Ημέρα της Βαστίλης 2017 Εκδηλώσεις στην Ουάσιγκτον

Η μέρα της Βαστίλης είναι μια γαλλική εθνική εορτή που γιόρτασε στις 14 Ιουλίου και μνημόνευσε τη θύελλα της φυλακής της Βαστίλης το 1789 και την έναρξη της Γαλλικής Επανάστασης. Το Alliance Française de Washington και τα γαλλικά εστιατόρια στην περιοχή της Ουάσιγκτον προσφέρουν ειδικές εκδηλώσεις και μενού για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία να μάθετε για τον πολιτισμό και την κουζίνα της Γαλλίας.

Το γαλλικό φεστιβάλ της ημέρας της Βαστίλης - 15 Ιουλίου 2017, 9:30 π.μ.-7 μ.μ. Hillwood Estate Museum & Gardens , 4155 Linnean Avenue NW, Washington DC.

Αυτό το ετήσιο φεστιβάλ DC γιορτάζει τη Γαλλία τόσο παρελθόν όσο και σήμερα, με εορτασμούς για τους επισκέπτες όλων των ηλικιών, συμπεριλαμβανομένων χορευτικών παραστάσεων, ζωντανής μουσικής, γαλλικών παιχνιδιών και έργων hands-on art. Οι εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα μεταξύ του ιδρυτή του Hillwood, του πρώτου πάθους συλλογής του Marjorie Post για τις διακοσμητικές τέχνες της Γαλλίας του 18ου αιώνα, καθώς και των υπέροχων κήπων του κτήματος. Η εκδήλωση χρηματοδοτείται από την Alliance Française de Washington, το μεγαλύτερο δίκτυο γαλλικών και πολιτιστικών κέντρων στον κόσμο.

Εορτασμός της ημέρας της Βαστίλης - 15 Ιουλίου 2017, 7:30 - 11:30 μ.μ. Πρεσβεία της Γαλλίας, 4101 Δυτική οδός NW Washington, DC. "Το Laissez Les Bons Temps Rouler!" ή "Αφήστε τα καλά ρολά"! Δεδομένου ότι η Νέα Ορλεάνη είναι η γενέτειρα της τζαζ και κατέχει τον τίτλο του πιο francophone των πόλεων των ΗΠΑ, θα τονίσουμε αυτή την εκπληκτική πόλη την παραμονή των 300α γενέθλιά της.

DC Road Runners Βασιλική Ημέρα 4 Miler - 14 Ιουλίου 2017, 7-9 μ.μ. Σκάφος του Fletcher, 4940 Canal Rd NW Washington, DC.

Ανακηρύξτε τον εορτασμό της Βαστίλης σε ένα τετράπλευρο τρέξιμο έξω από το C & O Canal Towpath. Αφού ο αγώνας κτυπήσει και γιορτάσει μια μεγάλη διαδρομή με τους συναδέλφους σας δρομείς, παρακολουθήστε τις ανακοινώσεις των βραβείων και συμμετάσχετε σε αναψυκτικά.

Εστιατόριο Bastille - 606 N Fayette St, Αλεξάνδρεια, VA. Ο πατριάρικος ντόπιος σεφ Christophe Poteaux, ο οποίος, μαζί με τη σύζυγό του Chef Michelle Poteaux, σερβίρει γεύση εμπνευσμένη από τη γαλλική κουζίνα στο εστιατόριο Bastille στην παλιά πόλη της Αλεξάνδρειας, πιστεύουν ότι η γιορτή δεν θα πρέπει να διαρκέσει μόνο μια μέρα.

Για την εβδομάδα 11 - 16 Ιουλίου 2017, οι Chefs Poteaux δήλωσαν ότι είναι γαλλική εβδομάδα εστιατορίων στη Βαστίλη. Όλη την εβδομάδα, το εστιατόριο θα προσφέρει ένα γεύμα γαλλικών κλασικών με τρία ποτά, αξίας 35 δολαρίων, για να γιορτάσουν την Ημέρα της Γαλλικής Ανεξαρτησίας. Το γεύμα περιλαμβάνει μια επιλογή από εκκινητές όπως το soupe du jour. escargots provencales; πεπόνι, concombres et Feta ή σαλάτα "Niçoise" ακολουθούμενη από μια επιλογή entrée με τέτοιες επιλογές όπως οι frites moules? grillade de poisson, Chermoula; confit de poulet à la Basquaise. onglet à l'échalotte; grillades d'Agneau ή risotto au tomates et fenouil.

Κεντρική Michel Richard - 1001 Pennsylvania Ave NW, Ουάσινγκτον, DC. Γιορτάστε την Ημέρα της Βαστίλης στο κορυφαίο γαλλικό-αμερικανικό μπιστρό του DC. Η Κεντρική θα ξεκινήσει την εβδομαδιαία γιορτή εορταστικών φαγητών και ζευγαριών κρασιού την Τρίτη 11 Ιουλίου. Προς τιμήν των διακοπών, η Κεντρική θα τερματίσει την εβδομάδα με ένα ειδικό μενού με τρία δρομάκια για $ 48 με προαιρετικά γαλλικά ζευγάρια κρασιών για επιπλέον $ 24 Την Παρασκευή και το Σάββατο, 14 Ιουλίου και 15 Ιουλίου. Το μενού του γεύματος περιλαμβάνει γκουγέρες και φρικασέ d'escargots στην πορεία ορεκτικών, μπριζόλα, πιπέρι, σάλτσα κρέμα γάλακτος και γιαούρτι κρέμα γάλακτος και Παρίσι-Μπρεστ για επιδόρπιο.

Cafe du Parc - 1401 Pennsylvania Avenue NW Ουάσινγκτον, DC.

Γιορτάστε την Ημέρα της Βαστίλης στο Café du Parc με μια βραδιά γαλλικού φαγητού, ένα cash bar και ζωντανή μουσική. Απολαύστε ειδικές προσφορές όπως κρέπες φτιαγμένες για παραγγελίες ($ 10), καθώς και τρία ποτήρια κρασιού και ένα τυροκομείο για $ 30.

Διαβάστε περισσότερα για πολιτιστικά γεγονότα και φεστιβάλ στην Ουάσιγκτον