Τα καλύτερα ιαματικά λουτρά στην Αμερική

Το Focus είναι τώρα σε υγιή απώλεια βάρους

Θέλετε να χάσετε οκτώ λίρες την εβδομάδα; Ποιος δεν θα μπορούσε; Το πρόβλημα είναι ότι η γρήγορη απώλεια βάρους δεν είναι η ίδια με την υγιή απώλεια βάρους. Η ταχεία απώλεια βάρους περιλαμβάνει συχνά μυϊκό ιστό, το οποίο είναι πυκνότερο από το λίπος και το οποίο βοηθάει να καίει θερμίδες. Η απώλεια μυών επιβραδύνει επίσης το μεταβολικό ρυθμό του οργανισμού, έτσι ώστε να είναι πιο αποτελεσματική στη συγκράτηση των θερμίδων που παίρνετε in.That προκαλεί τους ανθρώπους να κερδίζουν όλο το βάρος που έχασε, και στη συνέχεια κάποια.

Τα αμερικανικά ιαματικά λουτρά το έμαθαν σκληρά. Στη δεκαετία του εξήντα ξεκίνησαν ως "λιπαρά αγροκτήματα", όπου οι γυναίκες πήγαιναν για να χάσουν βάρος γρήγορα, τρώγοντας 800 θερμίδες ημερησίως, ασκώντας για ώρες και παρατηρώντας μετριάζοντας. Ενώ μερικά προγράμματα εξακολουθούν να προσφέρουν αυτό το μοντέλο, δεν είναι πραγματικά σκόπιμο. Η έμφαση τώρα για τις βραχυπρόθεσμες παραμονές στα ιαματικά λουτρά, όπως το Canyon Ranch Lenox και το Rancho La Puerta , δεν έχει ως αποτέλεσμα να χάσει λίρες, αλλά να τρώει νόστιμο, υγιεινό φαγητό, να ασκεί άφθονη άσκηση και να παρακολουθεί διαλέξεις και μαθήματα για την υγιεινή διαβίωση και την προσωπική έκφραση.

Επιπλέον, δεν είναι κάθε επισκέπτης θέλει ή χρειάζεται να χάσει βάρος. Τα τελευταία χρόνια, τα περισσότερα ιαματικά λουτρά έχουν αρχίσει να σας αφήνουν να παραγγείλετε όσο το φαγητό θέλετε - και είναι συχνά τόσο καλό που είναι εύκολο να κερδίσετε βάρος! Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να μην επικεντρώνονται στην απώλεια βάρους. Έτσι πού πηγαίνετε εάν είστε υπέρβαροι και χρειάζεται να τσιμπήσετε - ή ακόμα και να αναθεωρήσετε την προσέγγισή σας για φαγητό και διατροφή - και να περιβάλλεται από άλλους ανθρώπους που αισθάνονται τον ίδιο τρόπο;

Skyterra Wellness Retreat

Ένα από τα καλύτερα νέα παραδείγματα ενός σπα απώλειας βάρους είναι Skyterra Wellness Retreat περίπου μια ώρα από Asheville, Βόρεια Καρολίνα. Είναι ένα μικρό πρόγραμμα που ενθαρρύνει τις παρατεταμένες παραμονές (μία έως τέσσερις εβδομάδες), όπου όλοι τρώνε τα ίδια νόστιμα, υγιεινά γεύματα σε κοινόχρηστα τραπέζια. Ασκούν μαζί, παρακολουθούν μαθήσεις μαζί, ακόμη και πηγαίνουν στο Asheville για λίγο σοκολάτα και καφέ στη French Broad μαζί!

Ένα ταλαντούχο προσωπικό στην άκρη της γυμναστικής και της υγιεινής διαβίωσης διδάσκει στους επισκέπτες την τελευταία λέξη της ευεξίας: συνεχίστε. τρώτε πραγματικό φαγητό. καλλιεργούν συνδέσεις. Αποβάλλουν τους μύθους των θερμίδων σε θερμίδες, δηλαδή ο μόνος τρόπος για να χάσετε βάρος είναι να καταναλώνετε λιγότερες θερμίδες και να ασκείστε περισσότερο. Στην πραγματικότητα, η καταναγκαστική υπερβολική άσκηση μπορεί να υπονομεύσει την υγεία σας.

