Συμβουλές για να παραμείνετε δροσεροί κατά τη διάρκεια ενός καυτού και υγρού καλοκαιριού του North Jersey

Ο υδράργυρος έχει περάσει το σήμα 90 μοιρών στα θερμόμετρα σε όλη τη Βόρεια Νιου Τζέρσεϋ. Ενώ είμαστε σίγουροι ότι δεν είστε ξένοι σε ένα ζεστό και υγρό καλοκαίρι, με την πρόβλεψη να «καυλώνει» πριν ξεκινήσει επίσημα η σεζόν, ίσως να τονίζετε για το πώς θα καταφέρετε να κρατήσετε δροσερό. Ψάξτε έξω με όλο τον κλιματισμό που επιθυμεί η καρδιά σας σε αυτά τα διασκεδαστικά μέρη για να νικήσετε τη ζέστη.

Ο μόνος ιδρώτας που θα κάνετε είναι να αποφασίσετε ποιο καλοκαίρι κλέβετε για να επωφεληθείτε σε δύο από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του Northern New Jersey

Επισκεφθείτε το Garden State Plaza για μια πραγματικά απίστευτη εμπειρία αγορών.

Από τα ανώτερα καταστήματα μέχρι τα φυλάκια του Τζέρσεϊ των εστιατορίων της Νέας Υόρκης, αυτό το behemoth έχει όλα αυτά. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με το παγωμένο γιαούρτι στις 16 λαβές αφού διασχίσετε τη συλλογή των καταστημάτων ή τραβήξτε τον για να πάτε για το περίεργο περίπατο στο αυτοκίνητο (δυστυχώς, ο χώρος στάθμευσης μπορεί να είναι λίγο δύσκολος). Απλά θυμηθείτε: Το Garden State Plaza είναι κλειστό τις Κυριακές, όπως και πολλές άλλες επιχειρήσεις στο Bergen County, λόγω των μπλε νόμων του νομού. Η κινηματογραφική αίθουσα AMC στην περιοχή προσφέρει επιλογές ταινιών IMAX και 3D, καθώς και τυπικές εμπειρίες οθόνης. ( 1 Garden State Plaza Boulevard, Paramus, Δευτέρα έως Σάββατο, 10 π.μ. έως 9.30 μ.μ., κλειστές Κυριακές, ταινίες που διαρκούν αργότερα και διαφέρουν ανάλογα με την ημερομηνία)

Για μια ελαφρώς διαφορετική γεύση, δοκιμάστε το The Mill at Jersey Gardens, ένα εμπορικό κέντρο Elizabeth με 200 καταστήματα που αποτελείται κατά κύριο λόγο από καταστήματα-εξοικονόμηση κατά την αποταμίευση σας περιμένουν. Αν ψάχνετε για την τέλεια αποφοίτηση ή για την Παρέμβαση του Πατέρα, ίσως να μπορείτε να το βάλετε εδώ για λιγότερα.

Ο Μύλος είναι πιο εύκολα προσβάσιμος για το North Jerseyans από άλλα δημοφιλή εμπορικά κέντρα της περιοχής μας, όπως το Woodbury Common και το Crossing. Ο ναύλος του εστιατορίου τείνει να αντικατοπτρίζει μια τυπική εμπειρία δικαστηρίου τροφίμων, αλλά αυτό το εμπορικό κέντρο φιλοξενεί επίσης κινηματογράφο AMC με IMAX, 3D και τυπικές επιλογές ταινιών.

( 651 Kapkowski Road, Ελισάβετ, Δευτέρα έως Σάββατο, 10 π.μ. έως 9 μ.μ., Κυριακή, 11 π.μ. έως 7 μ.μ., ταινίες που διαρκούν αργότερα και διαφέρουν ανάλογα με την ημερομηνία)

Cornhole, Schmorn-Hole. Frisbee, Schmizzbee. Διασκέδαση μπορεί να είχε μέσα, πάρα πολύ!

