Λογοτεχνική σκηνή του Μαϊάμι

Πού να ακονίσετε το σκάφος σας και να κουνάτε με τους συνομηλίκους

Η λογοτεχνική σκηνή του Μαϊάμι δεν είναι πουθενά κοντά στις τάξεις του Δουβλίνου, της Νέας Υόρκης ή του Εδιμβούργου, αλλά έχει ξεπεράσει τα σημεία της τελευταίας δεκαετίας μόνο. Οι συνεισφορές των λατινοαμερικανών συγγραφέων, η προσθήκη τεράστιων πολιτιστικών έργων και η δημιουργία φεστιβάλ που συνθέτουν χιλιάδες καλλιτέχνες βοήθησαν σίγουρα να τροφοδοτήσουν την πόλη που έλειπε από τη λογοτεχνική κουλτούρα. Εάν είστε συγγραφέας στο Μαϊάμι, θα είστε ευτυχείς να μάθετε ότι υπάρχουν τώρα αρκετοί χώροι και ευκαιρίες μέσα και γύρω από την πόλη για να βρείτε καλές αναγνώσεις, να ακονίσετε το σκάφος σας, να ανακατευτείτε με τους συνομηλίκους και να ξεφύγετε για μοναξιά.

Εδώ μπορείτε να ξεκινήσετε.

Εύρεση καλών αναγνώσεων

Δεν μπορείτε να μιλήσετε για το Μαϊάμι και τα βιβλία χωρίς να αναφέρετε Βιβλία & Βιβλία.

Το βιβλιοπωλείο που προέρχεται από το Coral Gables έχει τώρα τέσσερις τοποθεσίες και έχει γίνει κάπως ένα ίδρυμα του Μαϊάμι. Το αρχικό κατάστημα έχει μια ωραία κεντρική αυλή ιδανική για σάρωση μέσω βιβλίων που αγοράσατε ή σκέφτεστε να αγοράσετε. Παρόλο που κάθε τοποθεσία ειδικεύεται σε διαφορετικά είδη, όλα αυτά φιλοξενούν τουλάχιστον ένα εκδοτικό βιβλίο καθημερινά. Τα βιβλία και τα βιβλία έχουν επίσης λογοτεχνικές ρίζες. Τα περισσότερα μέλη του προσωπικού είναι οι ίδιοι οι συγγραφείς και ο ιδιοκτήτης του, Mitchell "Mitch" Kaplan ήταν ο ιδρυτής της Έκθεσης Βιβλίου του Μαϊάμι.

Ένα άλλο σπουδαίο μέρος για να αγοράσετε βιβλία είναι η Libreria & Distribuidora Universal, που βρίσκεται στο ίδιο κτίριο με την Ediciones Universal, τον κορυφαίο εκδότη για τις πρώην κουβανέζικες εκδόσεις. Αυτό το βιβλιοπωλείο ισπανικής γλώσσας βρίσκεται στη Μικρή Αβάνα του Μαϊάμι και ειδικεύεται σε λογοτεχνικά έργα.

Εκείνοι που αναζητούν σπάνια έργα Λατινοαμερικανών συγγραφέων, όπως οι García Márquez, Neruda και Llosa, πιθανόν να τα βρουν εδώ.

Πού να ακονίσετε το σκάφος σας

O, το Μαϊάμι, παλαιότερα γνωστό ως Πανεπιστήμιο του Wynwood, είναι μια οργάνωση που χρηματοδοτείται από τον Ιππότη και προωθεί και ενισχύει τον λογοτεχνικό πολιτισμό στο Μαϊάμι. Παράγει γεγονότα που περιλαμβάνουν συγγραφείς, ποιητές και εκδότες και χορηγούς του ετήσιου φεστιβάλ ποίησης που ονομάζεται επίσης "O, Miami". Η οργάνωση που ξεκίνησε από τοπικούς ποιητές έχει επίσης δημιουργήσει συνεργασίες με τοπικές και εθνικές οργανώσεις που περιλαμβάνουν εκδόσεις ειδήσεων όπως το The Miami Herald και λογοτεχνικές ομάδες όπως η Εταιρεία Ποίησης της Αμερικής.

