Η γιορτή του Αγίου Τσαρλς Oktoberfest

Το Frontier Park είναι η θέση μερικών από τα μεγαλύτερα ετήσια γεγονότα στο St. Charles, συμπεριλαμβανομένου του Riverfest και του Φεστιβάλ των Little Hills . Αλλά κάθε χρόνο στα τέλη Σεπτεμβρίου, συγκεντρώνονται πλήθος στο πάρκο για να απολαύσουν έναν μικρό γερμανικό πολιτισμό στο St. Charles Oktoberfest. Η τριήμερη γιορτή είναι φιλική προς την οικογένεια εκδήλωση με παρέλαση, γερμανική μουσική, επίδειξη αυτοκινήτου, διαδρομή 5K και πολλά άλλα.

Πότε και που

St.

Ο Charles Oktoberfest διοργανώνεται κάθε χρόνο το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου. Το 2016, ο εορτασμός είναι η Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου από τις 16:00 έως τις 23:00, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου από τις 10 π.μ. έως τις 11 μ.μ. και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Ο St. Charles Oktoberfest πραγματοποιείται κατά μήκος των όχθων του Ο ποταμός Μισσούρι στο πάρκο Frontier. Το πάρκο βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την κεντρική οδό και το ιστορικό St. Charles. Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά πρέπει να αγοράσετε ένα βραχιολάκι $ 2 εάν θέλετε να αγοράσετε μπύρα από τους προμηθευτές φεστιβάλ.

Η παρέλαση

Ένα από τα κυριότερα σημεία του St. Charles Oktoberfest είναι η παρέλαση κατά μήκος της Main Street. Δεκάδες οχήματα και άλλοι συμμετέχοντες προβάλλουν τη γερμανική κληρονομιά τους με πολύχρωμες οθόνες. Η παρέλαση ξεκινάει το Σάββατο στις 10 π.μ. Ξεκινάει από το Κέντρο Τεχνών Χυτηρίου, ταξιδεύει κάτω από την Main Street, στη συνέχεια φεύγει από το δρόμο Boone's Lick Road μέχρι το Riverside Drive και τελειώνει για άλλη μια φορά στο Κέντρο Τεχνών Χυτηρίου.

Τα βραβεία απονέμονται στους κορυφαίους τελικούς σε κάθε κατηγορία, συμπεριλαμβανομένης της γερμανικής κληρονομιάς, της πιο διασκεδαστικής, πιο δημιουργικής και καλύτερης μπάντας.

Άλλα κορυφαία γεγονότα

Εκτός από την παρέλαση, ο St. Charles Oktoberfest είναι γεμάτος με πολλά άλλα γεγονότα, όπως το Oktoberfest 5K, το Root Beer Fun Run, το ντέρμπι dachshund "Weiner Take All", το παιδικό πάρκο και το αυτοκίνητο.

Φυσικά, θα βρείτε επίσης όλα τα είδη γερμανικών τροφίμων και μπύρας προς πώληση, καθώς και τρεις ολόκληρες μέρες ζωντανής μουσικής και ψυχαγωγίας. Για περισσότερες πληροφορίες και για το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα του St. Charles Oktoberfest.

Χώρος στάθμευσης και υπηρεσία μεταφοράς

Υπάρχουν δημόσιοι χώροι στάθμευσης καθ 'όλη τη διάρκεια της διαδρομής Riverside Drive ακριβώς απέναντι από το Frontier Park, αλλά γεμίζουν γρήγορα. Υπάρχει επίσης οδός στάθμευσης στο ιστορικό St. Charles αν είστε αρκετά τυχεροί για να βρείτε ένα σημείο. Μια ευκολότερη επιλογή είναι η δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από / προς το φεστιβάλ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη στάθμευση και την υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο, δείτε την ιστοσελίδα του φεστιβάλ.

Περισσότερα τοπικά Oktoberfest

Η γιορτή του Αγίου Τσαρλς δεν είναι το μοναδικό Oktoberfest στην περιοχή St. Louis. Υπάρχουν επίσης ετήσιες γιορτές σε Belleville, Hermann, Augusta και το μεγάλο bash κάθε Οκτώβριο στο Soulard. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε το Top Oktoberfests στην περιοχή St. Louis ή τον οδηγό σας στο Soulard Oktoberfest .