Οδηγός για τα εισιτήρια Zoo του Σαν Ντιέγκο

Υπάρχουν σχεδόν όλοι οι τρόποι να φτάσετε στο San Diego Zoo εισιτήρια καθώς υπάρχουν φλαμίνγκο στο ζωολογικό κήπο. Ο ευκολότερος και πιο ακριβός τρόπος είναι να περπατήσετε και να τα αγοράσετε στην είσοδο, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές, οι οποίες περιγράφονται εδώ.

Εδώ είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείτε, όμως: Η Ζωολογική Εταιρεία του Σαν Ντιέγκο δεν χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση, και τα τέλη εισδοχής σας βοηθούν να διασώσουν τα εξαφανισμένα είδη.

Επιλογές εισιτηρίων για το ζωολογικό κήπο του San Diego

Οποιοσδήποτε ηλικίας 3 ετών και άνω πρέπει να έχει εισιτήριο.

Οι τιμές των παιδιών είναι διαθέσιμες για παιδιά από 3 έως 11 ετών.

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια στην πύλη. Πιάστε τα μπροστά από το χρόνο σας στο smartphone ή το tablet σας και θα πάρετε ένα barcode που θα σαρωθεί στην πύλη. Αγοράζοντας online, όχι μόνο μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο αλλά μπορεί να σας εξοικονομήσει μερικά επιπλέον δολάρια πάρα πολύ.

Τα πράγματα που θα πληρώσετε επιπλέον για:

Ο ζωολογικός κήπος του Σαν Ντιέγκο προσφέρει μια ποικιλία από επιπλέον εμπειρίες από ζώα. Ειδικές εκδρομές πριν από τις ώρες και μετά από ώρες, πίσω από τις σκηνές - και άλλες εμπειρίες VIP - έρχονται με (μερικές φορές βαριές) επιπλέον κόστος.

Το μόνο πράγμα που δεν θα πληρώσετε επιπλέον για τον ζωολογικό κήπο του Σαν Ντιέγκο;

Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν.

Εύκολοι τρόποι να φτάσετε στο ζωολογικό κήπο του Σαν Ντιέγκο

Οι παρακάτω επιλογές θα σας δώσουν έκπτωση 10% ή περισσότερο στα εισιτήρια του Σαν Ντιέγκο Zoo. Αν δεν μπορείτε να επωφεληθείτε από κάποιο από αυτά μπροστά από το χρόνο, ελέγξτε με το ξενοδοχείο σας για να δείτε αν προσφέρουν εκπτωτικά εισιτήρια για το ζωολογικό κήπο του Σαν Ντιέγκο.

Εισιτήρια συνδυασμού που περιλαμβάνουν το ζωολογικό κήπο του Σαν Ντιέγκο

Εάν επισκέπτεστε πολλά αξιοθέατα της περιοχής κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, ένα από αυτά τα περάσματα συνδυασμού μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα. Μην αγοράζετε μόνο ένα χωρίς να το ελέγξετε πρώτα, όμως. Βγάλτε την αριθμομηχανή σας ή ακονίστε το μολύβι σας για να βεβαιωθείτε ότι πραγματικά θα εξοικονομήσετε χρήματα για τα πράγματα που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε για.

Κουπόνια, Εκπτώσεις και Προσφορές

Προσφορές και κουπόνια έρχονται και αποσύρονται, αλλά μερικές φορές μπορείτε να βρείτε κωδικούς κουπονιών έκπτωσης στο RetailMeNot.

Τρόποι για να Ελεύθερο