Επισκεφθείτε το Grand Canyon West και το Skywalk

Το Grand Canyon West και οι τιμές Skywalk και άλλες πληροφορίες για τους επισκέπτες είναι σημαντικές για όσους θέλουν να κάνουν την επίσκεψή τους στην Ινδία χαλπαπάι έλξη ένα αξέχαστο ένα. Και είναι μια θαυμάσια εμπειρία για πολλούς ανθρώπους. Οι επισκέπτες μπορούν να περπατήσουν στο Skywalk, να κοιτάξουν μέσα από γυάλινο πάτωμα και να δουν τη βάση του φαραγγιού περίπου 4.000 πόδια κάτω, για παράδειγμα. Αν αυτό ακούγεται σαν μια καλή στιγμή για εσάς, θα θελήσετε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, από το να φτάσετε στο ποσό που μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε.

Να φτάσετε στο Grand Canyon West και το Skywalk

Από το άνοιγμα του Grand Canyon West Skywalk, ο κόσμος ξέρει τώρα για το Grand Canyon West και τη μοναδική του ομορφιά. Ωστόσο, η σύγχυση σχετικά με το πώς θα φτάσετε εκεί είναι κοινή. Πρώτον, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η τοποθεσία δεν βρίσκεται κοντά στο εθνικό πάρκο Grand Canyon South Rim ή North Rim. Αν ταξιδεύετε προς Νοτιοδυτικά, επιλέξτε είτε το Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor (PHX) είτε το Αεροδρόμιο του Λας Βέγκας (LVS).

Το Grand Canyon West ανήκει στη φυλή Hualapai. Αποτελούμενο από περίπου 2.000 μέλη της Hualapai, η φυλή κατέχει σχεδόν ένα εκατομμύριο στρέμματα γης σε όλο το δυτικό χείλος του Grand Canyon. Η πρωτεύουσα της Hualapai Reservation είναι το Peach Springs, Ariz. Το Peach Springs δεν απέχει πολύ από το Kingman της Αριζόνα και βρίσκεται στη διαδρομή 66. Χάρτης

Το Grand Canyon West είναι προσβάσιμο από το Peach Springs μέσω αυτοκινητόδρομου και του περίφημου δρόμου Diamond Bar. 14 μίλια από το Diamond Bar Road βαθμολογούνται και συντηρούνται και περίπου το ένα τρίτο είναι τώρα πλακόστρωτο.

Οι RV's δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον δρόμο. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Park & ​​Ride Coach για τους επισκέπτες που οδηγούν τα RV's και άλλα οχήματα χαμηλού ορίου. Αν το κάνετε αυτό, θα σταθμεύσετε στο Grand Canyon West Welcome Center στο Pierce Ferry Road, το οποίο απέχει 1 μίλι από το Diamond Bar Road. Παρακαλείσθε να καλέσετε να κάνετε κράτηση για το κάθισμα με στρογγυλή κατεύθυνση στην υπηρεσία Park and Ride.

Υπάρχει μια ονομαστική χρέωση είτε για οδήγηση και στάθμευση του αυτοκινήτου σας είτε για στάθμευση και λήψη του λεωφορείου.

Μόλις φτάσετε στο τερματικό αεροδρομίου, μπορείτε να αγοράσετε ένα πακέτο για την περιοδεία Grand Canyon West.

Απολαμβάνοντας το Skywalk

Δεν μπορείτε να αγοράσετε εισιτήριο απλά για το skywalk. πρέπει να αγοραστεί ως μέρος ενός πακέτου. Ελέγξτε τον ιστότοπο Skywalk για ενημερωμένες τιμές και πληροφορίες πακέτου.

Δεν θα μπορείτε να πάρετε προσωπικά εφέ στο Skywalk σαν να έπεσαν οι επισκέπτες, το ευαίσθητο πλεξιγκλάς θα γκρεμίσει σύντομα. Οι επισκέπτες καλούνται να αποθηκεύσουν όλα τα προσωπικά αντικείμενα σε ντουλάπια. Υπάρχει επαγγελματίας φωτογράφος στον διάδρομο και αυτές οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμες για αγορά στο κέντρο επισκεπτών.

