Οδηγός επισκεπτών του Coral Castle

Το Coral Castle είναι ένα θαύμα της τεχνολογίας που αποτελείται από πάνω από 1.100 τόνους σκαλιστό κοραλλιογενές βράχο που βρίσκεται στο Homestead της Φλώριδας. Εάν ταξιδεύετε από το Μαϊάμι μέχρι τα κλειδιά, αξίζει τον κόπο. Το κάστρο Coral, επίσης γνωστό ως Rock Gate, είναι εισηγμένο στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων.

Εκθέματα και Δραστηριότητες

Ο Ed Leedskalnin δημιούργησε το Κάστρο των Κοραλλιών με τα δύο του χέρια πάνω από σχεδόν 30 χρόνια στη δεκαετία του 1950.

Αρνήθηκε να επιτρέψει σε οποιονδήποτε να τον δει να δουλεύει, οδηγώντας σε εικασίες ότι το κάστρο κατασκευάστηκε με τη χρήση παραφυσικών δυνάμεων.

Η επίσκεψη στο κάστρο είναι μια θαυμάσια εμπειρία. Δεν μπορείτε πραγματικά να αντιληφθείτε το θαυμασμό του μηχανικού επιτεύγματος του Ed, μέχρι να δείτε τα μαζικά κομμάτια κοραλλιογενούς ροκ με τα δικά σας μάτια. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μια 45λεπτη περιήγηση μόνο στη αγγλική γλώσσα. Οι οδηγοί χαρτιού είναι διαθέσιμοι στα ρωσικά, ιαπωνικά, γερμανικά, γαλλικά και ισπανικά.

Coral Castle Τοποθεσία

Το Coral Castle βρίσκεται στο 28655 South Dixie Highway στο Homestead. Βρίσκεται στη συμβολή της λεωφόρου SW 157th Avenue και των ΗΠΑ 1. Λεπτομερείς οδηγίες οδήγησης διατίθενται στην ιστοσελίδα του Κάστρου Coral.

Ωρες λειτουργίας

Το Coral Castle είναι ανοιχτό 8 π.μ.-6μμ τις Κυριακές μέχρι τις Πέμπτες και τις 8 AM-8PM τις Παρασκευές και τα Σάββατα.

Αδεια

Η είσοδος στο Coral Castle είναι $ 15 για ενήλικες, $ 5 για παιδιά (ηλικίας 7-12 ετών) και δωρεάν για παιδιά 6 και κάτω. Από την 1η Ιανουαρίου 2011, το κάστρο Coral εξαλείφει το πρόγραμμα έκπτωσης για ηλικιωμένους. Η είσοδος είναι δωρεάν για τους κατόχους της κάρτας Go Miami.