήματος του μετρό. Αυτά τα σημεία μεταφοράς σας επιτρέπουν να κάνετε ακριβώς αυτό:

Μπορείτε επίσης να "μεταφέρετε" μεταξύ του Queensboro Plaza και του Queens Plaza με έξοδο από το σύστημα, περπατώντας μερικά τετράγωνα και εισερχόμενοι ξανά στο σύστημα. Αυτό απαιτεί να πληρώσετε δύο ναύλους εάν χρησιμοποιείτε οτιδήποτε άλλο εκτός από ένα απεριόριστο Metrocard, αλλά ίσως είναι πιο βολικό για κάποιους από αυτούς να εισέλθουν στην πόλη και να επιστρέψουν ξανά.

Πρόσθετες χρήσιμες μεταφορές περιλαμβάνουν τη σύλληψη του λεωφορείου M60 στο Astoria Blvd για να φτάσετε στο αεροδρόμιο LaGuardia ή το Harlem. Μπορείτε επίσης να πιάσετε το LIRR στο Hunters Point (πολύ περιορισμένες ώρες).

Πού να βρείτε Αλλαγές Υπηρεσιών και Ειδοποιήσεις

Μέρος της διαβίωσης με ένα σύστημα 24ωρης μετρό είναι ότι δεν υπάρχει φυσικός χρόνος διακοπής όταν η εργασία και η συντήρηση μπορούν να εκτελεστούν στις γραμμές.

Έτσι, οι αλλαγές στις υπηρεσίες προγραμματίζονται μπροστά από το χρόνο. Οι αλλαγές στις υπηρεσίες μπορούν να λάβουν διάφορες μορφές: ένα λεωφορείο θα αντικαταστήσει μέρος μιας γραμμής, οι στάσεις παραλείπονται ή οι αμαξοστοιχίες θα ταξιδεύουν σε μια γραμμή που δεν είναι δική τους (αυτό συμβαίνει στο R περισσότερο από τις άλλες γραμμές).

Μπορείτε να βρείτε ανακοινώσεις σχετικά με τις αλλαγές υπηρεσίας στη σελίδα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της MTA καθώς και στην τοποθεσία Straphangers. Μπορείτε επίσης να λάβετε αλλαγές υπηρεσιών και ειδοποιήσεις μέσω μηνύματος κειμένου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το σύστημα MTA Email και Text Message Alert System. Με τη δημιουργία ενός λογαριασμού, θα μπορείτε να ρυθμίσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κειμένου από το MTA σχετικά με τις συμβουλές και τις ειδοποιήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες. Μπορείτε ακόμα να διακόψετε τις ειδοποιήσεις ενώ βρίσκεστε σε διακοπές και να τις ενεργοποιήσετε ξανά όταν επιστρέψετε. Αυτή είναι μια πολύ βολική υπηρεσία.

Οι αλλαγές προειδοποιήσεων και υπηρεσιών είναι επίσης διαθέσιμες μέσω του twitter - τα τρένα R, N, Q, 7, E, M, F και G είναι όλα ρυθμισμένα ώστε να δημοσιεύουν αυτόματα τις συμβουλές και ειδοποιήσεις υπηρεσίας από το MTA.

Επίσης, οι προγραμματισμένες αλλαγές υπηρεσίας εμφανίζονται στον σταθμό του υπόγειου σταθμού.

Να γνωρίζετε ότι μερικές φορές δεν υπάρχει χρόνος για να δημιουργήσετε μια ανακοίνωση αλλαγής υπηρεσίας, και αυτό είναι πάντα μια έκπληξη. Η πιο συνηθισμένη αλλαγή έκτακτης ανάγκης είναι όταν το τρένο N / Q πηγαίνει ρητά μεταξύ Queensboro Plaza και Ditmars Blvd. Συνήθως αυτό συμβαίνει όταν τα τρένα είναι αργά και δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας κατά την ώρα αιχμής.

Χάρτες και οδηγίες

Είναι πολύ χρήσιμο να δείτε έναν χάρτη του συστήματος που προσπαθείτε να πλοηγηθείτε. Οι χάρτες Google διαθέτουν πολλές πληροφορίες διαμετακόμισης στους χάρτες τους και φυσικά το MTA έχει δικό του χάρτη μετρό στο διαδίκτυο. Και ενώ μπορείτε να υπολογίσετε πολλά απλά κοιτάζοντας έναν χάρτη, μερικές φορές χρειάζεστε λίγη βοήθεια με οδηγίες. Εκεί μπαίνουν οι υπηρεσίες Google Transit και Hop Stop. Και οι δύο μπορούν να σας παράσχουν οδηγίες ταξιδιού από πόρτα σε πόρτα και είναι επίσης προσβάσιμες στο κινητό σας τηλέφωνο.

Συμβουλές για το μετρό και τις καλύτερες στάσεις

Η στάση Ditmars Blvd είναι μία από τις καλύτερες και είστε τυχεροί αν είναι η στάση σας. Είναι ταυτόχρονα μια γρήγορη στάση και είναι στο τέλος της γραμμής, πράγμα που σημαίνει ότι αν το τρένο εξάγει ξαφνικά, η στάση σας δεν θα χαθεί. Επίσης, σε σκληρό ζεστό και κρύο, μπορείτε να περιμένετε σε ένα άνετο κλίμα αντί να παγώσετε ή να λειώσετε έξω. Επιπλέον, θα πάρετε σχεδόν πάντα μια θέση κατά την πρωινή ώρα αιχμής, δεδομένου ότι είναι η πρώτη στάση.

Το Queensboro και το Queens Plaza είναι επίσης ασφαλή εάν το τρένο ξαφνικά μεταβεί, καθώς είναι και οι δύο μεγάλοι κόμβοι διέλευσης και όλα τα τρένα σταματούν εκεί, εκφράζουν ή όχι.

Η ζωή δίπλα στο Broadway και η 34η σάς δίνει πρόσβαση στις γραμμές N / Q και E / M / R.

Το χειμώνα, ειδικά στις υπερυψωμένες γραμμές , οι σκάλες μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα προδοτικές. Οι εργαζόμενοι υποτίθεται ότι αλατίζουν τις σκάλες, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα, ή συμβαίνει μερικές φορές απροσδόκητα. Έτσι, οι σκάλες μπορούν να παγώσουν. Εάν οι σκάλες δεν είναι καλυμμένες καλά, μπορούν επίσης να παγώσουν. Να είστε προσεκτικοί εκεί έξω.