Τοπική μπύρα στη βρύση στο St. Louis Oktoberfest

Η τοπική μπύρα είναι το επίκεντρο της εορταστικής εκδήλωσης Oktoberfest του Σαιντ Λούις που φιλοξενείται από την Urban Chestnut Brewery. Το φεστιβάλ μεγαλώνει κάθε χρόνο με τη συμμετοχή περισσότερων βιοτεχνικών ζυθοποιών. Ο εορτασμός είναι ένας σπουδαίος προορισμός που ενδιαφέρεται για τα γερμανικά τρόφιμα, τη βιοτεχνική μπύρα και τη μουσική της πολικής μουσικής.

Μπύρα, Τρόφιμα και Μουσική

Τοπική μπύρα είναι η μεγάλη κλήρωση σε αυτή τη συγκεκριμένη γιορτή του Oktoberfest. Το Schlafly, το πολυετές Artisan Ales, η δεύτερη μετατόπιση της αστικής ζωής και η αστική κάστανο θα προσφέρουν πολλές ποικιλίες γερμανικών σκευών όπως Kolsch, Oktoberfest, Schwarzbier, Schnickelfritz, Zwickel και Dorfbier.

Το γερμανικό φαγητό είναι επίσης στο μενού κατά τη διάρκεια του εορτασμού. Το ζυθοποιείο θα εξυπηρετεί bratwurst, ψητό κοτόπουλο, pretzels και currywurst για τους πεινασμένους επισκέπτες.

Μαζί με το φαγητό και την μπύρα, κάθε μέρα του φεστιβάλ διαθέτει ζωντανή μουσική από δημοφιλή γερμανικά και polka συγκροτήματα. Η μπάντα Deutschmeister Brass Band, το Good Times Band του Dave Hylla, η μπύρα Bolzen Beer Band και ο Larry Hallar είναι μεταξύ των πράξεων που έχουν προγραμματιστεί να εκτελέσουν.

Περισσότερα για την Αστική Κάστανο

Το Urban Chestnut είναι ένα από τα πιο δημοφιλή βιοτεχνικά ζυθοποιεία στο Σαιντ Λούις. Έχει δύο θέσεις ανοιχτές στην πόλη. Το αρχικό ζυθοποιείο & Biergarten βρίσκεται στην 3229 Washington Avenue στο κέντρο του Σεντ Λούις. Το Biergarten σερβίρει πάνω από δώδεκα ποικιλίες μπύρας, μαζί με πινακίδες τυριών, ορεκτικά και ελαφρύτερο εισιτήριο. Η δεύτερη θέση είναι το Brewery & Bierhall στην 4465 Manchester Avenue στην γειτονιά Grove. Το Bierhall σερβίρει τις ίδιες μπύρες, αλλά διαθέτει επίσης πλήρη κουζίνα και μεγάλη επιλογή φαγητού.

Και οι δύο θέσεις ανοίγουν από Δευτέρα έως Σάββατο στις 11 το πρωί και την Κυριακή το μεσημέρι.

Περισσότερα για την Schlafly

Το Schlafly είναι το παλαιότερο και πιο γνωστό μικρο ζυθοποιείο του Σαιντ Λούις. Κάθε χρόνο παράγει πάνω από 70 ποικιλίες τοπικών και εποχιακών μπύρες. Οι μπύρες Schlafly βρίσκονται σε εστιατόρια και καταστήματα σε όλο το St.

Louis, καθώς και τις δύο τοποθεσίες ζυθοποιίας Schlafly. Το Bottleworks βρίσκεται στην οδό 7260 Southwest Avenue στο Maplewood. Το Bottleworks διαθέτει ένα πλήρες εστιατόριο και φιλοξενεί πολλές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του έτους. Το Tap Room βρίσκεται στο 2100 Locust Street στο κέντρο του St. Louis. Και οι δύο θέσεις ανοίγουν από Δευτέρα έως Σάββατο στις 11 το πρωί. Την Κυριακή, τα μπουκάλια ανοίγουν στις 11 π.μ., ενώ η αίθουσα βρύσης ανοίγει το μεσημέρι.

Άλλες τοπικές εορταστικές εκδηλώσεις του Oktoberfest

Ο εορτασμός που φιλοξενείται στο Urban Chestnut είναι ένα από τα Oktoberfest που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στην περιοχή St. Louis. Για πληροφορίες σχετικά με τα άλλα φεστιβάλ, δείτε το St. Charles Oktoberfest και το Oktoberfest στο Belleville, Illinois .