Η Έκθεση County Arlington 2018

Απολαύστε μια ημέρα διασκέδασης οικογένειας κοντά στην Ουάσιγκτον, DC

Το Fair Arlington County είναι ένα θερινό οικογενειακό γεγονός γεμάτο καρναβάλι, ζωντανές ζωολογικές εκθέσεις, μουσική ψυχαγωγία, εκθέματα τέχνης και βιοτεχνίας και μια ποικιλία από διεθνή πιάτα στον εκθεσιακό χώρο του Κοινοτικού Κέντρου Thomas Jefferson στο Arlington, VA .

Εδώ, οι τοπικοί τεχνίτες θα παρουσιάσουν αντικείμενα όπως κεντήματα και ένδυση, κούκλες, φωτογραφία, δημιουργική γραφή, λουλούδια και κεραμικά, ενώ το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί παρέλαση στην εκδήλωση ξεκινώντας έξω από το Κέντρο Σταδιοδρομίας Arlington, 2ο δρόμο νότια, στη συνέχεια, φινίρισμα στο εκθεσιακό χώρο.

Νέα και εξαιρετικά επιτυχημένη το 2017, θα έχετε ακόμα πιο γαστρονομικές απολαύσεις για να διαλέξετε με μια εκτεταμένη σειρά τροφών τροφίμων. Θα διεξαχθεί επίσης ένας διαγωνισμός "Φωτογραφία της Ημέρας" και ένας διαγωνισμός "Βρες τη Διασκέδαση" (ένα αφιέρωμα στη γέννηση της Έκθεσης του 1977) με βραβεία για τους νικητές.

Ημερομηνίες φέτος τρέχουν από την Τετάρτη, 15 Αυγούστου μέχρι την Κυριακή, 19 Αυγούστου, και η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τον επίσημο ιστότοπο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παραστάσεις, το χρονοδιάγραμμα και το χώρο στάθμευσης.

Κύρια σημεία της Έκθεσης Arlington County

Η έκθεση Arlington County είναι μία από τις μεγαλύτερες στην περιοχή, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά που μπορείτε να δείτε και να κάνετε για την επίσκεψή σας. Από τα αγωνιστικά χοιρίδια μέχρι τους Harlem Wizards, αυτό το δημοφιλές ετήσιο γεγονός έχει όλα όσα θα θέλατε σε μια κομητεία δίκαιη.

Η κλιματιζόμενη εσωτερική αίθουσα εκθετών διαθέτει ένα διαδραστικό χώρο ενυδρείου, εσωτερική κοινοτική ψυχαγωγία, τέχνες και βιοτεχνίες, κοσμηματοπωλεία, ανταγωνιστικά εκθέματα και ξεχωριστό χώρο για κοινοτικούς και εμπορικούς εκθέτες.

Εξωτερικά, το Cole Amusement Midway δημιουργεί μια σειρά από βόλτες με παιδί και συγκινήσεις, παιχνίδια και βόλτες με πόνυ, όπως Catch N Air, Cliff Hanger, Rainforest Expo Wheel, Δύναμη χοάνης, Τυφώνας, Super Shot, Tilt A Whirl, Dizzy Dragons, Go Gator, Jolly Choo Choo, Crawl για τη ζούγκλα, Διαφάνεια για μαγικό χαλί, Skipper για το δελφίνι και Willie για τη Φάλαινα.

Η υπαίθρια διασκέδαση ξεκινάει με την περικοπή κορδέλας 5 μ.μ. την Τετάρτη μπροστά από το Κοινοτικό Κέντρο Thomas Jefferson, όπου θα υπάρχουν βόλτες με πόνυ, αγώνες True Health Kids Obstacle Course και αγώνες ζώων. Τις επόμενες μέρες θα παρουσιάσετε δωρεάν μουσικές παραστάσεις, τους οδηγούς του Χάρλεμ, τους χορευτές και άλλες ειδικές εκθέσεις.

Χώρος στάθμευσης, Συμμετέχοντες και Σημαντικές Πληροφορίες

Δεν υπάρχει δημόσιος χώρος στάθμευσης στην Έκθεση και η στάθμευση σε κοντινούς δρόμους περιορίζεται στους κατοίκους της γειτονιάς με προσωρινές άδειες. Ο χώρος στάθμευσης του κοινοτικού κέντρου θα χρησιμοποιηθεί μόνο για δίκαιους πωλητές και εκθέτες.

Τα λεωφορεία θα κινούνται συνεχώς από το σταθμό του μετρό Ballston και Pentagon City και από το γκαράζ I-66 και το κέντρο του Arlington Career Center για μια μικρή επιβάρυνση (τα παιδιά κάτω των 12 ετών μπορούν να πάνε δωρεάν). Το Bike Arlington και ο συνεργάτης Two Valet Valet συνήθως συνεργάζονται για να παρέχουν δωρεάν στάθμευση ποδηλάτων με valet στα γήπεδα τένις.

Παρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί για το τρέχον έτος, οι συνήθηι συμμετέχοντες στη διοργάνωση περιλαμβάνουν το Αμερικανικό Στρατιωτικό Φρουρά, το Φρούριο των Παλαιών Φρουρών και το Drum Corps, το Arlington Combined Honor Guard, τους υπαλλήλους του Arlington County, τα μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος του Arlington County, τους Arlington Players, Audi Arlington , Bike Arlington / WalkArlington / Arlington PALS, ο Πολιτικός Σύλλογος, το Fraternidad Cultural Pachamama, τα στρατεύματα της Ένωσης Προσκόπων Κοριτσιών, οι φοιτητές της Σχολής Αξίας, τα μέλη των Μητέρων του North Arlington, ο Σουλτάνας Troupe και πολλά άλλα.

Η περιοχή της Ουάσινγκτον, DC φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία από κοινοτικές εκθέσεις όλο το καλοκαίρι. φροντίστε να δείτε τον οδηγό μας " Maryland και Virginia County Fairs " για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα άλλα συναρπαστικά γεγονότα.