Ωρες λειτουργίας

Οι χειμερινές ώρες λειτουργίας είναι από τις 8 π.μ. έως τις 6 το βράδυ. Καθώς το φως της ημέρας επεκτείνεται, θα βρείτε το χρόνο κλεισίματος που επεκτείνεται. Οι καλοκαιρινές ώρες που ισχύουν την 1η Μαΐου είναι 7 π.μ. έως 8 μ.μ. Φυσικά αν έχετε αγοράσει πακέτο μιας μέρας, δεν θα χρειαστεί να φύγετε και να απολαύσετε το Rancho Hualapai στο χείλος του φαραγγιού.

Εξωτερικά Πακέτα

Πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο Grand Canyon West, είτε πρόκειται για το Λας Βέγκας είτε για την περιοχή Phoenix, αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε και να δείτε, να σκεφτείτε πόσο καιρό μπορείτε να ξοδέψετε και να αναθεωρήσετε τη βιβλιογραφία για ταξίδια και πτήσεις.

Δεδομένου ότι η οδήγηση σε αυτήν την απομακρυσμένη περιοχή δεν είναι εύκολη αυτή τη στιγμή, πολλοί έχουν εγγραφεί για εκδρομές με ελικόπτερα, μικρές αεροπορικές εκδρομές ή άλλα πακέτα. Μερικοί επιλέγουν να μείνουν στο Grand Canyon West. Αυτά τα ταξίδια πρέπει να προγραμματιστούν και μερικά είναι αρκετά ακριβό. Εδώ είναι μερικές επιλογές (υπάρχουν πολλοί άλλοι) :.

Η Westwind Aviation - Westwind πετάει από το Deer Valley-Phoenix Airport. Έχουν στόλο μονοκινητήριων στροβιλοκατασκευών, πολύ ανθεκτικά και αξιόπιστα αεροπλάνα. Πετάξαμε με ευγένεια από το Westwind στο Grand Canyon West Skywalk Grand Opening.

Προσφέρουν ένα πακέτο χάρτου στο Grand Canyon West. Το Adventure Tour διατίθεται από $ 480 έως $ 525 ανά άτομο. Σε αυτήν την περιήγηση 7 ωρών, μπορείτε να πετάξετε πάνω από τη γραφική Αριζόνα και το φαράγγι, πικνίκ στο Guano Point, και να περιηγηθείτε στο Skywalk και το Ινδικό χωριό. Ο πιλότος σας χρησιμεύει ως οδηγός μόλις φτάσετε στο Grand Canyon West.

Αυτό που ακούγεται πραγματικά συναρπαστικό είναι η προοπτική τους επιλογή. Αυτό περιλαμβάνει μια εμπειρία 10 λεπτών με το ελικόπτερο μέχρι το πάτωμα του φαραγγιού, μια σύντομη βόλτα στην άκρη του ποταμού, μια βόλτα 15 λεπτών με βάρκα με ποταμό Κολοράντο, με πανύψηλους βράχους πάνω από εσάς και στη συνέχεια 10 λεπτά με τα πόδια πίσω και επανασυνδεθείτε με τον πιλότο για το 1,5 ώρες. πριν από την πτήση επιστροφής στο Φοίνιξ.

Ο χρόνος στον αέρα στο Grand Canyon West από το Deer Valley Airport είναι μόνο 1 ώρα. Το αεροδρόμιο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το I-17 ακριβώς βόρεια από την ανταλ- λαγή I-101.

