Μαριχουάνα Edibles 101: Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν από την Imbibing στο Ντένβερ

Ένας οδηγός για Μαριχουάνα Edibles στην πόλη High Mile

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια μικρή Mary Jane όταν είναι ντυμένος ως κόμμι αρκούδα, marshmallow θεραπεία, τετράγωνο σοκολάτας, ή ακόμα και μπισκότα τσιπ σοκολάτας;

Ωστόσο, αν και τα βρώσιμα προϊόντα μπορεί να φαίνονται σαν ένα εύκολο σημείο εισόδου στον νέο κόσμο της νομιμοποιούμενης αναψυχής κάνναβης, είναι επίσης ο ευκολότερος τρόπος για να πάρετε λίγο υπερβολικά για την άνεση και κάποιοι λένε ότι η κατανάλωση μαριχουάνας προσδίδει μεγαλύτερα υψηλά επίπεδα από ό, τι το κάπνισμα.

Όλοι αντιδρούν σε κάνναβη διαφορετικά, όπως όλοι αντιδρούν διαφορετικά στο αλκοόλ.

Και, όπως και με το αλκοόλ, υπάρχουν άλλοι παράγοντες που μπαίνουν στο παιχνίδι - Είστε κουρασμένοι; Τρώγατε πρόσφατα; Είστε προσαρμοσμένοι στο υψόμετρο του Mile High City;

Ανεξάρτητα από το αν είστε έμπειροι βρώσιμοι επαγγελματίες ή ένας πλήρης αρχάριος που εξερευνούν για πρώτη φορά αυτές τις νόστιμες, THC γεμάτες λιχουδιές, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε ο καθένας όταν χαράζετε

Περιμένετε, Τότε περιμένετε λίγο περισσότερο

Αν ακολουθείτε μόνο έναν κανόνα για την κατανάλωση βρώσιμων προϊόντων, πρέπει να είναι αυτός: Πηγαίνετε αργά.

Μπορεί να διαρκέσει 45 λεπτά έως δύο ώρες για το THC στο καφετιέρα σας για να το φτάσετε στο σύστημα σας. Αν πάρετε ένα τσίμπημα, περιμένετε 5 λεπτά και σκεφτείτε: «Αυτό είναι κουραστικό», θα θελήσετε να πάρετε ένα άλλο δάγκωμα. Και έπειτα ένα άλλο. Και ξαφνικά, μια ώρα αργότερα, αισθάνεστε ναυτία, υπνηλία, ζάλη ή αποπροσανατολισμένη επειδή καταναλώσατε πάρα πολύ.

Μπορείτε πάντα να τρώτε περισσότερο, αλλά δεν μπορείτε να πάτε πίσω στο χρόνο και να τρώτε λιγότερα.

Μερικοί παραγωγοί βρώσιμων προϊόντων, όπως οι Dixie Elixirs του Ντένβερ, θα σας ενημερώσουν στην ετικέτα για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να χτυπήσει το THC.

Διαβάστε την ετικέτα

Ένα πράγμα που κάνει βρώσιμα δύσκολο είναι το μέγεθος που εξυπηρετεί.

Όταν αγοράζετε ένα κανονικό μπαρ καραμέλα το κατάστημα, έχετε την τάση να υποθέσετε ότι μπορείτε να φάτε το όλο πράγμα, αν θέλετε. Αλλά με την κάνναβη, ένα καραμέλα μπορεί να περιέχει 100 milligrams THC, πάρα πολύ για να καταναλώνει σε μια συνεδρίαση.

Έτσι, ελέγξτε την ετικέτα.

Κοιτάξτε το συνολικό περιεχόμενο THC. Στη συνέχεια, εξετάστε πόσα δαγκώματα ή κομμάτια καραμελών μπορείτε να φάτε για να καταναλώσετε περίπου 10 mg THC, τη συνιστώμενη δόση για την κάνναβη. Σκεφτείτε 10 χιλιοστόγραμμα, όπως θα σκέφτεστε μια μπύρα.

Εάν το καραμέλα σας έχει 100 συνολικά χιλιοστόγραμμα, χωρίστε το σε 10 κομμάτια και ξεκινήστε με ένα.

Ορισμένες μάρκες βρώσιμων προϊόντων, όπως το The Growing Kitchen, κάνουν τα βρώσιμα που περιέχουν μόλις 10 mg THC για να ξεκινήσετε, ώστε να μπορείτε να φάτε το όλο πράγμα. Η εταιρεία λέει ότι το Rookie Cookie είναι τόσο καλό "δεν θα είστε σε θέση να αντισταθείτε στο φαγητό όλο το πράγμα." Και δεν χρειάζεται να το κάνετε.

Αναμείνετε ένα διαφορετικό είδος υψηλού

Η κατανάλωση κάνναβης παράγει ένα πολύ διαφορετικό υψηλό από το κάπνισμα.

