Εαρινό Break στο Μεξικό FAQ

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το εαρινό διάλειμμα στο Μεξικό

Πολλοί μαθητές που ψάχνουν για κάποια διασκέδαση στον ήλιο κατά τη διάρκεια του εαρινό τους διάλειμμα επιλέγουν να ταξιδέψουν στο Μεξικό. Βρίσκονται υπέροχες παραλίες και θέρετρα, και πολλοί άλλοι που αναζητούν επίσης έναν καλό χρόνο. Η συναλλαγματική ισοτιμία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή αυτή τη στιγμή, καθιστώντας το Μεξικό έναν πολύ οικονομικό προορισμό για τους ανοιξιάτικους διακόπτες. Ακολουθούν ορισμένες από τις πιο συχνές ερωτήσεις που λαμβάνουμε από υποψήφιους ταξιδιώτες σχετικά με την εαρινή διακοπή στο Μεξικό.

Πότε είναι το ελατήριο;

Το Spring Break πραγματοποιείται πριν από την επίσημη έναρξη της άνοιξης , κατά τη διάρκεια των μηνών Februrary και March. Οι ημερομηνίες της άνοιξης ποικίλλουν από έτος σε έτος, και διαφορετικά σχολεία λαμβάνουν την εαρινή διακοπή τους σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Μάθετε πότε ακριβώς είναι το άνοιγμα του φετινού έτους;

Χρειάζομαι ένα διαβατήριο για άνοιξη στο Μεξικό;

Θα χρειαστεί πιθανότατα ένα διαβατήριο για να ταξιδέψετε στο Μεξικό για Spring Break. Αν ταξιδεύετε αεροπορικώς, είναι σίγουρα απαραίτητη, αλλά αν ταξιδεύετε με ξηρά ή θάλασσα, ίσως μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα διαβατηρίου ή μια ενισχυμένη άδεια οδήγησης. Μάθετε πώς να αποκτήσετε ένα διαβατήριο και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου στο Μεξικό .

Πού πρέπει να πάω για άνοιξη;

Το Μεξικό έχει πολλούς προορισμούς διακοπών άνοιξης και η εγγύτητά του με τις Ηνωμένες Πολιτείες την καθιστά ιδανική επιλογή διακοπών. Το Cancun , το Acapulco, το Los Cabos και το Mazatlan είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή καυτά σημεία διακοπών της άνοιξης, αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα εξαιρετικά μέρη για να περάσετε τις διακοπές σας.

Δείτε τους κορυφαίους προορισμούς στο Μεξικό . Εάν αντί να κάνετε πάρτι στην παραλία, αν θέλετε να περάσετε το διάλειμμα που σας κάνει την άνοιξη, υπάρχουν και πολλές επιλογές για εθελοντισμό στο Μεξικό.

Είναι ασφαλές να ταξιδέψετε στο Μεξικό για εαρινό διάλειμμα;

Είτε θα είστε ασφαλείς στις διακοπές σας στο Μεξικό εξαρτάται πολύ από τις δικές σας ενέργειες.

Παρά το γεγονός ότι έχει αυξηθεί η βία, ιδίως κατά μήκος των συνόρων με τις Ηνωμένες Πολιτείες και η αμερικανική κυβέρνηση ενημέρωσε πρόσφατα μια προειδοποίηση ταξιδιού για το Μεξικό, η βία που συνέβη οφείλεται κυρίως σε συγκρούσεις μεταξύ των αρχών του Μεξικού και καρτέλ των ναρκωτικών. Οι τουρίστες δεν έχουν στοχεύσει, εφόσον εφαρμόζετε την κοινή λογική και έχετε κατά νου αυτές τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας , δεν θα πρέπει να διατρέχετε κανένα άλλο κίνδυνο στο Μεξικό από ό, τι θα είχατε σε οποιοδήποτε άλλο προορισμό.

Ποια είναι η ηλικία κατανάλωσης στο Μεξικό;

Η ηλικία κατανάλωσης στο Μεξικό είναι 18. Οι ανήλικοι που συνοδεύονται από τον γονέα ή τον νόμιμο κηδεμόνα τους μπορούν να καταναλώνουν αλκοολούχα ποτά με τη συγκατάθεση του συνοδού ενηλίκου, αλλά ένα άτομο ηλικίας κάτω των δεκαοκτώ ετών μπορεί να μην αγοράζει νόμιμα αλκοολούχα ποτά. Ωστόσο, η ηλικία κατανάλωσης δεν εφαρμόζεται αυστηρά και είναι πολύ εύκολο για τους ανηλίκους να έχουν πρόσβαση στο οινόπνευμα, ιδιαίτερα στους εφήβους που μπορούν να περάσουν για 18.

Τα φάρμακα είναι νόμιμα στο Μεξικό;

Το 2009, η κυβέρνηση του Μεξικού αποκήρυξε την κατοχή μικρών ποσοτήτων ναρκωτικών για προσωπική κατανάλωση (5g μαριχουάνας, 2g οπίου, 500mg κοκαΐνης, 50mg ηρωίνης ή 40mg μεθαμφεταμινών). Ωστόσο, η αστυνομία μπορεί να κρατήσει ακόμα ένα άτομο που κατέχει αυτές τις μικρές ποσότητες ναρκωτικών και οι ποινές για κατοχή μεγαλύτερων ποσοτήτων μπορούν να οδηγήσουν σε ποινές φυλάκισης 10 έως 25 ετών.

Μάθετε περισσότερα για τους νόμους περί ναρκωτικών του Μεξικού.

Τι μπορώ να κάνω για να παραμείνω ασφαλής και υγιής κατά τη διάρκεια της εαρινής διακοπής;

Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε για να είστε ασφαλείς και υγιείς κατά τη διάρκεια της εαρινής διακοπής σας. Απλά θυμηθείτε ότι η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή η εμπλοκή σας με τα ναρκωτικά αυξάνουν σημαντικά τις πιθανότητες εμφάνισης προβλημάτων. Είναι καλή ιδέα να ασκείτε μετριοπάθεια. Θα πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί για τα ηλιακά εγκαύματα και τις παλιές παλίρροιες και να δείτε αυτές τις συμβουλές για ένα ασφαλές διάλειμμα άνοιξης στο Μεξικό .

Πώς μπορώ να αποφύγω τα πλήθη κατά το εαρινό διάλειμμα;

Εάν, αντί να παίξετε σκληρά με πλήθη φοιτητών, ψάχνετε για διαφορετικό είδος εμπειρίας για τις διακοπές σας την άνοιξη, το Μεξικό προσφέρει πολλές άλλες επιλογές. Μπορείτε να δείτε τις αποικιακές πόλεις και τις μαγευτικές πόλεις για να γνωρίσετε τον πλούσιο πολιτισμό και τις παραδόσεις του Μεξικού ή μπορείτε να εμπλακείτε σε ένα έργο κοινότητας ή φύσης σε διακοπές εθελοντισμού .

Μπορείτε επίσης να δείτε μερικούς από τους λιγότερο γνωστούς προορισμούς του Μεξικού, όπου μπορείτε να απολαύσετε τη διασκέδαση στον ήλιο σε μια πολύ λιγότερο γεμάτη ατμόσφαιρα. Εδώ είναι μερικές περισσότερες ιδέες για να αποφευχθεί η άνοιξη σύννεφο πλήθη .