Εμπορία σε αυτές τις σαγιονάρες για μερικά παπούτσια μπόουλινγκ neon στο Hanover Lanes. (Απλά θυμηθείτε να φέρετε κάλτσες!) Μια αίθουσα παιχνιδιών, ένα αθλητικό μπαρ και μια "γκριλ με πλήρεις υπηρεσίες" κάνουν αυτό το μέρος ένα εξαιρετικό καλοκαιρινό σκηνικό - ένα μπάρμπεκιου χωρίς οι μέλισσες να σέρνουν στο σόδα σας αν θέλετε. Οι λωρίδες παραμένουν ανοιχτές αργά (μέχρι τα μεσάνυχτα ή 1 π.μ., ακόμη και τα βράδια της εβδομάδας). Αν βρείτε τον εαυτό σας να σημειώσει απεργία μετά την απεργία, η συμμετοχή σε ένα από τα καλοκαιρινά πρωταθλήματα μπόουλινγκ του Ανόβερου Λάνες μπορεί να είναι σωστά μέχρι το σοκάκι σας. Μπόνους: Υπάρχει πλήθος Καλοκαιρινών Προσφορών για να επωφεληθείτε, συμπεριλαμβανομένου του "Quartermania" την Τρίτη νύχτες: $ 8 επιβάρυνση κάλυψης, αλλά κάθε παιχνίδι είναι $ 0,25. ( 19 NJ-10, East Hanover, ανοιχτό καθημερινά, 10 π.μ. έως 12 π.μ., η αποδοχή ποικίλλει ανάλογα με τη νύχτα, η ενοικίαση παπουτσιών είναι επιπλέον)

Σε μικρή απόσταση από το Hannover Lanes στη διαδρομή 10 βρίσκεται το The Funplex, ένα συγκρότημα arcade. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες για να καταλάβετε τα παιδιά, συμπεριλαμβανομένου του μοναδικού Foam Frenzy, όπου τα παιδιά μπορούν να εκτοξεύσουν αφρώδεις σφαίρες σε διαφορετικούς στόχους και μεταξύ τους, μια αλληλεπιδραστική διαδρομή εμποδίων και το MaqiQuest, μια μεσαιωνική γη φαντασίας έρχονται στη ζωή.

Οι ενήλικες και τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν ένα παιχνιδιάρικο παιχνίδι με ετικέτα λέιζερ, αυτοκίνητα προφυλακτήρα, ελεύθερη πτώση, 4D βόλτες και go-karts, για να μην αναφέρουμε το κύριο αξιοθέατο: μια τεράστια στοά γεμάτη με όλα από κλασικά βιντεοπαιχνίδια, Skee Ball και χόκεϊ αέρα για να ρίξετε μηχανές και παιχνίδια υψηλής τεχνολογίας. Υπάρχει επίσης ένα υδάτινο πάρκο - το Splashplex - στους κήπους με νεροτσουλήθρες, μια πισίνα με καταρράκτες και καμπάνες. Μπόνους: Η Γυμναστική Διαμαντιών και το Κέντρο Αναρρίχησης βρίσκονται ακριβώς δίπλα, αν σπάσει ο ιδρώτας, αν και σε εσωτερικούς χώρους, εξακολουθεί να είναι το πράγμα σας. (1 82 NJ-10, Ανατολικό Ανόβερο, Δευτέρα έως Πέμπτη: Στοά ανοίγει στις 9 το πρωί, όλα τα αξιοθέατα είναι ανοιχτά από τις 4:00 μ.μ. έως τις 9:00 μ.μ., Παρασκευή: ανοιχτό το βράδυ 12:00, όλα τα αξιοθέατα ανοιχτά από τις 4:00 μ.μ. έως τις 11:00 μ.μ. Σάββατο: όλα τα αξιοθέατα είναι ανοιχτά από τις 10:00 π.μ. έως τις 11:00 μ.μ., την Κυριακή: όλα τα αξιοθέατα είναι ανοιχτά από τις 10:00 π.μ. έως τις 11:00 μ.μ., η είσοδος και η στάθμευση είναι δωρεάν · επισκεφθείτε την ιστοσελίδα για τιμές ατομικά αξιοθέατα καθώς και τιμολόγηση αξίας)

