Πώς να φτάσετε στην κοιλάδα του θανάτου χωρίς να πεθάνετε στο δρόμο

Πού είναι η κοιλάδα του θανάτου; Βρίσκεται στην ανατολική άκρη της Καλιφόρνιας, κατά μήκος των συνόρων της Νεβάδα, στην έρημο Mojave. Η κοιλάδα του θανάτου είναι ένα εθνικό πάρκο που καλύπτει περισσότερα από 3.000 τετραγωνικά μίλια. Αν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε, μπορείτε να μάθετε οδηγίες για τη συγκεκριμένη σελίδα και να μάθετε πώς να αποφύγετε τις παγίδες που έχουν χάσει κάποιοι τουρίστες.

Χρησιμοποιήστε τον οδηγό επισκέπτη της κοιλάδας του Θανάτου για να μάθετε οτιδήποτε άλλο πρέπει να γνωρίζετε .

Γιατί κάποιες οδηγίες για την κοιλάδα του θανάτου είναι ελαττωματικές

Προσπαθώντας να απαντήσω στην ερώτηση "Πού είναι η κοιλάδα του θανάτου;" χρησιμοποιώντας μια ιστοσελίδα, μια εφαρμογή smartphone ή ένα GPS μπορεί να είναι μια επικίνδυνη επιχείρηση.

Όταν προσπάθησα να εισέλθω στην περιοχή "Death Valley, CA" στις κοινές ιστοσελίδες και εφαρμογές χάρτη, τα αποτελέσματα διαφέρουν. Δύο από αυτούς βρισκόταν κοντά στο φούρνο φούρνου στη μέση του πάρκου, αλλά ένα άλλο το έβαλε από το δρόμο στα βουνά. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι το Death Valley Junction δεν είναι πραγματικά στο Death Valley National Park, είτε. Είναι στην πραγματικότητα μια πόλη νοτιοανατολικά του πάρκου.

Η υπερβολική εξάρτηση από τα σύγχρονα gadgetry για να πάρετε οδηγίες για την κοιλάδα του Death Valley μπορεί να είναι απογοητευτική και μερικές φορές θανατηφόρα. Περιστασιακά, ένα σύστημα GPS μπορεί να σας βάλει σε έναν δρόμο που είναι κλειστός ή αδιαπέρατος και οι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην ζέστη της ερήμου όταν χάθηκαν. Ο καλύτερος τρόπος να αποφύγετε αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε την κοινή λογική σας. Εάν προσπαθείτε να φτάσετε σε ένα σημείο τουριστών και οι δρόμοι αρχίσουν να γίνονται στενότεροι και λιγότερο συντηρημένοι, πιθανόν να βρίσκεστε σε λανθασμένη διαδρομή.

Εάν είστε αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσετε την πιο πρόσφατη τεχνολογία, χρησιμοποιήστε τα Συντεταγμένα GPS για το Εθνικό Πάρκο Death Valley που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα τους. Αυτό μπορεί να είναι πιο αξιόπιστο από την εισαγωγή ενός ονόματος. Μπορείτε επίσης να εισάγετε το The Inn at Death Valley (πρώην το Furnace Creek Inn) ή το Furnace Creek Visitor Centre, αλλά ρίξτε μια ματιά στο χάρτη και βεβαιωθείτε ότι η θέση που βρήκε το σύστημά σας μοιάζει με τον κεντρικό δρόμο στη μέση του πάρκου .

Η κοιλάδα του θανάτου είναι ένας τόπος όπου ένας παλιομοδίτικος χάρτης μπορεί να είναι ο καλύτερος. Μελετήστε τη διαδρομή σας εκ των προτέρων, ώστε να ξέρετε τι να περιμένετε.

Οι περισσότεροι άνθρωποι φτάνουν στην κοιλάδα του θανάτου οδηγώντας. Υπάρχει ένα μικρό, δημόσιο αεροδρόμιο στο Furnace Creek και ένα άλλο στο Stovepipe Wells αν έχετε δικό σας αεροπλάνο. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν επιλογές δημόσιας συγκοινωνίας για να φτάσετε εκεί.

Μπορείτε να οδηγήσετε στην κοιλάδα του Θανάτου σε διάφορους ασφαλτοστρωμένους δρόμους, αλλά ανεξάρτητα από το ποια από αυτές επιλέγετε, θα ανεβείτε σε αρκετές χίλια πόδια πριν πέσετε στο πάρκο.

Πόσο μακριά είναι η κοιλάδα του θανάτου;

Φυσικά, η απάντηση σε αυτό το ερώτημα εξαρτάται από το πού βρίσκεστε. Το Furnace Creek - το οποίο βρίσκεται στη μέση της κοιλάδας του Θανάτου - είναι 140 μίλια από το Λας Βέγκας. Από το LA, είναι 290 μίλια, 350 από το Σαν Ντιέγκο και περισσότερα από 500 μίλια από την περιοχή του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο.

Οδηγίες για την κοιλάδα του Θανάτου

Από τη Δύση μέσω US Hwy 395 και CA Hwy 190 πάνω από το Towne Pass (4.956 πόδια): Θα χρησιμοποιούσατε αυτή τη διαδρομή εάν ταξιδεύετε στην ανατολική Καλιφόρνια στο US Hwy 395. Υπάρχει βαθμός 9% για αρκετά μίλια εκατέρωθεν της περνώντας, καθιστώντας την μια δύσκολη διαδρομή για τα υποβρυχίως οχήματα, τα μεγάλα και τα ρυμουλκούμενα ρυμουλκούμενα.

Από το ανατολικό και το US Hwy 95 μέσω του Junction του Scotty και του NV Hwy 267: Αυτή η κοινή διαδρομή από το Λας Βέγκας ή τη νότια Νεβάδα περνάει από την Beatty Nevada στο NV Hwy 374, μέσω Daylight Pass (4.316 πόδια) ή μέσω του Lathrop Wells, λαμβάνοντας NV Hwy 373 Σύνδεσμος Θάλασσας.

Από το νότο μέσω Junction Valley Valley στο CA Hwy 190: Αυτή η διαδρομή είναι ο καλύτερος τρόπος για να μπείτε μέσα εάν οδηγείτε ένα μακρύ RV ή ρυμουλκείτε ένα ρυμουλκούμενο. Το υψηλότερο σημείο είναι 3.040 πόδια, και αυτός ο δρόμος είναι ο ίσιος. Δυστυχώς, είναι και η λιγότερο γραφική διαδρομή.

Από το νότο μέσω Shoshone, Καλιφόρνια στο CA Hwy 178: Η κίνηση στο Badwater Road πηγαίνει πέρα ​​από Salsberry Pass (3.315 πόδια). Είναι μακράν ο πιο εντυπωσιακός τρόπος εισόδου στην κοιλάδα του Θανάτου. Στην πραγματικότητα, είναι η διαδρομή που παίρνω κάθε φορά που μπορώ. Εάν είστε σύντομα στην ώρα σας για να δείτε την κοιλάδα του Θάνατος, θα σας οδηγήσει στο παρελθόν μερικά από τα πιο επισκέψιμα αξιοθέατα της κοιλάδας του Θανάτου κατά τη διάρκεια της εισόδου και περικοπές στο χρόνο που δαπανάται για οδήγηση εμπρός και πίσω στον ίδιο δρόμο.

Πολλοί άνθρωποι θέλουν να κάνουν ένα ημερήσιο ταξίδι στην κοιλάδα του Θανάτου από το Λας Βέγκας . Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να φτάσετε από το Λας Βέγκας στην κοιλάδα του θανάτου για να δείτε τις επιλογές σας για να το κάνετε αυτό.