Διασκέδαση πράγματα που πρέπει να κάνετε στη βορειοανατολική Μοντάνα

Το βορειοανατολικό τμήμα της Μοντάνα δεν θεωρείται τουριστικό σημείο. Λίγο έξω από τον αυτοκινητόδρομο Interstate, δεν είναι ένας χώρος που περνά μέσα από το ταξίδι μεταξύ μεγάλων πόλεων. Ονομάζεται "χώρα του ποταμού Μισσούρι" από το γραφείο επισκεπτών του κράτους, είναι μέρος της περιοχής των μεγάλων πεδιάδων της Βόρειας Αμερικής. Τα καλλιεργημένα χωράφια και τα αγροκτήματα βοσκοτόπων διασκορπίζονται με τεράστιες ανοιχτές πρασιές. Οι χορτολιβαδικές εκτάσεις χωρίζονται από φαράγγια, βουτά και κακές εκτάσεις που φέρνουν τη δική τους ομορφιά στο τοπίο.

Ο μεγάλος ποταμός Μισσούρι κόβει την περιοχή, με τη λίμνη Fort Peck μια τεράστια δεξαμενή κατά μήκος της διαδρομής της. Η ινδική κράτηση Fort Peck, που στεγάζει φυλές τόσο των Assiniboine και Sioux Nations, είναι μια σημαντική παρουσία στην περιοχή. Ο πολιτισμός και οι παραδόσεις τους αποτελούν σημαντικό μέρος του χαρακτήρα του Βορειοανατολικού Μοντάνα.

Ενώ η βορειοανατολική Μοντάνα δεν είναι δημοφιλής τουριστικός προορισμός, οι επισκέπτες της περιοχής θα βρουν πολλά διασκεδαστικά και ενδιαφέροντα πράγματα για να δουν και να κάνουν. Από τους δεινοσαύρους στους Lewis και Clark, η ιστορία στην περιοχή είναι πολύχρωμη και μια προσωπική επίσκεψη βοηθά να φέρει αυτή τη συναρπαστική ιστορία στη ζωή. Θα βρείτε πολλές ευκαιρίες για την παρακολούθηση της άγριας ζωής και την αναψυχή του νερού. Ακολουθούν οι προτάσεις μου για διασκεδαστικά πράγματα που πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στη Βορειοανατολική Μοντάνα:

Fort Peck και λίμνη Fort Peck
Κατακρημνισμένη πίσω από το φράγμα Fort Peck, αυτή η τεράστια δεξαμενή στον ποταμό Μιζούρι εκτείνεται για πάνω από 110 μίλια. Ένας τεράστιος πλευρικός βραχίονας φέρνει το μέγεθος της λίμνης σε 245.000 στρέμματα, γεγονός που την καθιστά τη μεγαλύτερη λίμνη της Μοντάνα ανά περιοχή.

Με τα μίλια και τα μίλια ακτογραμμής, η λίμνη Fort Peck είναι ένας δημοφιλής προορισμός αναψυχής. Το κάμπινγκ, τα πάρκα και οι χώροι αναψυχής περιβάλλουν τη λίμνη. Η πόλη Fort Peck βρίσκεται στο βόρειο άκρο της δεξαμενής, κοντά στο φράγμα. Εκτός από όλες τις ευκαιρίες αναψυχής, θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα αξιοθέατα για να εξερευνήσετε όταν επισκέπτεστε τη λίμνη Fort Peck.

Παρατήρηση της άγριας φύσης στη βορειοανατολική Μοντάνα
Θα δείτε άγρια ​​πανίδα γύρω σας καθώς ταξιδεύετε στους δρόμους και τον αυτοκινητόδρομο της Βορειοανατολικής Μοντάνα, τις λίμνες και τα ποτάμια. Bighorn πρόβατα, ελάφια, elk, και αντιλόπη pronghorn είναι μεταξύ των μεγάλων θηλαστικών που θα δείτε στα πρασινάδες Montana. Οι πτηνοτρόφοι θα συναρπάσουν την ποικιλία των κατοίκων και των μεταναστευτικών πουλιών που βρίσκονται στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των φασιανών, του τρελός, του ψαροκόκαλου, των αετών και των γερανών. Αρκετά εθνικά καταφύγια άγριας φύσης μπορούν να βρεθούν στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένου του 1,1 εκατομμυρίου στρεμμάτων Εθνικού Καταφυγίου Άγριας Ζωής Charles M. Russell, ένα από τα μεγαλύτερα αποθέματα στις κατώτερες 48 πολιτείες.

Δεινόσαυροι στη βορειοανατολική Μοντάνα
Πολλά σημαντικά παλαιοντολογικά ευρήματα έχουν σημειωθεί στη Μοντάνα, με νέα ευρήματα που συμβαίνουν συνεχώς. Διάφορες σημαντικές τοποθεσίες κατά μήκος της διαδρομής δεινοσαύρων Montana βρίσκονται στο βορειοανατολικό τμήμα του κράτους. Θα δείτε απολιθώματα δεινοσαύρων σε πολλά τοπικά μουσεία και θα βρείτε επίσης ευκαιρίες συμμετοχής σε πραγματικές, πρακτικές απολιθωμένες ανασκαφές.

Τοπικά μουσεία στη βορειοανατολική Μοντάνα
Τα μουσεία ιστορίας μικρών πόλεων μπορούν να είναι συναρπαστικά, προσφέροντας μια εστιασμένη ματιά σε θέματα όπου είστε ήδη εξοικειωμένοι με το ευρύτερο πλαίσιο. Οι ντόπιοι Αμερικανοί, η εκστρατεία Lewis και Clark, η εποχή των πρωτοπόρων και των ξενώνων και η γεωργική βιομηχανία παρέχουν πληθώρα ενδιαφέρουσες ιστορίες και αντικείμενα που φωτίζουν τη βορειοανατολική Μοντάνα.

Άλλα μουσεία του Βορειοανατολικού Μοντάνα για check out:

Ειδικά γεγονότα και φεστιβάλ στη βορειοανατολική Μοντάνα

Αξιοθέατα ακριβώς πέρα ​​από τα σύνορα στη Βόρεια Ντακότα

Μόσχα-Γέλιγουστον Συνεδριακό Κέντρο Ερμηνείας
Μόλις δύο μίλια πέρα ​​από τα σύνορα στη Βόρεια Ντακότα, αυτό το ερμηνευτικό κέντρο διατηρεί την ιστορία του τόπου όπου συναντώνται αυτά τα δύο μεγάλα ποτάμια. Ο Lewis και ο Clark, το εμπόριο γουναρικών, η γεωλογία και ο πρώιμος οικισμός καλύπτονται από τα εκθέματα αυτής της εγκατάστασης. Το Interpretive Center Missouri-Yellowstone Confluence Interpretive αποτελεί μέρος του Historic Site Fort Buford της Βόρειας Ντακότα και βρίσκεται κοντά στο Εθνικό Ιστορικό Site της Fort Union Trading Post.

Fort Union Trading Post Εθνικός ιστορικός χώρος
Ιδρύθηκε κατά μήκος του ποταμού Μισσούρι από την Αμερικανική Εταιρεία Γούνας το 1828, η Fort Union Trading Post ήταν μια κερδοφόρα εμπορική επιχείρηση που είχε σημαντικές σχέσεις με τους Αμερικανούς. Εκτός από την επίσκεψη στο Μουσείο Fort Union και το κατάστημα με είδη δώρων, οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στους χώρους και να απολαύσουν διαδηλώσεις ιστορίας.