Το Papillon Tours - Papillon πραγματοποιεί εκδρομές στο Grand Canyon West από το Λας Βέγκας. Η Papillon είναι η μόνη Εταιρεία Ελικόπτερο πιστοποιημένη για να πετάξει τόσο τη Νότια και Δύση Rim του Grand Canyon με τρεις αποκλειστικούς χώρους προσγείωσης στο κάτω μέρος του Grand Canyon! Προσφέρουν εκδρομές με αεροπλάνο, ελικόπτερο και λεωφορεία. Δεν έχω περιηγηθεί μαζί τους, αλλά γνωρίζω ότι είναι μια μεγάλη εταιρεία με ιστορία να εξυπηρετεί τουρίστες από το Λας Βέγκας. Ιστοσελίδα Papillon Grand Canyon

Πακέτα που προσφέρονται στο Grand Canyon West

Ας πούμε ότι οδηγείτε στο Grand Canyon West μόνοι σας, φτάνετε στο τερματικό αεροδρομίου που χρησιμεύει ως είσοδος στην περιοχή και θέλετε να περιηγηθείτε και να δείτε το Skywalk. Ενώ δεν χρειάζεται να κάνετε μια βόλτα στο Skywalk μπροστά από το χρόνο, θα πρέπει να καλέσετε και να κάνετε κράτηση για το πακέτο εκδρομών σας πριν την επίσκεψή σας. Έχετε κάποιες επιλογές.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι πρέπει να αγοράσετε είτε ένα εξωτερικό πακέτο περιοδείας είτε μια on-site για να δείτε το Skywalk. Δεν υπάρχει είσοδος στο Skywalk χωρίς να αγοράσετε πακέτο εισόδου ή περιοδεία.

Διανυκτέρευση

Hualapai Ranch - Hualapai Ranch προσφέρει μια εμπειρία άγριας δύσης με καουμπόηδες, δυτικές εκθέσεις, ευκαιρίες για ιππασία και ντεμοντέ δυτικά γεύματα. Μπορείτε να διανυκτερεύσετε στο ράντσο. Μπορείτε επίσης να μείνετε στο ράντσο, για εταιρικές εκδρομές και ομαδικές εμπειρίες. Ερευνήστε μέσω της ιστοσελίδας τους.

Hualapai Lodge - το καταφύγιο βρίσκεται στο Peach Springs, πρωτεύουσα της φυλής Hualapai. Διαθέτει ένα λόμπι με μεγάλο τζάκι, καθαρά και βασικά δωμάτια. Το Diamond Creek Café προσφέρει αμερικανικά τρόφιμα, όπως χάμπουργκερ και σάντουιτς, καθώς και σπεσιαλιτέ όπως Hualapai tacos. Διαθέτουν πισίνα και γυμναστήριο, εγκαταστάσεις πλυντηρίων. Διεύθυνση: 900 Rte. 66, Peach Springs, ΑΖ, USA.

Είναι αξίζει τον κόπο

Αφού επισκεφθήκατε το Grand Canyon West και τους ανθρώπους του Hualapai, κοιτάζοντας την άκρη του φαραγγιού και δοκιμάζοντας τη συγκίνηση της πτήσης στην αεροδιάδρομο πάνω από τα όμορφα φαράγγια της Αριζόνα, πρέπει να πω ότι οι τιμές που φαίνονται υψηλές στην πρώτη ματιά αξίζουν όταν τη σημασία του τουρισμού για τους ανθρώπους του Hualapai. Το Skywalk και οι τουριστικές εγκαταστάσεις στο Grand Canyon West αντιπροσωπεύουν τα όνειρα της φυλής για ένα οικονομικά ασφαλές μέλλον. Όλη η φυλή έχει αυτά τα όμορφα εδάφη. Για να κερδίσει χρήματα, αυτή η φτωχή φυλή πρέπει να βρει έναν τρόπο να χρησιμοποιήσει τη γη. Έχουν επιλέξει να ανοίξουν τη γη και τη φιλοξενία τους στον κόσμο και έτσι να εξασφαλίσουν ένα μέλλον για τον εαυτό τους και τα παιδιά τους.