Γιορτάζοντας Απόκριες στο Παρίσι: Πλήρης 2017 Οδηγός

Αν ελπίζετε να γιορτάσετε το Απόκριες στο Παρίσι, πρέπει να παραδεχτούμε ότι μπορεί να είστε σε κάποια απογοήτευση. Απόκριες δεν είναι μια βαθιά ριζωμένη παράδοση στη Γαλλία, όπως είναι στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ιρλανδία. Αντίθετα, είναι μια πρόσφατη εισαγωγή που φαίνεται να οδηγείται από μέτριο ενθουσιασμό ανάμεσα στα μικρά παιδιά που επιθυμούν να βγάλουν τα χέρια τους σε περισσότερη καραμέλα (και ίσο μέτρο κουραστικής αποδοχής από τους γονείς). Δεν θα δείτε πολλά περίτεχνα διακοσμητικά αντικείμενα, πνευματικές αποκριές παρελάσεις ή ορδές ενήλικων που χαίρονται χαλαρά στην παιδική ηλικία στους δρόμους του Παρισιού.

Ωστόσο, εάν είστε αρκετά αποφασισμένοι να καλέσετε το πνεύμα (ες) του Απόκριες εδώ, υπάρχουν ακόμα τρόποι να γίνουν κακοί αυτό τον Οκτώβριο. Ακολουθούν μερικές ιδέες.

Γιορτάζοντας το Απόκριες στο Παρίσι το 2017

Για τα παιδιά: Απόκριες στη Disneyland Το Παρίσι είναι ίσως ο ευκολότερος τρόπος να ικανοποιηθούν οι φαντασιώσεις των αποκριών των παιδιών, ενώ στο Παρίσι. Το 2017, ολόκληρο το θεματικό πάρκο θα γίνει για αποκριές καθόλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου και μέχρι τις 5 Νοεμβρίου. Γνωρίστε και χαιρετήστε μερικούς από τους πιο κακοτυχούς κακοποιούς της Disney, συμπεριλαμβανομένου του Sleeping Beauty's Maleficent στο ανατριχιαστικό briar bush που αναπτύσσεται γύρω από το μαγευτικό κάστρο φέτος.

Για τους ενήλικες: Δοκιμάστε να ντύσετε και να χτυπήσετε ένα πάρτι αποκριών σε ένα από τα κλαμπ της πόλης φέτος. Δείτε αυτή τη λίστα των 2017 αποκριών πάρτι στο Παρίσι. Η λίστα είναι στα γαλλικά, αλλά προσπαθήστε να μην αποθαρρύνεστε - μπορείτε να κάνετε κλικ στον τίτλο της εκδήλωσης για τοποθεσίες και στοιχεία επικοινωνίας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Google Translate εάν είναι απαραίτητο.

Ημέρα του Αγίου: Γιορτάζοντας την Ημέρα Μετά την Απόκριση

Η Ημέρα του Αγίου, ή το "Toussaint" στα γαλλικά, είναι μια πανηγυρική, ειρηνική γιορτή για τους νεκρούς την 1η Νοεμβρίου, την ημέρα μετά την Απόκριση. Στο νεκροταφείο του Père Lachaise, στο νεκροταφείο του Montparnasse ή στο νεκροταφείο της Μονμάρτρης , μια μεγάλη βόλτα ανάμεσα στους διακοσμημένους με λουλούδια τάφους είναι ένας πιο πολιτιστικός αυθεντικός τρόπος σήμανσης της εποχής.

Ίσως θελήσετε επίσης να επισκεφθείτε τις Κατακόμβες του Παρισιού , ένα οστεοφυλάκιο που κρατάει τα οστά των έξι εκατομμυρίων Παριζανών που δημιουργήθηκαν στα τέλη του 18ου αιώνα για την ανακούφιση των υπερπληθυσμένων νεκροταφείων.

Διαβάστε το σχετικό χαρακτηριστικό: Εικόνες από τα πιο όμορφα και ποιητικά νεκροταφεία του Παρισιού

Τι είναι το Trick-or-Treatment στο Παρίσι;

Και πάλι, είναι πιθανό να τρέξετε σε απογοήτευση αν ελπίζετε να πάρετε τα παιδιά τέχνασμα ή θεραπεία. Οι Παρισιάνες σπάνια αποθεματοποιούν με καραμέλες για να δώσουν τα παιδιά τους στο αποκριές. Ακόμη και αν το κάνουν, είναι πιθανό να διατεθεί αποκλειστικά για τα παιδιά που ζουν στο δικό τους κτίριο, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν σε διαμερίσματα που προστατεύονται από έναν ή περισσότερους κωδικούς θυρών. Τι να κάνετε εάν δεν θέλετε τα παιδιά σας να χάσουν το κόλπο ή τη θεραπεία τότε; Θα πρέπει πιθανώς να είστε εφευρετικοί. Αγοράστε μερικές καραμέλες στον εαυτό σας και κρύψτε το γύρω από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, ή κάντε τα παιδιά σας ντυμένοι και πηγαίνετε για μια βόλτα γύρω από την πόλη, επινοώντας τρομακτικές ιστορίες για τις παλιές τοποθεσίες που συναντάς.

Περισσότερες ιδέες για αποκριές στο Παρίσι:

Μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε κάτι παράξενο, περίεργο και ανατριχιαστικό για να μπείτε στο αποκριές πνεύμα: προσπαθήστε να περάσετε ένα περίεργο απόγευμα σε ένα ή περισσότερα από αυτά τα περίεργα (και συχνά ενοχλητικά) μουσεία του Παρισιού , και στη συνέχεια να δείτε τη λίστα με τα πιο περίεργα και quirkiest καταστήματα στο Παρίσι , προωθώντας τα πάντα, από τα ζώα που έχουν ταξινομηθεί σε κεριά.

Για ακόμα περισσότερες ιδέες σχετικά με το τι είναι περίεργο, ανατριχιαστικό και διασκεδαστικό στην πόλη του φωτός, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να φανταστεί κανείς τον περίφημο ιστοχώρο του Manard Leonard Krull, που τεκμηριώνει το περίεργο και ασυνήθιστο στην πόλη των φώτων, το Cool Stuff στο Παρίσι, έχει έναν διασκεδαστικό και εξυπηρετικό οδηγό για αποκριές στο Παρίσι. Ο Krull είναι ένας πραγματικός εμπειρογνώμονας σε όλα τα πράγματα αποκριών, οπότε συνιστούμε ιδιαίτερα να κοσκινίζουμε τις διασκεδαστικές προτάσεις του.

Τέλος, εάν δεν μπορείτε να φτάσετε στο Παρίσι για τις διακοπές, αλλά ψάχνετε για κάποια εποχιακή έμπνευση, διαβάστε τον σε βάθος οδηγό για 10 παράξενα και ενοχλητικά γεγονότα για το Παρίσι .