Τρεις λέξεις: Ψυχρός κινηματογράφος

Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε μεταξύ δείπνου ή ταινίας για τη νύχτα της νύχτας του καλοκαιριού, γιατί να μην κάνετε ταυτόχρονα και τα δύο; Αποθηκεύστε καθίσματα στο AMC Dine-in Cinema στο West Orange, όπου μπορείτε να απολαύσετε τα καθίσματα που καρέκλα, καθώς σερβίρονται υγιεινά φαγητά και οι libation (21 ετών και άνω, φυσικά) από το προσεγμένο προσωπικό του θεάτρου. Πηγαίνοντας στις ταινίες φαίνεται πάντα η απόλυτη "δροσερή" δραστηριότητα, έτσι δεν είναι; Βρισκόμαστε πάντα φέρνοντας ένα πουλόβερ, όλο το χρόνο. Έτσι, ξεφύγετε από τη ζέστη στο κλιματιζόμενο κάθισμα καθώς βυθίζεστε σε ένα από τα συναρπαστικά blockbusters αυτού του καλοκαιριού. (495 Prospect Avenue, West Orange, οι οποίες βασίζονται σε κινηματογραφικές στιγμές, εισιτήριο: τα εισιτήρια ποικίλλουν ανάλογα με το θέαμα, το θέατρο και το χρόνο και πρέπει να αγοραστούν μπροστά από το χρόνο είτε στο διαδίκτυο είτε στο θέατρο, καθώς κάθε εισιτήριο είναι για τις μεμονωμένες θέσεις που έχετε κρατήσει)

Γαντζώστε τον εαυτό σας μέχρι ένα παγωτό IV

Κανένα κατάλογο των αξιοσημείωτων κηλίδων του Northern New Jersey θα ήταν πλήρες χωρίς ένα πεντανόστιμο κατάστημα. Περάστε σε έναν από τους παλαιότερους και πιο σεβαστούς του Jersey: το ζαχαροπλαστείο Brookdale του Holsten, ένα λιπαρό κουτάλι όπου τα sundaes είναι παλιομοδίτικα και χασαριστά και ωραία. Η σπιτική καραμέλα και τα γλυκά, συμπεριλαμβανομένου και του γλυκού φουντουκιού, δεν πρέπει να περάσουν επάνω, είτε. Το Holsten's, το οποίο άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 1939, φημίζεται για κάτι περισσότερο από τη μακρόχρονη ιστορία του ως αγαπημένο οικογενειακό παγωτό: Οι φίλοι του "The Sopranos" θα το αναγνωρίσουν ως το περιβάλλον για την περίφημη τελική σκηνή της σειράς ότι οι ιδιοκτήτες γιορτάζουν και οι επισκέπτες απολαμβάνουν καθημερινά φόρο τιμής. Ναι, τα δαχτυλίδια κρεμμύδι αξίζουν την παραγγελία, και ναι μπορείτε να καθίσετε στο περίπτερο. ( 1063 Broad Street, Bloomfield, Δευτέρα μέχρι Σάββατο, 11 π.μ. έως 11:30 μ.μ., Κυριακή, 12 μ.μ. έως 10 μ.μ.)

Εάν παραμείνετε στο εσωτερικό δεν είναι το πράγμα σας, αλλά το ρελαντί στον ήλιο δεν είναι ούτε το ένα, κάντε ένα splash σε αυτά τα υδάτινα αξιοθέατα

Πάρτε την εκτόξευσή σας στο Action Park στο Mountain Creek, ένα από τα πρωταρχικά υδάτινα πάρκα του Northern New Jersey. Αυτό το δημοφιλές πάρκο είναι γεμάτο με συναρπαστικές βόλτες για όλες τις ηλικίες. Είτε ανεβείτε στην πισίνα κυμάτων των 450.000 γαλλικών, ελεύθερα πέφτοντας από τα βουνά των 23 ποδιών στο νερό κάτω ή κάνοντας μια από τις πολλές διασκεδαστικές νεροτσουλήθρες που προσφέρει το πάρκο, είστε σίγουροι ότι θα έχετε μια έκρηξη. Μια τέτοια διαφάνεια είναι το διάσημο H-2-OH-No !, το οποίο ανεβαίνει 99 πόδια στον αέρα, καθιστώντας αυτή την ταχύτητα να αποδείξει την 7η ψηλότερη διαφάνεια νερού στη Βόρεια Αμερική. Η ολίσθηση ράφτινγκ λευκού νερού είναι μια μεγάλη ομαδική δραστηριότητα - απλά ετοιμάστε να πάρετε μούσκεμα! Τα δέντρα στο πάρκο παρέχουν μέτρια προστασία, αλλά μην ξεχνάτε το αδιάβροχο αντηλιακό σας για τις ηλιόλουστες περιοχές, ειδικά την περιοχή χαλάρωσης στην περίμετρο της πισίνας κυμάτων. (200 διαδρομή 94, Vernon, ελέγξτε τον ιστότοπο για συγκεκριμένες ώρες, εισιτήρια πλήρους και μισής ημέρας είναι διαθέσιμα με μειωμένες τιμές για ηλικιωμένους και παιδιά, δείτε www.actionpark.com για πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια και μειωμένα ποσοστά παραγγελίας online)