Το ενδιαφέρον για το Skyterra είναι ότι ανεξάρτητα από το σχήμα στο οποίο βρίσκεστε, το πρόγραμμα είναι κλιμακωτό. Κάποιος που είναι παχύσαρκος ή τριάδα μπορεί να είναι στην ίδια τάξη άσκησης επειδή οι κινήσεις είναι προσαρμοσμένες ώστε να το κάνουν μια πρόκληση, ανεξάρτητα από το επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Ο Διευθυντής Γυμναστικής Jeff Ford αξιολογεί τους επισκέπτες στο δρόμο, δοκιμάζοντας τη δύναμή σας, την ευελιξία και την ισορροπία. Παίρνετε επίσης μια σάρωση που αποκαλύπτει όχι μόνο το βάρος σας, αλλά πόσα μυϊκά και λιπαρά έχετε. Στο τέλος, ίσως "χάσατε" μόνο δύο κιλά, αλλά κερδίσατε μία κιλό μυών και χάσατε τρία κιλά λίπους, πράγμα που σημαίνει ότι το σώμα σας είναι πιο κοντά στο να γίνει μηχανή καύσης λίπους.

Το Skyterra μιλάει επίσης για τις συναισθηματικές πτυχές του φαγητού, τη σημασία της διαχείρισης του στρες, χωρίς να αρνείται τις απολαύσεις των τροφίμων. Έχετε τόση αλληλεπίδραση με εκπληκτικά ταλέντα, όπως ο Amber Chadwick, BS

στην Κινησιολογία και τον Εκπαιδευτή της Γιόγκα. Το Skyterra απλά δεν μπορεί να συνιστάται αρκετά. Θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας και θα έχετε μεγάλη εμπειρία. Τα all-inclusive ποσοστά είναι 3.500 δολάρια την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου, μεμονωμένα άτομα.

Πράσινο βουνό στο Fox Run στο Βερμόντ

Το πράσινο βουνό στο Fox Run στο όμορφο Λούντλοου, Βερμόντ, είναι το παλαιότερο καταφύγιο του έθνους αποκλειστικά για γυναίκες που αγωνίζονται με το βάρος, τη συναισθηματική και την τρελή φαγητό και τα συναισθήματα εθισμού στα τρόφιμα. Οι πρωτοποριακές στρατηγικές μας για τη μη διατροφή βοηθούν τις γυναίκες να τερματίσουν τον κύκλο yo-yo της απώλειας βάρους και να επανακτήσουν την προσοχή τους σε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση υγείας που ενσωματώνει τη διατροφή, την ικανότητα και τη συμπεριφορά / συναισθηματική υγεία. Οι περισσότεροι έρχονται για τέσσερις εβδομάδες, επειδή παίρνει τόσο πολύ για να αλλάξει τις συνήθειες μιας ζωής.

Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα δομημένο, με έμφαση σε τρεις βασικούς τομείς - τη συμπεριφορά, τη διατροφή και τη σωματική άσκηση.

Εδώ έρχεστε να αφήσετε το μοντέλο "καλό φαγητό / κακό φαγητό", δίαιτα και στέρηση και να μάθετε πώς να αγαπάτε τον εαυτό σας. Η εστίαση δεν είναι τόσο στην απώλεια βάρους, αλλά στην υγεία.

Υπάρχουν πολλά μαθήματα άσκησης και χρόνος για περπάτημα (ονομάζεται "Vermonting") σε ένα παλιό μονοπάτι καταγραφής. Καθώς περνάτε από το πρόγραμμα, έχετε λιγότερες διαλέξεις και περισσότερη δραστηριότητα. Η ίδια η εγκατάσταση είναι ένα μοτέλ της δεκαετίας του εξήντα που έχει ανακαινιστεί όμορφα - απλό, άνετο και καθαρό. Τα all-inclusive ποσοστά είναι 3.700 δολάρια για την πρώτη εβδομάδα, μεμονωμένη χρήση.

