Χριστούγεννα διακοπές στο μεγάλο φαράγγι της Αριζόνα

Το Grand Canyon είναι ένα ιστορικό πάρκο με δημοφιλείς απόψεις όπως το Mather Point, ο Σταθμός Παρατήρησης Yavapai, το Grand Canyon Skywalk και το Horseshoe Bend. Ενώ το Εθνικό Πάρκο Grand Canyon (GCNP) μπορεί να είναι όμορφο όλο το χρόνο, δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος για να αποφύγετε τις γραμμές και την κυκλοφορία από ό, τι γύρω από τις διακοπές των Χριστουγέννων. Οι οικογένειες και οι φίλοι που αναζητούν διακοπές χωρίς προβλήματα, πανέμορφες και εορταστικές χειμερινές διακοπές θα πρέπει να εξετάσουν την επίσκεψη στην έρημο της Αριζόνα και τα στρώματα κόκκινου βράχου, μόλις 70 μίλια βόρεια της Flagstaff.

Κατά τους χειμερινούς μήνες διακοπών, το Grand Canyon και η γύρω περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των εστιατορίων, είναι διακοσμημένα με τα Χριστούγεννα. Οι ταξιδιώτες μπορούν να περιμένουν μια εορταστική ατμόσφαιρα στις μικρές πόλεις της ερήμου, μαζί με ένα χαλαρό ατμόσφαιρα όπου οι επισκέπτες είναι χαλαροί και χαλαροί. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να περιμένουν να πάρουν όλο το τοπίο στο Grand Canyon και να απολαύσουν τις ήσυχες στιγμές του, όπως οι μεταβαλλόμενες σκιές και τα χρώματα του ήλιου καθώς υψώνεται και σκηνές.

Οι επισκέπτες στο πάρκο πρέπει να γνωρίζουν, ωστόσο, ότι οι θερμοκρασίες είναι πιθανό να κυμανθούν στο περιβάλλον της χειμερινής ερήμου. Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί σχετικά με τον πάγο στους δρόμους και τα μονοπάτια και να ελέγχετε καθημερινά τις καιρικές συνθήκες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν σχεδιάζετε κάμπινγκ. Οι κατασκηνωτές θα πρέπει πάντα να φέρουν το κατάλληλο εργαλείο, συμπεριλαμβανομένων των υπνόσακων και των σκηνών που προορίζονται να διατηρήσουν τις υπο-ψυκτικές θερμοκρασίες.

Διαμονή και Ειδικά γεύματα διακοπών

Ευτυχώς, τα δωμάτια είναι συνήθως διαθέσιμα σε όλα τα καταλύματα κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, εκτός από το El Tovar, το περίφημο ιστορικό καταφύγιο του Grand Canyon.

Για την καλύτερη επιλογή, οι ταξιδιώτες θα πρέπει να προγραμματίσουν να κάνουν χειμωνιάτικες κρατήσεις νωρίς - ιδανικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Τα ξενοδοχεία είναι όμορφα διακοσμημένα για την εποχή με γιρλάντες και φώτα και τα παιδιά θα θαυμάσουν τα "γεμιστά" ζώα με καπέλα Santa στην κυνηγητική ατμόσφαιρα του El Tovar.

Οι επισκέπτες θα βρουν επίσης μαγεία διακοπών μπροστά στο διώροφο ψηλό τζάκι στο Hermit's Rest, μεταξύ άλλων πολύτιμων λίθων.

Οι πρόσθετες επιλογές διαμονής, όπως το Bright Angel Lodge, το El Tovar Hotel, το Kachina Lodge, το Thunderbird Lodge και το Maswik Lodge, βρίσκονται όλα μέσα στο εθνικό πάρκο Grand Canyon. Κάθε κατάλυμα διαθέτει ειδικό μενού για τις διακοπές των Χριστουγέννων που μπορεί να προβληθεί πριν από την επικοινωνία με το κατάλυμα. Ακόμη και αν δεν μένετε στο ίδιο το El Tovar lodge, συνιστάται να κάνετε κράτηση για τα γεύματα των Χριστουγέννων και της ημέρας, καθώς τα γεύματα είναι εξαιρετικά προετοιμασμένα.

Ενώ διαμένετε σε ένα κάμπινγκ παρέχει άφθονη περιπέτεια, επιλέγοντας να μείνετε σε ένα από τα καταλύματα ή τα ξενοδοχεία του GCNP έρχεται με μια ποικιλία πλεονεκτημάτων όπως:

Οφέλη για την επίσκεψη στο μεγάλο φαράγγι τα Χριστούγεννα

Όλα τα καταστήματα, τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια είναι ανοιχτά κατά τη διάρκεια των κανονικών ωρών, καθιστώντας το ιδανικό μέρος για να πάρει το δώρο της τελευταίας στιγμής ή για να πάρετε μια τσίμπημα για να φάτε ενώ βρίσκεστε έξω με την οικογένειά σας. Υπάρχει επίσης μια θαυμάσια επιλογή από ιθαγενή αμερικανικά κοσμήματα, δυτικά ρούχα, σουβενίρ t-shirts και DVDs του Grand Canyon για να δείξουν ή δώρο στους φίλους σας πίσω στο σπίτι.

Εάν έχετε περιμένει ποτέ στη γραμμή για να μπείτε στο Εθνικό Πάρκο του Grand Canyon ή να πιέσετε ένα πλήθος τουριστών που προσπαθούν να πάρουν μια γεύση από την ομορφιά του πάρκου, αξίζετε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας τουλάχιστον σε μια επίσκεψη εκτός εποχής. Κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, δεν υπάρχουν πλήθη σε σημεία θέασης και σε μονοπάτια πεζοπορίας. Θα έχετε χρόνο να προβληματιστείτε για την ομορφιά του Μεγάλου Φαραγγιού, να διαρκέσετε όσο θέλετε να συνθέσετε φωτογραφίες και ακόμα να οδηγήσετε μέσα στο πάρκο, σε αντίθεση με την κορυφή τουριστικής περιόδου, όταν πολλοί αναγκάζονται να πάρουν το τραμ.