Η χώρα των θαυμάτων του Καναδά

Το Wonderland του Καναδά είναι το μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο θεματικό πάρκο του Καναδά. Στην πραγματικότητα, συχνά έχει την υψηλότερη συμμετοχή σε οποιοδήποτε εποχιακό πάρκο στη Βόρεια Αμερική. Τα σουγιά είναι η κύρια κλήρωση του πάρκου και το εντυπωσιακό οπλοστάσι των μηχανημάτων συγκίνησης - ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο - περιλαμβάνει σχεδόν κάθε είδους: ιπτάμενα, μαγνητικά εκτοξευόμενα, αιωρούμενα, ξύλινα και ανεστραμμένα.

Η συμμορία φιστικιών, συμπεριλαμβανομένων των Snoopy και Charlie Brown, συναντιούνται και χαιρετούν τα παιδιά στο πάρκο και παρέχουν έμπνευση για μερικές από τις βόλτες.

Το πάρκο προσφέρει πολλές εκδηλώσεις, καθώς και θεαματικές εκδηλώσεις και μιούζικαλ.

Το παρακείμενο υδατικό πάρκο 20 στρεμμάτων Splash Works περιλαμβάνεται στην είσοδο και προσφέρει διαφάνειες, πισίνα με κύματα, διαδραστικό σταθμό διαδραστικής υδροληψίας και τεχνητό ποτάμι. Μεταξύ των χαρακτηριστικών αξιοθέατων είναι το Barracuda Blaster, μια διαδρομή με χωνί.

Προτεινόμενα αξιοθέατα

Μεγάλη ποικιλία από σουβέρ, όπως το Behemoth , ένα τεράστιο hypercoaster, το θέμα Back Stunt Coaster, το Time Warp, το Flight Deck και το Mighty Canadian Minebuster Wood Coaster.

Νέα στο πάρκο

Νέο το 2016: Πτήσεις με αετοί και Skyhawk

Το Flying Eagles είναι ένα ταξίδι που μοιάζει σαν σκούτερ, το οποίο μπορούν να οδηγήσουν οι επιβάτες. Στο Skyhawk, οι αναβάτες θα ανεβαίνουν 135 πόδια στον αέρα και θα πιλόσουν τα δικά τους οχήματα (συμπεριλαμβανομένων των αναστροφών).

Νέο το 2015: Προσθήκες στο πάρκο
Το Splash Works βρήκε το Typhoon, ένα νεροτσουλήθρα με κάποιες χοάνες Tornado mini, καθώς και μια διαδραστική ζώνη νερού, το Splash Station.

Νέα το 2014 : Wonder Mountain's Guardian
Η φιλόδοξη έλξη στέλνει τους επιβάτες μέσα στο εικονικό Wonder Mountain του πάρκου για μια διαδραστική μάχη με δράκους. Οπλισμένοι με όπλα με λέιζερ και 3D γυαλιά, οι αναβάτες συγκεντρώνουν τα σημεία που σκοτώνουν τα πλάσματα που προβάλλονται σε τεράστιες οθόνες. Περιλαμβάνει εφέ 4D και διαθέτει ποιότητα Disney / Universal.

Τα οχήματα είναι αμαξοστοιχίες που βρίσκονται στο πλοίο.

Νέο το 2012 : Leviathan
Ένας από τους ψηλότερους (306 πόδια!) Και τα ταχύτερα (92mph!) Σουβέρ άνοιξε. Το Giga-Coaster είναι το γλυκό 16ο συγκλονιστικό μηχάνημα στο πάρκο - και τι είναι ένα ντόπιο μιας μηχανής συγκίνησης.

Θαλάσσιο πάρκο

Το παρακείμενο υδατικό πάρκο 20 στρεμμάτων Splash Works περιλαμβάνεται στην είσοδο στην χώρα των Θαυμάτων του Καναδά.

Τοποθεσία και τηλέφωνο

Maple, Οντάριο, λίγο έξω από το Τορόντο
(905) 832-8131

Πολιτική εισδοχής

Το Wonderland του Καναδά προσφέρει μια σειρά από επιλογές εισδοχής και τιμές, όπως εισιτήρια συνολικής διάρκειας μιας ημέρας, γενική εισαγωγή εισιτηρίων (χωρίς άδεια οδήγησης) και εισδοχή συν ένα δείγμα βόλτας. Τα εισιτήρια έκπτωσης είναι διαθέσιμα για παιδιά και ηλικιωμένους. Το πάρκο νερού Splash Works περιλαμβάνεται στην είσοδο.

Κατευθύνσεις

Highway 400, έξοδος στο Rutherford Rd. Το Paramount of Wonderland του Καναδά βρίσκεται βόρεια του Τορόντο, περίπου 10 λεπτά βόρεια του αυτοκινητόδρομου 401.

Επίσημη ιστοσελίδα

Η χώρα των θαυμάτων του Καναδά