Διεθνής Οδηγός Αερολιμένων του Τορίνο

Caselle Aeroporto Internazionale di Torino

Το αεροδρόμιο του Τορίνο, Caselle Aeroporto Internazionale di Torino , απέχει 16χλμ. (10 μίλια) βόρεια του κέντρου της πόλης.

Οι ανακατασκευές του αεροδρομίου έγιναν στο πλαίσιο προετοιμασίας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του 2006. Ο εκσυγχρονισμός περιελάμβανε επέκταση του τερματικού σταθμού, ένα σύγχρονο σαλόνι επιβίβασης, ένα λεωφορείο και πρόσθετες πύλες επιβίβασης. Τώρα είναι δυνατόν να πετάξετε στο αεροδρόμιο του Τορίνο από πολλές ευρωπαϊκές χώρες καθώς και από άλλες ιταλικές πόλεις.

Πτήσεις για Hipmunk στο αεροδρόμιο του Τορίνο ή για το κοντινό αεροδρόμιο Μιλάνες Μαλπένσα .

Μεταφορά στο κέντρο του Τορίνο

Express Rail Service : Ο σιδηροδρομικός σταθμός βρίσκεται πολύ κοντά στον τερματικό σταθμό. Η σιδηροδρομική υπηρεσία μεταξύ του τερματικού σταθμού και του σταθμού GTT Dora στο βορειοδυτικό Τορίνο διαρκεί 19 λεπτά, ενώ σταματά και στη Madonna di Campagna . Οι αναχωρήσεις είναι δύο φορές την ώρα (ή μία φορά την ώρα τις Κυριακές και τις αργίες) στο Τορίνο από τις 5:04 έως τις 21:03 και πίσω στο αεροδρόμιο από τις 05:01 έως τις 19:43, με ένα ή δύο μεταγενέστερα τρένα. Σε περίπτωση απεργιών, ορισμένα τρένα θα συνεχίσουν να τρέχουν. Αγοράστε το εισιτήριο τρένου σας στο γραφείο εισιτηρίων στο τερματικό Αφίξεις. Μπορείτε να αγοράσετε ένα ολοήμερο εισιτήριο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις δημόσιες συγκοινωνίες στο Τορίνο.

Υπηρεσία λεωφορείων : Η υπηρεσία λεωφορείου μεταξύ του κέντρου και του αερολιμένα του Τορίνο έχει αρκετές στάσεις καθ 'οδόν προς τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό Porta Nuova , συμπεριλαμβανομένου του σιδηροδρομικού σταθμού Porta Susa . Το λεωφορείο φεύγει και φτάνει στο Porta Nuova στη γωνία του Corso Vittorio Emanuele II και της Via Sacchi .

Το λεωφορείο φεύγει από το σταθμό Porta Nuova κάθε 30 λεπτά κατά τις ώρες αιχμής ή 45 λεπτά σε άλλες ώρες, από τις 5:15 έως τις 23:30. Αγοράστε το εισιτήριό σας από ένα μπαρ κοντά στο τερματικό σταθμό λεωφορείων.

Από το αεροδρόμιο, το λεωφορείο φεύγει στο επίπεδο αφίξεων ακριβώς μπροστά από την έξοδο. Υπάρχουν μηχανήματα εισιτηρίων μέσα ή μπορείτε να τα αγοράσετε στο τουριστικό γραφείο ή το εκθεσιακό χώρο στο σαλόνι αναχώρησης.

Η υπηρεσία λεωφορείων τρέχει από τις 6:10 έως τα μεσάνυχτα.

Ταξί : Η τάξη ταξί βρίσκεται στα αριστερά στην έξοδο του επιπέδου των Αφίξεων.

Ενοικίαση αυτοκινήτου : Τα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων βρίσκονται στα επίπεδα αφίξεων κοντά στην έξοδο. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου εκ των προτέρων μέσω της Auto Europe. Σημείωση: Εάν μένετε στο κέντρο της πόλης του Τορίνο, η ενοικίαση αυτοκινήτου δεν συνιστάται, αφού υπάρχει καλή δημόσια συγκοινωνία και η οδήγηση και η στάθμευση είναι περιορισμένες και συχνά δύσκολες στο κέντρο.

Περισσότερα για το Caselle Aeroporto di Torino:

Αερολιμένας του Τορίνο

Αεροδρόμιο Malpensa του Μιλάνου:

Οι ταξιδιώτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να φτάσουν στο αεροδρόμιο Malpensa του Μιλάνου, τον μεγάλο διεθνή αερολιμένα βόρεια του Μιλάνου. Από το αεροδρόμιο υπάρχει λεωφορείο για τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Μιλάνου. Από εκεί ένα τρένο για το Τορίνο θα διαρκέσει περίπου 1 1/2 ώρες. Το αεροδρόμιο Linate του Μιλάνου έχει επίσης πτήσεις από και προς την Ευρώπη.

Για περισσότερα αεροδρόμια δείτε τον χάρτη των αεροδρομίων της Ιταλίας .