Επισκόπηση των σφραγίδων τροφίμων στη Φλώριδα

Διαδικασίες υποβολής αιτήσεων, απαιτήσεις επιλεξιμότητας και κανόνες προγράμματος

Η Φλόριντα προσφέρει ένα πρόγραμμα σφραγίδων τροφίμων μέσω του Τμήματος Παιδιών και Οικογενειών της Φλόριντα. Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τα νοικοκυριά χαμηλού εισοδήματος με την αγορά θρεπτικών τροφίμων για το οικογενειακό τραπέζι. Σε αυτό το άρθρο, εξετάζουμε τις απαιτήσεις επιλεξιμότητας του προγράμματος Stamp Food, τις διαδικασίες υποβολής αιτήσεων και τους κανόνες αγοράς.

Απαιτήσεις επιλεξιμότητας σφραγίδας τροφίμων

Προκειμένου να λάβετε Τυποποιημένα Τρόφιμα στην πολιτεία της Φλόριντα, πρέπει να πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

Διαδικασία υποβολής αίτησης σφραγίδας τροφίμων

Αν νομίζετε ότι πληροίτε τις προϋποθέσεις επιλεξιμότητας για τα Σφραγίδες Τροφίμων, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για σφραγίδες τροφίμων online χρησιμοποιώντας το σύστημα Access Florida. Αυτό το σύστημα θα λάβει όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για την αίτησή σας και είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να λάβετε τα σφραγίδα τροφίμων. Το Τμήμα Παιδιών και Οικογενειών της Φλώριδας θα εγκρίνει ή θα απορρίψει την αίτησή σας εντός 7-30 ημερών.

Αγορές σφραγίδων τροφίμων

Οι σφραγίδες τροφίμων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά τροφίμων και φυτών και σπόρων που χρησιμοποιούνται για την καλλιέργεια τροφίμων. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Τρόφιμα Τροφίμων για να αγοράσετε:

Άλλα οφέλη για οικογένειες χαμηλού εισοδήματος

Οι οικογένειες με χαμηλό εισόδημα που είναι επιλέξιμες για σφραγίδες τροφίμων μπορεί επίσης να επιθυμούν να διερευνήσουν την επιλεξιμότητά τους για δύο άλλα κυβερνητικά προγράμματα: επιδόματα ανεργίας και κάλυψη Medicaid .