Κάθε χρόνο το Μάιο, το Miami Dade College χορηγεί στο The Writers Institute, ένα τετραήμερο συνέδριο γραφής που προσκαλεί γνωστούς δημοσιευμένους συγγραφείς να διδάξουν μαθήματα γραφής και να μιλήσουν για τη ζωή ως συγγραφέας. Οι εκδότες και οι λογοτεχνικοί πράκτορες κάνουν επίσης εμφανίσεις και παρέχουν πληροφορίες για το τι χρειάζεται για να δημοσιευτούν. Τα τέλη εγγραφής είναι ονομαστικά και το συνέδριο γίνεται στο Wolfson Campus του Miami Dade College, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου του Μαϊάμι .

Μίξη και μυρμήγκιασμα με τους συνομηλίκους

Το καλύτερο μέρος για δημοσιευμένους συγγραφείς, επίδοξους συγγραφείς και βιβλικούς λάτρεις του δικτύου είναι κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Κέντρου Βιβλίου του Μαϊάμι. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα λογοτεχνικά φεστιβάλ της χώρας και παρουσιάζεται κάθε χρόνο το Νοέμβριο. Εκατοντάδες συγγραφείς από όλο τον κόσμο δημιούργησαν περίπτερα στους δρόμους και φιλοξένησαν τις δικές τους συνεδρίες ανάγνωσης και συζήτησης. Σχεδόν κάθε είδος βιβλίου εκπροσωπείται, συμπεριλαμβανομένης της απεικόνισης των παιδιών, των γραφικών μυθιστορημάτων και των τεχνών και των τεχνών.

Η Art Basel Miami Beach μπορεί να είναι μια πρώτη έκθεση τέχνης, αλλά το ενδιαφέρον που δημιουργεί σίγουρα προσελκύει άλλες ομάδες για να φιλοξενήσουν τα δικά τους φεστιβάλ ομπρέλα κατά τη διάρκεια της ίδιας χρονικής περιόδου. Οι λογοτεχνικές εκθέσεις που συνυπάρχουν με την Art Basel περιλαμβάνουν τα pop-up βιβλιοπωλεία και τα τοπικά περιοδικά.

Ωστόσο, περιμένετε να επικεντρωθούν αυτά τα λογοτεχνικά γεγονότα σε βιβλία και δημοσιεύσεις που σχετίζονται με την τέχνη.

Η μοναξιά του βιβλικού εραστή

Το Luna Star Café στο Βόρειο Μαϊάμι δεν είναι το μέσο καφενείο σας με κανένα τρόπο. Αρχικά, είναι ανοιχτό μόνο από τις 4 μ.μ. Το ποτό της επιλογής είναι μπύρα, προσφέροντας προστάτες με πάνω από 100 επιλογές σε φιάλες και μόνο, αλλά ίσως η πιο πλούσια ποιότητα για τους συγγραφείς είναι το οικείο μέγεθος που είναι τέλειο για την ανάγνωση. Θα συναντήσετε πιθανώς μια λέσχη βιβλίων συναντήσετε ή περπατήσετε σε μια ανοιχτή νύχτα mike εάν αποφασίσετε να σταματήσετε.

Μπορεί να είναι σκοτεινό, βρώμικο και δυνατά κατά περιόδους, αλλά το Churchill's Pub ήταν ένα δημοφιλές hangout για νέους καλλιτέχνες στο Μαϊάμι. Είναι πιθανό τα φθηνά ποτά, το υπέροχο ηχητικό σύστημα και το απλό vibe που κάνει αυτή την παμπ αγαπημένη για τους συγγραφείς να χαλαρώσουν. Διαφορετικές τοπικές μπάντες παίζουν μελωδίες κάθε βράδυ και σε ορισμένες περιπτώσεις, η παμπ φιλοξενεί επίσης ανοιχτές βραδιές mike.