Πώς να πάρετε το πλοίο από το Μπρούκλιν προς το νησί κυβερνήτες

Αυτό το νησί από την άκρη του Μανχάταν είναι ένα δημοφιλές τουριστικό σημείο

Μια από τις πιο δημοφιλείς εκδρομές στην πόλη της Νέας Υόρκης είναι ένα ταξίδι στο νησί κυβερνήτες. Ο χώρος των 170 στρεμμάτων στη μέση του λιμανιού της Νέας Υόρκης χρησιμοποιήθηκε για 200 χρόνια για σκοπούς στρατιωτικής εκπαίδευσης. Το νησί κυβερνήτες νησί Εθνικό μνημείο βρίσκεται στο νησί.

Απέχει 10 λεπτά με το φέρι από το Μανχάταν και το Μπρούκλιν και προσφέρει μίλια ποδηλασίας και πεζοπορίας σε ένα αστικό αγρόκτημα, εγκαταστάσεις τέχνης, μουσικά φεστιβάλ, παιδική χαρά, ενδιαφέροντα κτίρια, εκπληκτική θέα στη Νέα Υόρκη, το λιμάνι της Νέας Υόρκης, τη γέφυρα του Μπρούκλιν και περισσότερο.

Αναμειγνύοντας μια μυστηριώδη αίσθηση ιστορίας με μια συναρπαστική αίσθηση μελλοντικών δυνατοτήτων, το νησί αναπροσανατολίζεται για τον 21ο αιώνα.

Ιστορία του νησιού κυβερνήτες

Οι Ινδοί της Lepanae την αποκαλούσαν Paggnack και οι Ολλανδοί την ονόμαζαν Nutten Island όταν το αγόρασαν το 1624. Ήταν μια πολύτιμη πηγή τροφής και ξυλείας για ολλανδούς αποίκους.

Το σημερινό του όνομα προέρχεται από τους κυβερνήτες των αποικιών που χρησιμοποίησαν το νησί ως ένα είδος υποχώρησης. Το όνομα και η ψυχαγωγική χρήση του νησιού παρέμειναν με τους Άγγλους που πήραν τον έλεγχο του λιμανιού της Νέας Υόρκης.

Μεταξύ του 1794 και του 1966, το νησί των Κυβερνήτων υπηρέτησε ως στρατιωτικός σταθμός και ως κεντρικό διοικητικό αρχηγείο στρατού. Αργότερα χρησίμευσε ως έδρα της Διοίκησης της Ακτοφυλακής της Ατλαντικής Περιοχής.

Το νησί των Κυβερνήτων πωλήθηκε το 2003 και χωρίστηκε μεταξύ της Εθνικής Υπηρεσίας Πάρκων, η οποία επιβλέπει το Εθνικό Μνημείο των Κυβερνώντων νησιών, και το νησί Trust for Governors.

Στο πλαίσιο του Πρώτου και του Δεύτερου Αμερικανικού Συστήματος Οχύρωσης, το Fort Jay και το Castle Williams ανεγέρθηκαν στο νησί των Κυβερνών μεταξύ 1796 και 1811.

Να φτάσετε στο νησί κυβερνήτες

Από το Μπρούκλιν, μπορείτε να πάρετε το πλοίο από το Fulton Ferry Landing στο DUMBO κάθε Σαββατοκύριακο και όλες τις Δευτέρες από το Σαββατοκύριακο Ημέρας Μνήμης μέσα σε λίγες εβδομάδες μετά την Ημέρα Εργασίας (η τελική ημερομηνία ποικίλλει ανά έτος).

Τα σκάφη τρέχουν από τις 11 π.μ. έως τις 5 μ.μ. μία ώρα, με το τελευταίο πλοίο να επιστρέφει στο Μπρούκλιν γύρω στις 7 μ.μ.

Από το Μανχάταν, τα δρομολόγια τρένων κάθε μέρα κατά τη διάρκεια της ανοικτής σεζόν κάθε ώρα μεταξύ 10 π.μ. και 6 μ.μ., και κάθε 30 λεπτά τα Σαββατοκύριακα μεταξύ 10 π.μ. και 7 μ.μ.

Πού να πιάσετε το πλοίο προς το νησί κυβερνήτες

Το πορθμείο από το Brooklyn φεύγει από την προβλήτα 6 στο Brooklyn Bridge Park, που βρίσκεται στους πρόποδες της λεωφόρου Atlantic (γωνία της οδού Columbia). Πάρτε το μετρό 2,3,4 ή 5 για Borough Hall? το τρένο A, C ή F προς την οδό Jay / Borough Hall ή το τρένο R στην οδό Court. Το λεωφορείο B63 προς τη λεωφόρο Atlantic είναι επίσης κοντά.

Από το Μανχάταν, πάρτε το τρένο 1 στο South Ferry, το 4 ή το 5 στο Bowling Green ή το R στο Whitehall Street. Τα λεωφορεία M9 και M15 σταματούν επίσης εκεί.

Ελέγξτε την τοποθεσία Κυβερνητικών νησιών για φέρι μποτ για ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων. Οι ντόπιοι της Νέας Υόρκης πρέπει να σημειώσουν ότι αν τους δείξετε το δελτίο NYC σας, μπορείτε να πάρετε μια ελεύθερη βόλτα στο πλοίο.

Δραστηριότητες στο νησί κυβερνήτες

Μόλις φτάσετε στο νησί, δεν υπάρχει έλλειψη πράγματα που πρέπει να κάνετε. Υπάρχουν πολλοί πωλητές τροφίμων, αλλά υπάρχουν επίσης σημεία για πικνίκ, αν προτιμάτε να φέρετε τα δικά σας σνακ. Παρέχονται χώροι υποδοχής και συναυλίες και φιλικές προς την οικογένεια δραστηριότητες όλο το καλοκαίρι.

Τον Ιούνιο, το νησί Governors θα φιλοξενήσει το ετήσιο Φεστιβάλ Figment, ένα ελεύθερο συμμετοχικό συμβάν τέχνης που είναι 100% εθελοντική.

Τα καλοκαιρινά έργα του FIGY NYC περιλαμβάνουν ένα γήπεδο μίνι γκολφ και ένα περίπτερο με τίτλο "Cast and Place" στο νησί Governors! "Μια άλλη αγαπημένη δραστηριότητα είναι το Ετήσιο πάρκο Lawn Party Jazz Age, το οποίο λαμβάνει χώρα τον Ιούλιο και πωλεί αρκετά γρήγορα. θα θέλατε να πάρετε τα εισιτήρια νωρίς.Αν θέλετε ποτέ να περάσετε το χρόνο ντυμένος σαν το flapper της δεκαετίας του 1920, αυτή είναι η ευκαιρία σας να κάνετε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο στο νησί των Κυβερνήτων.Το νησί φιλοξενεί επίσης μουσικά φεστιβάλ, ένα φεστιβάλ unicycle και πολλά άλλα γεγονότα. Ωστόσο, δεν χρειάζεστε μια ειδική εκδήλωση για να απολαύσετε το νησί των Κυβερνών, μπορείτε να κάνετε μια μέρα έξω από το πικ-νικ για το νησί και να κάνετε μια βόλτα με ποδήλατο, αν δεν έχετε ποδήλατο, μπορείτε να νοικιάσετε ένα στο νησί. έχετε ένα ποδήλατο, επιτρέπονται στο πλοίο χωρίς χρέωση, ή μπορείτε να νοικιάσετε ένα ποδήλατο όταν φτάσετε στο νησί.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein