Πτώση των Ταχυμεταφορών - Προϋπολογισμός Ταξιδιωτικές Τάσεις

Οι ταχυμεταφορές, κατά την ακμή τους, έσωσαν οικονομικούς ταξιδιώτες χιλιάδες δολάρια σε υπερπόντιους ναύλους.

Οι ταξιδιώτες έκαναν ταχυμεταφορές μεταξύ Βόρειας Αμερικής, Ευρώπης ή Ασίας. Έχουν ξοδέψει ένα μικρό ποσοστό του κυμαινόμενου ναύλου σε αυτά τα μονομερή ταξίδια και συχνά έλαβαν παρόμοια συμφωνία για το ταξίδι στο σπίτι.

Επειδή οι εταιρείες πρέπει να πάρουν έγγραφα ή μικρές αποστολές προϊόντων στο εξωτερικό και μέσω τελωνείων σε μια βιασύνη, αυτές οι υπηρεσίες ταχυμεταφορών κρίθηκαν κρίσιμες.

Στην ουσία, η κατανομή των αποσκευών του ταξιδιώτη πωλήθηκε στην εταιρεία που πραγματοποίησε την αποστολή. Ο ταξιδιώτης είχε ως αποτέλεσμα ένα πολύ μειωμένο ναύλο ως αποτέλεσμα.

Για κάποιους, ακούγεται σαν το υλικό του James Bond ή "Mission: Impossible". Αλλά τα δρομολόγια ταχυμεταφορών, ενώ είναι αρκετά σπάνια σήμερα, είναι απόλυτα νόμιμα. Τις περισσότερες φορές, ο ταξιδιώτης δεν βλέπει ποτέ το αντικείμενο που παραδίδει.

Το σχέδιο ταχυμεταφορών λειτούργησε επειδή οι περισσότερες αποσκευές αεροπορικών εταιρειών μεταφέρονται μέσω των τελωνείων με μικρή ή καθυστέρηση. Με τα αεροπορικά φορτία, οι καθυστερήσεις κατά την ημέρα ή την εβδομάδα ήταν συχνές.

Οι εταιρείες ταχυμεταφορών, που ταιριάζουν με ταξιδιώτες που επιθυμούν να ταξιδεύουν με εταιρείες που αναζητούν γρήγορη παράδοση, εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο προσφέροντας εξαιρετικές προσφορές στους ταξιδιώτες με ευέλικτα χρονοδιαγράμματα Δεν υπάρχει τίποτα μυστικό για τις ρυθμίσεις. Ο courier "πληρώνεται" με ένα πολύ μειωμένο αεροπορικό εισιτήριο. Αυτές οι ευκαιρίες εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά καθίστανται όλο και πιο δύσκολες να βρεθούν.

Γιατί είναι έτσι;

Σε αντίθεση με τα τέλη της δεκαετίας του 1990 και τις αρχές του 2000, όταν αυτές οι πτήσεις έγιναν δημοφιλείς, οι αεροπορικές εταιρίες φορτίου έχουν πλέον πολύ μεγαλύτερους στόλους και πιο εξελιγμένες υπηρεσίες χειρισμού που συνεργάζονται με τις τελωνειακές υπηρεσίες για να επιταχύνουν τις παραδόσεις.

Η Federal Express, που εδρεύει στο Μέμφις, εξέδωσε, για παράδειγμα, ένα δελτίο τύπου τον Αύγουστο του 2007 που περιγράφει αναβαθμίσεις που οδήγησαν σε 50% αύξηση της ημερήσιας δυναμικότητας αποστολής από το Λονδίνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με την κυκλοφορία, αυτή η αναβάθμιση προστίθεται σε μια "20% ημερήσια χωρητικότητα από την Ευρώπη στις Ηνωμένες Πολιτείες".

Τέτοιες επενδύσεις δεν πραγματοποιούνται χωρίς να λαμβάνεται δεόντως υπόψη το τι κάνει ο ανταγωνισμός. Άλλες εταιρείες κάνουν παρόμοιες βελτιώσεις. Εν ολίγοις, ο κλάδος των αερομεταφορών έχει γίνει πολύ ισχυρότερος και καλύτερα προετοιμασμένος για ταχεία παράδοση σε σχέση με τις προηγούμενες δεκαετίες.

Ο ανταγωνισμός αεροπορικών εισιτηρίων έχει επίσης γίνει εντονότερος εκείνη την εποχή. Οι τελωνειακές απαιτήσεις και διαδικασίες υποβλήθηκαν σε σημαντική αναθεώρηση στις περισσότερες χώρες μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 9ης Σεπτεμβρίου. Ο κατάλογος των αεροπορικών εταιρειών ταχυμεταφορών που προσφέρουν φτηνές ευκαιρίες πτήσεων έχει ως αποτέλεσμα να μειωθεί.

Μια προειδοποιητική λέξη: Θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά εάν αξίζει να αγοράσετε ένα μέλος με οποιονδήποτε οργανισμό που προσφέρει εκπτώσεις αεροπορικών εισιτηρίων. Είναι οι τιμές αξιόπιστες; Μπορούν να βρεθούν φθηνότερες πτήσεις αλλού; Έχω διαβάσει τη λεπτή εκτύπωση; Τώρα περισσότερο από ποτέ, θα πρέπει να πλησιάσετε προσεκτικά όλες τις προσφορές αεροπορικής αποστολής.

Οι ευθύνες σας ως ταχυμεταφορέα είναι περιορισμένες: εμφανίζονται έγκαιρα στο αεροδρόμιο και συναντούν έναν εκπρόσωπο στο αεροδρόμιο προορισμού. Μόλις τελειώσετε το τελωνείο / μετανάστευση, η υποχρέωσή σας συνήθως τελειώνει.

Οι ταχυδακτυλουργοί Rookie θα πρέπει να αναβαθμίσουν τις δεξιότητες συσκευασίας για ένα ταξίδι προϋπολογισμού , διότι σε πολλές περιπτώσεις θα χρησιμοποιήσετε την κατανομή των αποσκευών σας μεταφέροντας την αποστολή.

Μια τσάντα μεταφοράς μπορεί να είναι το όριό σας.

Περισσότερο ενοχλητικά είναι τα χρονοδιαγράμματα, τα οποία αφήνονται στη βούληση της εταιρείας που θα εκπροσωπήσετε. Πρέπει να έχετε ένα ευέλικτο χρονοδιάγραμμα για ταξίδια, αν και μερικές φορές οι εργασίες μπορούν να ρυθμιστούν πολύ νωρίτερα.

Μην είστε πολύ επιλεκτικοί για τον προορισμό σας, είτε. Για παράδειγμα, αν θέλετε πραγματικά να πάτε στις Βρυξέλλες, μπορείτε να προσγειωθείτε στο Παρίσι και να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι με το τρένο στο Βέλγιο. Τα χρήματα που εξοικονομούνται στο αεροπορικό εισιτήριο μπορεί να πληρώσουν για πολλά εισιτήρια τρένων.

Άλλα μειονεκτήματα: αν ταξιδεύετε με έναν συνεργάτη, είναι εξαιρετικά απίθανο να μπορείτε να μοιραστείτε την πτήση, εκτός εάν ο συνεργάτης πληρώσει το πλήρες ναύλο. Θα μπορούσε να είναι δύσκολο να βρείτε δύο αποστολές ταχυμεταφορών στον ίδιο προορισμό την ίδια ημέρα.

Οι περισσότερες εργασίες είναι μονόδρομες. Οι ρυθμίσεις για να επιστρέψουν στο σπίτι θα μπορούσαν να είναι δύσκολες. Αν είσαι πότης, το αλκοόλ στο αεροπλάνο είναι ένα όχι-όχι για couriers.

Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 χρονών και απαιτείται έγκυρο διαβατήριο. Δεν υπάρχουν εσωτερικές ταχυμεταφορές.

Μια τελευταία σκέψη: είναι φυσικό να ρωτήσω αν υπάρχει κίνδυνος να είσαι ανυποψίαστος λαθρέμπορος ναρκωτικών. Μερικές φορές, όταν εμπλέκονται εμπορικά μυστικά, ενδέχεται να μην λάβετε λεπτομερή περιγραφή. Αλλά αξιόπιστες εταιρείες θα σας παράσχουν τεκμηρίωση περιεχομένου για τα τελωνεία.

Η επιλογή του courier είναι λιγότερο διαθέσιμη και ελκυστική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Είναι σπανίως μια πρακτική απάντηση στην ανάγκη για μια φτηνή πτήση στο εξωτερικό.