Γεύση του Arlington 2017 (Ένα Βόρειο Φεστιβάλ Τροφίμων VA)

Η ετήσια Γεύση του Arlington είναι ένα ζωντανό φεστιβάλ δρόμου στο Arlington της Βιρτζίνια που διαθέτει κουζίνα από περισσότερα από 40 εστιατόρια, ζωντανή ψυχαγωγία, τέχνες και βιοτεχνίες, δραστηριότητες για παιδιά και μια αγορά αγρότη. Τα έσοδα από την γεύση του Arlington θα ωφελήσουν το νοσοκομειακό κέντρο Virginia και το κοινοτικό ίδρυμα του Arlington.

Ημερομηνία και ώρα: 21 Μαΐου 2017, μεσημέρι έως 5 μ.μ.

Τοποθεσία και μεταφορά: Wilson Boulevard μπροστά από Ballston Common Mall, Arlington, Βιρτζίνια.

Ο πλησιέστερος σταθμός μετρό είναι το Ballston-MU. Υπάρχει χώρος στάθμευσης όλη την ημέρα για $ 1 στο Ballston Public Parking Garage δίπλα στο εμπορικό κέντρο. Bike Valet Service θα σας παρασχεθεί από τον Σύνδεσμο Ποδηλάτων Περιοχής της Ουάσιγκτον.

Εισιτήρια: Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά απαιτούνται εισιτήρια για φαγητό. 10 κουτάλια γεύσεις ανά βιβλίο
Αγοράστηκε πριν από την 1η Μαΐου: $ 30
Μετά την 1η Μαΐου: $ 35

Συμμετέχοντα εστιατόρια

A Town Bar & Grill, Μπαρ και γκριλ Roileft Bar Arlington, αθλητική μάσκα Baileys, αρτοποιείο Bayou, Buffalo άγρια ​​φτερά, Cava Mezze, γωνιακό αρτοποιείο, Darna, Δελχί Dhaba, Eamonns, η μετωπική σελίδα, La Tasca, λιβανέζικη ταβέρνα, Pizza, τα γλυκά και τα τρόφιμα της Nana, τα PF Changs, η Pizza Style του Pete, το Pinzimini, το πρωινό μπαρ, το κόκκινο παπαγάλο στο ασιατικό μπιστρό, το Redrocks το νεοσύλλεκτο μπιστρό, η ροκτοβάθμια ζυθοποιία, τα Rustico, τα κελύφη. , Willow, World of Beer και Zoes

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.tasteofarlington.com