Για μια χαλαρή τοπική εκδρομή, περάστε τη μέρα σας στο πάρκο νερού Tomahawk Lake. Μια δασώδης περιοχή γεμάτη με τραπέζια πικνίκ περιβάλλει μια λίμνη που χρησιμοποιείται για βαρκάδα και μοναδικές διαφάνειες νερού του πάρκου. Μεταξύ των σωλήνων ή καταδύσεις κάτω από τις βόλτες, δοκιμάστε βόλτες με ποδήλατο ή κάποιο χρόνο χαλαρώνοντας στην παραλία. Πάρτε τυρί πατάτες από το σνακ μπαρ, ξαπλώστε, και θα ξεχάσετε σχεδόν ότι δεν είστε σε ένα τροπικό νησί. Οι καμπάνες παραλίας και τα τραπέζια με ομπρέλες γύρω από το ξενοδοχείο ολοκληρώνουν τη σκηνή. (155 διαδρομές Tomahawk, Σπάρτη, δείτε την ιστοσελίδα για ώρες, Ενήλικες: Δευτέρα-Παρασκευή: 14 δολάρια, Σάββατο-Κυριακή και Διακοπές: 12 δολάρια, 8 Παιδιά: Δευτέρα έως Παρασκευή: 12 δολάρια, Κυριακή και αργίες:

Αν το χλώριο έχει το δέρμα σας λέγοντας "δεν είναι καλό", χτύπησε μια τρύπα κολύμβησης. Το Highlands Natural Pool στο Ringwood είναι μια πισίνα που χρηματοδοτείται από την ιδιότητα του μέλους, που είναι μαμούθ και γλυκού νερού. Μην φοβάστε: οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι και απλά πρέπει να πληρώσουν ένα ονομαστικό τέλος για να μπορούν να απολαύσουν απαλλαγμένες από χημικά βυρσοδεψία, τραπέζια πινγκ πονγκ, παιδική χαρά, μονοπάτια πεζοπορίας και χώρο πικνίκ και μπάρμπεκιου. Σύμφωνα με τον δικτυακό τόπο της πισίνας, ήταν χαραγμένο έξω από την πλαγιά του λόφου το 1935 - μιλούν για όλα τα φυσικά. Προγραμματίστε ένα μάθημα κολύμβησης ή πάρτε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ναυαγοσώστη (πληροφορίες εδώ). (180 Snake Den Rd., Ringwood, έλεγχος ιστότοπου για ώρες)

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε μια βραδιά στον ποταμό Hudson

Ποιος καλύτερος τρόπος για να δροσιστείτε από την ιστιοπλοΐα κατά μήκος του Χάντσον, το κρασί στο χέρι, με τον άνεμο να φυσάει μέσα από τα μαλλιά σας; Μόλις έχετε γεμίσει τα arcade παιχνίδια και τα υδάτινα πάρκα, ταξινομήστε το με μια κρουαζιέρα δείπνο στην Princess Cornucopia. Με μια σειρά ωρών ιστιοπλοΐας και τιμές εισιτηρίων κάτω από τα $ 75, αυτή η οικονομικά προσιτή και ρομαντική εκδρομή προσφέρει υπέροχη θέα στον ορίζοντα, νόστιμο μπουφέ ή επιμεταλλωμένα γεύματα και χορό, αν εσείς κι εσείς είστε τόσο καλοί (μια ζωντανή μπάντα ή DJ παίζει όλα δρομολόγια). Για μια πιο απλή εμπειρία, κλείστε ένα μεσημεριανό γεύμα ή μια κρουαζιέρα brunch. (401 Riverview Drive, Perth Amboy)

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας τρόποι να παραμείνετε cool κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού; Μοιραστείτε μαζί μας στο Facebook και το Twitter!