Παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Σαρλόττα: Πού να γιορτάσετε

Τα καλύτερα στίγματα στο δαχτυλίδι στο έτος 2018 στη Βόρεια Καρολίνα

Αν ταξιδεύετε στο Σαρλότ για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ή της ημέρας, δεν υπάρχει έλλειψη δραστηριοτήτων διασκέδασης και εκδηλώσεων που συμβαίνουν σε όλη την πόλη κατά τη διάρκεια των διακοπών. Είτε ψάχνετε για μια φιλική προς την οικογένεια έκθεση πυροτεχνημάτων ή θέλετε να αφήσετε τα παιδιά πίσω και πάρτι με φίλους, υπάρχουν πολλά γεγονότα για να γιορτάσουν το 2017 και το δαχτυλίδι το 2018.

Πολλά κλαμπ και χώροι στο Uptown Charlotte φιλοξενούν τα δικά τους εορταστικά γεγονότα, αλλά η ίδια η πόλη βάζει σε μια σειρά ειδικών εορτασμών για την Πρωτοχρονιά που ονομάζεται Παραμονή Πρωτοχρονιάς CTL, αλλά έχετε κατά νου ότι πολλά από τα μεγάλα ονόματα της πόλης είναι έτσι ώστε να χρειαστεί να πληρώσετε για εισδοχή εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε την είσοδο σε αυτά τα ειδικά πάρτι της Πρωτοχρονιάς.

Παρόλο που πολλά εστιατόρια, καταστήματα και εγκαταστάσεις ενδέχεται να κλείσουν κατά την Πρωτοχρονιά στη Σαρλόττα, να εξερευνήσετε τα παρακάτω τμήματα, να δείτε τις ιστοσελίδες των σχετικών εκδηλώσεων και να σχεδιάσετε το ταξίδι σας στο Charlotte για να χτυπήσετε το νέο έτος.

Πρώτη νύχτα Charlotte-CTL Πρωτοχρονιά

Η μεγαλύτερη εκδήλωση των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς στο Charlotte είναι η παραμονή της CTL Πρωτοχρονιάς, μια ετήσια παράδοση που ξεπερνά τα 30 χρόνια και διαθέτει τεράστια έκθεση πυροτεχνημάτων, ζωντανή μουσική, φορτηγά τροφίμων και πωλητές και φωτισμό της κορώνας Queen City. Παρόλο που η εκδήλωση ονομάζεται Πρώτη νύχτα Charlotte, αναλήφθηκε το 2016 από χορηγία της Ally Bank και μετονομάστηκε.

Ξεκινώντας στις 8 μ.μ. στο πάρκο Romare Bearden του Charlotte, αυτό το ετήσιο γεγονός περιλαμβάνει καλλιτέχνες, χορευτές, κωμικούς, μουσικούς και μάγους για να απολαύσετε καθώς μετράτε τα τέλη του 2017 - η οθόνη πυροτεχνημάτων ξεκινάει από τα μεσάνυχτα αιχμηρά.

Εάν τα μεσάνυχτα είναι πολύ αργά για τους νεότερους στην οικογένειά σας, υπάρχει μια αντίστροφη μέτρηση ενός παιδιού την ημέρα που βρίσκεται στην κύρια σκηνή το μεσημέρι, με δραστηριότητες και εκδηλώσεις για παιδιά που τρέχουν από τις 1 έως τις 6 μ.μ. στο ίδιο πάρκο Romare Bearden.

Δύο τεράστια μέρη και μια γιορτή ζυθοποιίας

Παρουσιάζοντας ζωντανά καλύμματα μερικά από τα μεγαλύτερα χτυπήματα του έτους (και όλη την ώρα), η εθνική σειρά Howl at the Moon επιστρέφει στο Charlotte για παραμονή Πρωτοχρονιάς με πολλά πακέτα κόμματος για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την τέλεια νύχτα για να φέρετε το 2018 .

Τα πακέτα εκδηλώσεων ξεκινούν με το Standing Room, το οποίο εγγυάται την είσοδο μέσα στο Howl at the Moon (αλλά δεν υπόσχεται ότι θα έχετε ένα κάθισμα ή ένα τραπέζι), δύο ποτά στο σπίτι (μέχρι $ 8.25) και ένα τοστ σαμπάνιας και πάνε όλα μέχρι το Champagne Supernova, το οποίο διαθέτει καθίσματα, ποτά, μπουφέ και τοστ σαμπάνιας τα μεσάνυχτα. τα πακέτα κυμαίνονται από $ 50 - $ 120.

Το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Roxbury στο Charlotte - ψήφισε το καλύτερο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην πόλη - φιλοξενεί επίσης μια ετήσια εκδήλωση που ονομάζεται 17η Ετήσια "Επιστροφή στο μέλλον Bash" στο Roxbury. Εδώ, μπορείτε να γίνετε ταξιδιώτης για το βράδυ και να χορέψετε σε αγαπημένα του '80 και του '90. Η είσοδος περιλαμβάνει βραδιές Πρωτοχρονιάς, τοστ σαμπάνιας και πρόσβαση σε τέσσερα μπαρ και πολλαπλά πατώματα χορού. Τα εισιτήρια είναι λίγο φθηνότερα αν τα αγοράσετε στο διαδίκτυο, αλλά τα περισσότερα χρόνια μπορείτε ακόμη να μπείτε στην πόρτα.

Και αν ψάχνετε για μια πιο χαλαρή και δεσμευμένη γιορτή, ελέγξτε την τρίτη ετήσια εορταστική εκδήλωση "Brew Year's Eve Celebration" στο Sycamore Brewing όπου δεν υπάρχει κανένας κωδικός ενδυμασίας και δεν απαιτούνται εισιτήρια. Φορτηγά τροφών θα είναι στο χώρο του ξενοδοχείου, οπότε δεν θα πεινάτε καθώς απολαμβάνετε ζωντανή μουσική, μπουκάλια σαμπάνιας και στάμνες μπύρας κάτω από τη μεγάλη θερμαινόμενη σκηνή του Sycamore.