Μερικοί άνθρωποι περιγράφουν την αίσθηση που παίρνουν μετά την κατανάλωση των βρώσιμων, ως περισσότερο από ένα πλήρες υψηλό, σε σύγκριση με το κεφάλι ψηλά που αισθάνονται μετά το κάπνισμα.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι περισσότεροι άνθρωποι αναφέρουν ότι αισθάνονται πολύ ισχυρότερο και πιο μακροχρόνιο υψηλό μετά το φαγητό βρώσιμα. Ακόμη και οι βαρύτεροι καπνιστές εξακολουθούν να φεύγουν όταν πρόκειται για βρώσιμα.

Αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω του τρόπου επεξεργασίας της κάνναβης από το σώμα σας. Το κάπνισμα σας παίρνει ψηλά πιο γρήγορα, αλλά τα αποτελέσματα δεν διαρκούν πολύ. Όταν τρώτε κάνναβη, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να αισθανθείτε τίποτα, αλλά η THC κολλάει για ώρες.

Αγοραστή πρόσεχε

Ακόμη και αν ακολουθήσετε όλους τους προτεινόμενους κανόνες δοσολογίας, μπορεί να καταλήξετε να καταναλώνετε υπερβολικά - ή πολύ λίγα - κάνναβη με ένα βρώσιμο.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το περιεχόμενο THC σε βρώσιμα μαριχουάνα, ακόμα και εκείνα που ρυθμίζονται από το κράτος, έχει αποδειχθεί ασυνεπές.

Μια μελέτη πολλών ειδών βρώσιμα από την εφημερίδα Denver Post διαπίστωσε ότι τα πραγματικά επίπεδα THC σπάνια ταιριάζουν με το επίπεδο που τυπώνεται στη συσκευασία. Ορισμένοι ήταν υψηλότεροι, μερικοί ήταν χαμηλότεροι.

Αυτό είναι επικίνδυνο επειδή, αν τρώτε μια μέντα με μέντα μαριχουάνας και δεν αισθανθείτε τίποτα, ίσως μπείτε στον πειρασμό να φάτε δύο ή τρεις την επόμενη φορά. Με ασυνεπή ποσά, θα μπορούσατε να καταλήξετε να καταναλώνετε περισσότερο από ό, τι θέλατε.

Λοιπόν, να έχετε κατά νου, αυτό είναι ακόμα μια νέα βιομηχανία και ακόμη και τα προϊόντα που γίνονται από επαγγελματίες σεφ μπορεί να μην είναι απολύτως αξιόπιστα.

Γυρίστε στους ειδικούς

Μη φοβάστε να ρωτήσετε τις ερωτήσεις σας σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο γίνονται τα βρώσιμα και τι ύψος μπορείτε να περιμένετε.

Στο Dixie Edibles, για παράδειγμα, οι σοκολάτες και οι επεξεργασίες που παρασκευάζονται με THC παράγονται χρησιμοποιώντας τεχνολογία υψηλής τεχνολογίας για την εκχύλιση CO2. Το δημοφιλές "Colorado Bar" είναι φτιαγμένο με βούτυρο ηλίανθου και μια παρακμιακή σοκολάτα.

Αλλά τι γίνεται αν πάρω πάρα πολύ υψηλή;

Συμβαίνει. Ακόμα και στον δημοσιογράφο Maureen Dowd που κέρδισε το βραβείο Pulitzer, ο οποίος περιέγραψε την εμπειρία του σε μια στήλη μετά από ένα ταξίδι στο Κολοράντο το 2014. Ίσως δεν ήσαστε εξοικειωμένοι με το υψόμετρο ή ακόμα και εσείς φάγατε μια κατσαρίδα με άδειο στομάχι όχι όχι).

Αν πάρετε πάρα πολύ ψηλά, ετοιμαστείτε για μια μακρά νύχτα. Το σώμα σας επεξεργάζεται διαφορετικά τη μαριχουάνα όταν την τρώτε (βλ. Παραπάνω), πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσατε να αισθανθείτε υψηλό για αρκετές ώρες. Πάρτε βαθιές αναπνοές, παραμείνετε ήρεμοι και περιμένετε.
Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε: τελικά θα αισθανθείτε καλύτερα.

Ορισμένες προφυλάξεις κλεισίματος

Κρατήστε τα βρώσιμα από τα παιδιά. Τα καλούδια μαριχουάνας έχουν ετικέτες που προειδοποιούν ότι περιέχουν THC και πολλά φαρμακεία πωλούν βρώσιμα σε παιδική συσκευασία. Επιπλέον, ένα νέο κρατικό νόμο τέθηκε σε ισχύ αυτό το καλοκαίρι που απαγορεύει την πώληση καραμελών μαριχουάνας που έχουν σχήμα, ζώα, φρούτα ή ακόμα και ανθρώπους, ώστε να μην μπερδεύονται για τις παιδικές περιποιήσεις. Ακόμα, τα νοσοκομεία του Κολοράντο έχουν δει αύξηση των επισκέψεων σε αίθουσες έκτακτης ανάγκης, αφού τα παιδιά έχουν καταναλώσει κατά λάθος μαριχουάνα.