Δείπνο στην παραλία στο Jimbaran, Μπαλί

Ρομαντικό παραθαλάσσιο φαγητό στο νότιο Μπαλί - ακριβώς πάνω στην παραλία

Η τραπεζαρία σκηνή στην πόλη Jimbaran στο Μπαλί δεν είναι τίποτα σαν το φανταχτερό πλήθος εστιατόριο που θα βρείτε πιο κοντά στο Kuta ή το Ubud . Αντί να καθίσετε σε χώρους τραπεζαρίας που είναι φωτιζόμενοι, θα κάθονται σε τραπέζια που βρίσκονται ακριβώς πάνω στην άμμο, έξω από την παραλία, δίπλα στη θάλασσα.

Το δείπνο σας θα είναι απλό αλλά πολύ Μπαλινέζικο: θαλασσινά, μαριναρισμένα και καρυκευμένα σύμφωνα με τις γαστρονομικές παραδόσεις του νησιού , και ψημένα πάνω από τα φλούδια καρύδας.

Θα δειπνήσετε στη μέση ενός από τα πιο ρομαντικά εστιατόρια του Μπαλί: καθισμένος στην παραλία με τον ήχο του surfing στον αέρα, το φαγητό σας φωτίζεται από τα κεριά και το φως του φεγγαριού, το πόδι που κυματίζει στον άνεμο.

Για φωτογραφίες του κόλπου και του φαγητού, δείτε: Εικόνες των παραλιακών εστιατορίων του Bay Jimbaran, Μπαλί.

Jimbaran Bay επιλογές φαγητού

Το Jimbaran είναι μια μικρή πόλη που βρίσκεται περίπου δύο μίλια νότια του αεροδρομίου του Μπαλί, που βρίσκεται κοντά στο δρόμο που οδηγεί από το Pura Luhur Uluwatu , περίπου δεκαπέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από το ναό. Το Jimbaran βρίσκεται στο νότιο τμήμα του Μπαλί . για περισσότερα στον γενικό τομέα, διαβάστε την εισαγωγή μας στο Νότιο Μπαλί ή διαβάστε περίπου 10 πράγματα που πρέπει να κάνετε γύρω από το Νότιο Μπαλί .

Η πόλη μοιράζεται το όνομά της με τον κόλπο που βλέπει δυτικά, από βορρά προς νότο. η παραλία Jimbaran Bay είναι μια από τις καλύτερες στο Μπαλί, την υπέροχη λευκή άμμο της που είναι απόλυτη ευχαρίστηση να περπατήσετε. Η τοποθεσία της παραλίας καθιστά έναν προφανή επίλογο σε οποιαδήποτε επίσκεψη στις εκδηλώσεις του kecak στο ναό του βράχου.

Περίπου σαράντα έως πενήντα εστιατόρια θαλασσινών με διαφορετική τιμή και ποιοτική γραμμή στην ακτή.

Η παραλία Kedonganan στο βόρειο τμήμα του κόλπου Jimbaran προσφέρει μια ομάδα εστιατορίων εκμεταλλευόμενη πλήρως την εγγύτητά τους με την αγορά ψαριών της πόλης Kedonganan.

Κάτω νότια από την παραλία Muaya κατά μήκος της οδού Four Seasons βρίσκεται ένα ακόμη σύμπλεγμα παραλιακών καφέ - αυτά είναι από τα πιο δημοφιλή παραθαλάσσια εστιατόρια για τον τουριστικό κόσμο, καθώς η παραλία Muaya βρίσκεται επίσης σε ορισμένα από τα πιο κλασικά θέρετρα της περιοχής.

Περισσότερα για τα καταλύματα της περιοχής εδώ: Jimbaran, Bali Hotels.

Τι να παραγγείλετε στον κόλπο Jimbaran

Ο οδηγός σας δειπνήθηκε στο Menega Café στο συγκρότημα Muaya Beach, ένα από τα δημοφιλέστερα παραλιακά εστιατόρια του Jimbaran. Το Menega έχει επωφεληθεί από μια ωραία ομιλία από το στόμα όλα αυτά τα χρόνια - ο εξαίσιος ikan bakar (ψαροκόκαλο) συμπληρώνει όμορφα τη γραφική τοποθεσία, με ορατά βράχια στο απομακρυσμένο υπόβαθρο, με τις κατοικίες να αναβοσβήνουν με μακρινό φως.

Η επιλογή του Menega διαφέρει ελάχιστα από τα μενού όλων των άλλων δεκάδων εστιατορίων στην παραλία Jimbaran Bay. Όπου και να πάτε κατά μήκος της παραλίας, θα βρείτε θαλασσινά σχάρας που σερβίρονται με ρύζι: ένα πλούσιο γεύμα χωρίς φαγητά μπορείτε να τρώτε ακόμη και με τα χέρια σας. Οι μεμονωμένες προετοιμασίες περιλαμβάνουν:

Μπορείτε να παραγγείλετε το φαγητό σας από το μενού ή να επιλέξετε από τις δεξαμενές γεμάτες με ζωντανά ψάρια, καβούρια και γαρίδες. Ακόμη και αν δεν προέρχεται από τη δεξαμενή, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το φαγητό σας είναι εξαιρετικά φρέσκο, καθώς το Jimbaran είναι ένα αλιευτικό κέντρο και το φαγητό που σερβίρεται είναι πολύ πιθανό να έρθει από τα αλιεύματα της ημέρας.

Μαζί με το ρύζι, θα σερβιριστεί με λαχανικά στον ατμό και μια σειρά από σάλτσες για το φαγητό σου - σαμπάλ , kecap manis (γλυκιά σάλτσα σόγιας) και μια σάλτσα με κρεμμυδάκια. Ξεκινήστε το γεύμα σας με ποτά - μια μπύρα Bintang είναι καλή και έτσι είναι μια φρέσκια καρύδα με ένα ψάρι κολλημένο μέσα, για να απολαύσετε το νερό της καρύδας - και είστε έτοιμοι για μια μοναδική εμπειρία μπαλινέζικης κουζίνας.

Αναμείνετε να περάσετε περίπου 50.000-90.000 IDR ανά άτομο (περίπου $ 5-10) για την εμπειρία της Jimbaran Bay. Ζητήστε να ορίσετε μενού για ομάδες ή ζευγάρια, τα οποία μπορεί να σας επιτρέψουν να δοκιμάσετε περισσότερα τρόφιμα για σχετικά λιγότερα.

Μια σύντομη λίστα των εστιατορίων Jimbaran Bay

Εάν είστε επικεφαλής στο Jimbaran, δοκιμάστε ένα από αυτά τα εστιατόρια κατά μήκος της παραλίας για το επόμενο ρομαντικό δείπνο σας.