Θα πρέπει να εξετάσετε ένα ρυμουλκό δάκρυ;

4 λόγοι για να θεωρήσετε ένα ρυμουλκούμενο δάκρυ ως επόμενο RV σας

Το μεγαλύτερο μέρος της αγάπης στον κόσμο RV πηγαίνει στους παραδοσιακούς τύπους RV όπως τα ρυμουλκούμενα ταξιδιού, τα αυτοκίνητα και οι πέμπτοι τροχοί . Αυτοί οι τύποι RV έχουν όλα τα θετικά τους, αλλά υπάρχει ένας παλιομοδίτικος τύπος ρυμουλκουμένου που έχει δει μια αναζωπύρωση στη δημοτικότητα. Αυτός ο τύπος RV είναι το τρέιλερ με το δάκρυ. Λοιπόν, τι ακριβώς είναι ένα ρυμουλκούμενο με δάκρυ; Γιατί είναι και πάλι δημοφιλείς; Γιατί πρέπει να επενδύσετε σε ένα; Ας δούμε γιατί πρέπει να σκεφτείτε ένα ρυμουλκούμενο με δάκρυ.

Γιατί πρέπει να εξετάσετε ένα τρέιλερ Teardrop

Τι είναι το Trailer Teardrop;

Τα ρυμουλκούμενα Teardrop είναι μία από τις παλαιότερες μορφές RVing. Πριν από τις ημέρες μαζικής παραγωγής RV, πολλοί άνθρωποι μπήκαν στον κόσμο του RVing κατασκευάζοντας τα ρυμουλκούμενά τους ταξίδια που βρέθηκαν σε δημοσιεύσεις όπως η Popular Mechanics. Τα δάκρυα σχεδιάστηκαν για να χτίζονται με το χέρι και να φιλοξενούν τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται εκείνη τη στιγμή. Με τα χρόνια, το δάκρυ έχει ανακάμψει ως ένα μοντέρνο τρόπο για τους ταξιδιώτες να χτυπήσει το δρόμο με όσο το δυνατόν λιγότερο και να φέρει ακόμα μερικές ανέσεις από το σπίτι μαζί τους.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, τα ρυμουλκούμενα δάκρυα είναι εύκολο να ταυτιστούν λόγω του μεγάλου στρογγυλού μπροστινού τμήματος τους, το οποίο συγκλίνει προς το τέλος του ρυμουλκούμενου, δημιουργώντας ένα προφίλ σε σχήμα δακρύων. Το μπροστινό μέρος της δάκρυς χρησιμοποιείται ως τμήμα ύπνου, ενώ το πίσω μισό είναι χτισμένο ως μαγειρείο και αποθηκευτικός χώρος. Ποια είναι τα οφέλη αυτού του τύπου ρυμουλκουμένου;

4 λόγοι για να εξετάσει ένα τρέιλερ Teardrop

Εξαιρετικά ελκυστική

Τα ρυμουλκούμενα Teardrop είναι το μικρότερο ρυμουλκούμενο τύπου στον κόσμο RV. Τα περισσότερα δάκρυα είναι περίπου πέντε έως επτά πόδια σε πλάτος και σχεδόν ποτέ πάνω από 12 πόδια δημιουργώντας ένα μικρό αποτύπωμα. Δεν χρειάζεστε ένα φορτηγό βαρέως τύπου για να ρυμουλκήσετε ένα μέσο ρυμουλκούμενο με δάκρυ, ίσως να μην χρειαστεί καν φορτηγό.

Επειδή το δάκρυ έχει πολύ μικρό αποτύπωμα και δεν είναι πολύ βαρύ, μπορεί να ρυμουλκείται από σχεδόν οποιοδήποτε τύπο οχήματος, συμπεριλαμβανομένων των υποσυμπιεστών αυτοκινήτων και ακόμη και των μοτοσικλετών. Οι πιθανότητες είναι ό, τι κάθεται στο γκαράζ σας έχει πιθανώς τη δύναμη να τραβήξει ένα ρυμουλκούμενο δάκρυ.

Χαμηλό κόστος, χαμηλό αντίκτυπο

Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα του μικρού τους μεγέθους είναι ότι τα ρυμουλκούμενα δεν θα κοστίζουν πολλά χρήματα ή άλλους πόρους . Το όχημά σας δεν θα χρειαστεί να εργαστεί σκληρά για να τα τραβήξει, έτσι ώστε να μην καίτε πολύ αέριο. Ακόμη και οι μικρότεροι χώροι πάρκων RV θα χωρέσουν σε ένα ρυμουλκούμενο με δάκρυ, και το μικρό τους μέγεθος σημαίνει επίσης ότι δεν είναι πολύ δύσκολο να τον ελέγξουν στο δρόμο. Αυτό κάνει το ρυμουλκούμενο με το δάκτυλο ένα εξαιρετικό RV για μια φιλοσοφία "να πάρει και να πάει" RVing.

Αισθητική και Λειτουργία

Τα δάκρυα είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή μοντέλα για να έχουν ένα έθιμο που χτίστηκε, και μερικές από αυτές τις προσαρμοσμένες κατασκευές βόλτες είναι πανέμορφο. Ξύλινες εξωτερικές επενδύσεις, ρετρό σχέδια χρωμάτων, και περισσότερο κάνουν τα ρυμουλκούμενα δάκρυα μερικά από τα πιο ελκυστικά towables στην αγορά. Παίρνετε επίσης τη λειτουργία πάρα πολύ.

Ένα καλά κατασκευασμένο τρέιλερ με δάκρυ θα σας προσφέρει άφθονο υπνοδωμάτιο για δύο και τρία άτομα, ενώ προσφέρει και πολύ προσαρμοσμένες κουζίνες. Μερικοί άνθρωποι έχουν εξοπλίσει τα δάκρυα τους με πλήρη ηλεκτρική, AC, τηλεοράσεις και πολλά άλλα, γιατί άλλοι είναι αρκετά ρουστίκ με απλούς χώρους ύπνου και μαγειρεία.

Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας

Τα ρυμουλκούμενα Teardrop ήταν ένα από τα δημοφιλέστερα πρώιμα RVs επειδή σχεδόν κανείς με βασικές ξυλουργικές δεξιότητες μπορεί να χτίσει τη δική τους και μερικές φορές με υλικά που θα μπορούσαν να βρουν στην τοπική αυλή θραύσματα τους.

Η οικοδόμηση της φιλοσοφίας σας βυθίστηκε στο ενδιαφέρον όταν οι κατασκευαστές μάζας RV άρχισαν να φτιάχνουν προσιτά και πιο πρακτικά μοντέλα για τις οικογένειες, αλλά τα ρυμουλκούμενα δάκρυ έχουν δει μια αναζωπύρωση της δημοτικότητας με περισσότερους ανθρώπους που επιδιώκουν να πάρουν τα χέρια τους βρώμικα και να επιστρέψουν στις ρίζες του RVing.

Η οικοδόμηση των δικών σας μέσων το δάκρυ σας θα είναι δική σας και μερικοί άνθρωποι έχουν τελειοποιηθεί και εξάσκηση της ικανότητάς τους έχουν καταλήξει με κάποια εντελώς όμορφα μοντέλα για όχι πάρα πολλά χρήματα.

Αν θέλετε να κάνετε RV σόλο ή με ένα άτομο και σαν ελάχιστη πρόσκρουση, το ταξίδι χαμηλού κόστους από το ρυμουλκούμενο δάκρυ μπορεί να είναι ιδανικό για εσάς.

Κοιτάξτε γύρω από το διαδίκτυο και λάβετε μερικές ιδέες σχετικά με τους διάφορους τύπους διαθέσιμων δάκρυδων ή δημιουργήστε το δικό σας. Το δάκρυ είναι μια πραγματική σύνδεση με τον μαγευτικό κόσμο του RVing.