Μια αξέχαστη εκστρατεία στη Νέα Ζηλανδία

Περιηγηθείτε στα σπάνια υποανταρκτικά νησιά

Οι λάτρεις της άγριας ζωής, χαίρονται. Τα υποανταρκτικά νησιά στη Νέα Ζηλανδία ξεχειλίζουν με εξωτικά πουλιά και σπάνια χλωρίδα και πανίδα, που σπάνια βλέπουν οι μέσοι τουρίστες. Οι εκδρομές του Zegrahm 2017 επισκέπτονται το Campbell, το Όκλαντ και το The Snares - καθώς και το νησί Macquarie της Αυστραλίας. Αυτός δεν είναι ένας εύκολος-προορισμός προορισμός. Στην πραγματικότητα, ο Zegrahm είναι ένας από τους λίγους τουριστικούς πράκτορες που έχουν άδειες να εκτελούν περιηγήσεις στην περιοχή αυτή.

Το ταξίδι της Νέας Ζηλανδίας με τη Νησίδα της Νέας Ζηλανδίας με την Zegrahm Expeditions είναι μια μοναδική εμπειρία που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου 2017 στο Caledonian Sky.

Εκτός από τα νησιά, το ταξίδι 18 ημερών περιλαμβάνει επίσης κάποιες εμπειρίες στη Ν. Ζηλανδία, Βόρεια και Νότια νησιά. Οι επισκέπτες επισκέπτονται το Queenstown, το Milford Sound, το Doubtful Sound, το Dusky Sound, το Stewart Island και το Dunedin, καθώς και τα απομακρυσμένα νησιά της Ανταρκτικής. Στην πορεία πραγματοποιούνται επισκέψεις σε χώρους παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, εθνικά πάρκα, καταφύγια άγριας ζωής, απομονωμένα λιμάνια και πολλά άλλα. Καθημερινές εκδρομές είναι μέχρι τους επισκέπτες και υπάρχουν συχνά μερικές διαφορετικές επιλογές.

Στο πλοίο, οι φυσιολάτρες είναι έτοιμοι να μιλήσουν για τα μοναδικά φυσικά χαρακτηριστικά και την άγρια ​​φύση της περιοχής.

Ο ορνιθολόγος και ο ντόπιος της Νέας Ζηλανδίας Brent Stephenson, ο οποίος θα συμμετάσχει στην εκστρατεία, μοιράστηκε πρόσφατα τις σκέψεις του σε ορισμένα από τα είδη που οι επισκέπτες θα δουν στο δρομολόγιο:

Όσον αφορά το αλβατότρο, είπε: "Θα δεις αρκετά πραγματικά εικονικά είδη αρκετά κοντά στο νότιο βασιλικό, βόρειο βασιλικό, χιονισμένο, Αντποδωάνικο, μαύρο-browed, Campbell, γκρίζα, επικαλυμμένα με φως καραμέλα, λευκό καπάκι , Salvin's και Buller's. Αυτό είναι έντεκα είδη albatross, ή τα μισά από τα 22 είδη του κόσμου σε ένα ταξίδι! "

Σχετικά με τους πιγκουίνους, ο Stephenson δήλωσε: "Ομοίως, θα παρατηρήσετε επτά, ίσως οκτώ, είδη πιγκουίνος-κίτρινο-eyed, λίγο, τρελό, βασιλιά, gentoo, βασιλικό, ανατολικό rockhopper, και ίσως ακόμη και Fiordland. Αυτό το ταξίδι είναι πραγματικά ένα όνειρο του εραστή του πιγκουίνου! "

Όσον αφορά την έρημο, είπε: "Θα επισκεφτούμε τα νησιά στον Νότιο Ωκεανό, μέρη που σπάνια επισκέπτονται άνθρωποι όπου η άγρια ​​φύση είναι σχεδόν απολύτως αφελής στους ανθρώπους. Στην πραγματικότητα, λιγότεροι άνθρωποι επισκέπτονται αυτήν την περιοχή από την πραγματική Ανταρκτική! "

Η άγρια ​​φύση είναι σαφώς άφθονη και οι επισκέπτες πρέπει να ετοιμάζονται να δουν νέες και ενδιαφέρουσες ποικιλίες φυτών και άγριων ζώων που είναι ιδιαίτερα σπάνιες στο βόρειο ημισφαίριο.

Στο νησί Campbell, υπάρχουν τα θαλάσσια λιοντάρια του Hooker, καθώς και το ενδημικό καμπάνο και το μύδι Campbell - τα οποία είναι και τα δύο είδη που προηγουμένως θεωρούνταν εξαφανισμένα.

Στο νησί Marcquarie, υπάρχουν πιγκουίνοι gentoo και βασιλιάδες, καθώς και σφραγίδες ελέφαντα και γούνας, έδαφος αναπαραγωγής αλβαλοτροφών και ακρωτήρια που καλύπτονται από τσιπούρα.

Τα Νησιά του Όκλαντ φιλοξενούν τους πιγκουίνους με κίτρινο μάτι - τους πιο σπάνιους στον κόσμο και στους The Snares, οι επισκέπτες κρουαζιέρες γύρω από τους Ζωδιακούς για να δουν το αλβαλοτρού του Buller, τα νυχτερινά πριόνια και τα Snares κρέμασαν πιγκουίνους.

Υπάρχει περισσότερος χρόνος για το Εθνικό Πάρκο Fiordland στο δρόμο πίσω στο Queenstown.

Οι επισκέπτες εξερευνούν το Dusky and Doubtful sounds από τον Zodiac και επισκέπτονται το Point Astronomer, το οποίο ιδρύθηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του 1773 του Captain Cook.

Το Caledonian Sky είναι ένα σκάφος αποστολής 100 επισκεπτών και ανακαινίστηκε πρόσφατα το 2012. Στο πλοίο υπάρχει τραπεζαρία, ένα μεγάλο σαλόνι με πιάνο, μπαρ, θέατρα, ηλιοθεραπεία, βιβλιοθήκη και ένα μικρό γυμναστήριο. Όλες οι καμπίνες είναι σουίτες και το καθένα έχει θέα στον ωκεανό, καθιστικό, ιδιωτικό μπάνιο, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ντουλάπες και τραπέζι.

Το πλοίο διαθέτει στόλο ζωδιακού κύκλου και εξοπλισμό για κολύμβηση με αναπνευστήρα καθώς και πλήρωμα αποστολής που περιλαμβάνει ορνιθολόγο, βιολόγο, φυσιοδίφη, γεωλόγο, κοινωνικό ανθρωπολόγο, διευθυντή κρουαζιέρας και αρχηγό αποστολής. Αυτό το ταξίδι θα διευθύνεται από τον συνιδρυτή της Zegrahm Expeditions, Mike Messick.