Τα Oaks στο Ojai

Το Oaks στο Ojai ιδρύθηκε από τη Sheila Cluff, έναν οραματιστή που σχεδίασε καρδιαγγειακό χορό στη δεκαετία του 1950 (αργότερα γνωστή ως αερόμπικ) και ενέπνευσε τον Mel Zuckerman να ανοίξει το Canyon Ranch πίσω στη δεκαετία του '70. Ονομάζεται "η καλύτερη αξία της σπα της Αμερικής" με προσιτές τιμές που περιλαμβάνουν διανυκτερεύσεις, τρία νόστιμα και θερμιδικά συνειδητά γεύματα την ημέρα, την επιλογή σας από 15 μαθήματα γυμναστηρίου ανά ημέρα και βραδινή ψυχαγωγία και σεμινάρια.

Η δεκαετία του 1920, η αποστολή-στυλ ξενοδοχείο-turned-spa έχει 46 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών δωματίων και σουίτες αυλή, δίκλινα καταλύματα δωμάτια και δίκλινα εξοχικά δωμάτια. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν πεζοπορία, πεζοπορία, κολύμβηση και γυμναστήρια όπως τέντωμα, χορός, γλυπτική καρδιά, γιόγκα και Pilates. Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να πάρουν τόσο λίγες ή και πολλές κατηγορίες όπως θα ήθελαν.

Το Oaks at Ojai πρωτοστάτησε στην έννοια του σύγχρονου spa προορισμού στη δεκαετία του 1970 και εξακολουθεί να ενθαρρύνει μια δίαιτα 1200 θερμίδων την ημέρα με πολλή άσκηση. Υπενθυμίζω ότι μερικοί άνθρωποι είναι γνωστοί ότι κατευθύνονται κάτω από το δρόμο για συμπληρωματικό παγωτό. Το επιτόκιο "all-inclusive" ξεκινάει περίπου 2.000 δολάρια για έξι νύχτες για ένα μόνο.

Canyon Ranch Life Enhancement Center, Τούσον

Canyon Ranch είναι ένα μεγάλο μέρος με ανθρώπους που έχουν πολλά διαφορετικά ενδιαφέροντα. Το μικρότερο Κέντρο Βελτίωσης Ζωής είναι εκεί όπου οι άνθρωποι με συγκεκριμένο ενδιαφέρον, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας βάρους, μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλον, να μάθουν μαζί και να υποστηρίξουν ο ένας τον άλλον. Σε ένα περιβάλλον μικρής ομάδας, περιβάλλεται από υποστηρικτικούς συνομηλίκους και συμβουλευτείτε τους επαγγελματίες του χώρου ευεξίας μας για να σχεδιάσετε μια προσαρμοσμένη στρατηγική για να έχετε ένα υγιές βάρος.

Το επταήμερο πρόγραμμα απώλειας βάρους είναι μόλις $ 500 πάνω από το πακέτο σας και περιλαμβάνει βιώσιμες στρατηγικές απώλειας βάρους. η εμπειρία από πρώτο χέρι για τη θρεπτική τραπεζαρία και την προετοιμασία γευμάτων. ενθάρρυνση να γίνουν πιο δραστήριοι · ιατρικές συμβουλές και υποστήριξη καθοδήγηση για τη θέσπιση υγιεινών συνηθειών · υποστηρικτική ρύθμιση. και εξατομικευμένο σχέδιο για τη βιώσιμη απώλεια βάρους. Σας ενθαρρύνουμε επίσης να επωφεληθείτε από τη διασκέδαση και τη δραστηριότητα που προσφέρει το Canyon Ranch, από τα μαθήματα γιόγκα και διαλογισμού μέχρι το συναρπαστικό High Rope Challenge Course και πολλά άλλα. All-inclusive ποσοστά για ένα μόνο ξεκίνημα γύρω στα $ 1200 ανά διανυκτέρευση. το επταήμερο πρόγραμμα απώλειας βάρους είναι επιπλέον $ 500.