Το Ιερό Riddle και τους Αφρικανούς Ελέφαντες στο Αρκάνσας

Γνωρίζατε ότι οι άνθρωποι αγωνίζονται για να σώσουν αφρικανικούς ελέφαντες στο κατώφλι σας; Περίπου μια ώρα με το αυτοκίνητο από το Little Rock , το Riddle's δίνει σπίτια σε 10 αφρικανικούς ελέφαντες που έχουν ανάγκη. Έχουν επίσης 4 ασιατικούς ελέφαντες. Η εύρεση των ελεφάντων στη μέση της γεωργικής γης του Αρκάνσας είναι κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να μην περιμένουν.

Το Riddle στέκει σε κάθε ελέφαντα που έχει ανάγκη, ανεξάρτητα από το είδος, το φύλο ή τη διάθεσή του. Οι περισσότεροι από τους ελέφαντες στο αγρόκτημα είναι συνταξιούχοι διασκεδαστές από ελέφαντες τσίρκων σε ελέφαντες που οι μικρές ζωολογικοί κήποι δεν μπορούσαν πλέον να υποστηρίξουν.

Ωστόσο, μερικοί από τους ελέφαντες έχουν πιο θλιβερές ιστορίες. Ο Σολομών, ο Άρτι και ο Φέλιξ, οι ελέφαντες της Αφρικής, ήρθαν στις ΗΠΑ μετά την εκσκαφή των οικογενειών τους στη Ζιμπάμπουε.

Το Riddle έχει επίσης κάποια επιτυχία στην αιχμαλωσία αναπαραγωγής. Είχαν τρεις ελέφαντες μωρών Αφρικής, Μις Betts, Batir και Maximus, που γεννήθηκαν στη μονάδα. Το προσωπικό της Riddles συνέβαλε στην έρευνα σχετικά με την εγκυμοσύνη των ελεφάντων και τις ορμόνες.

Οι περισσότεροι από αυτούς τους ελέφαντες είναι συνταξιούχοι καλλιτέχνες τσίρκου, ωστόσο, δεν χρειάζεται πλέον να περάσουν από τη ρουτίνα του τσίρκου ή να εκτελέσουν για πλήθη. Ο συνταξιούχος σημαίνει το ίδιο για τους ελέφαντες όπως και οι άνθρωποι. Δεν χρειάζεται να εργάζονται πια. Κάνουν μερικές φορές "ασκήσεις". Η άσκηση είναι τόσο καλή για τους ελέφαντες όσο και για εμάς.

Επισκεφτείτε το Riddle's

Το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα είναι το ανοικτό σπίτι του Riddle. Για μια μικρή χρέωση, το κοινό μπορεί να δει και να δει τους ελέφαντες σε ασφαλή απόσταση και να ζητήσει από τους κατόχους κάποιες ερωτήσεις.

Εάν ενδιαφέρεστε πραγματικά για τους ελέφαντες, εγγραφείτε για τα "Σαββατοκύριακα Ελεφάντων Εμπειριών", όπου οι άνθρωποι μπορούν να αποκτήσουν στενή και προσωπική εμπειρία. Παίρνετε ζωοτροφές, νερό και λούζετε τους ελέφαντες και βοηθείτε με άλλες καθημερινές ρουτίνες. Οι ημερομηνίες ποικίλλουν, ελέγξτε την ιστοσελίδα τους.

Αν αυτό είναι κοντά σας και προσωπικά για εσάς, μπορείτε από μια ασφαλή απόσταση να υιοθετήσετε έναν ελέφαντα.

Πληρώνετε μια μικρή χρέωση και χορηγείτε έναν μεμονωμένο ελέφαντα. Αυτό βοηθά το Riddle να καλύψει τα τρόφιμα, το νερό και την ιατρική σας προσοχή.

Το Riddle's βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα κάτω από έναν τραχιά, χαλικώδη δρόμο από την εθνική οδό 25 μεταξύ Guy και Quitman. Προχωρήστε στο Greenbrier και αναζητήστε ένα πολύ μικρό σημάδι με ένα ελέφαντα πάνω του. Είναι δύσκολο να βρεθεί. Οι Χάρτες Google μπορούν να σας βοηθήσουν να είστε επιφυλακτικοί στο σωστό σημείο.

Είναι ανοικτά για το κοινό το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα από τις 11:00 έως τις 3:00 με τα "Σαββατοκύριακα Ελεφάντων Εμπειριών" που προγραμματίζονται καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Καλέστε το 501-589-3291 ή επισκεφθείτε την τοποθεσία του για περισσότερες λεπτομέρειες.