Φόρεμα για την επιτυχία στην επόμενη κρουαζιέρα σας

Τι είδους ρούχα πρέπει να πάρω στην κρουαζιέρα μου;

Τα κρουαζιερόπλοια και οι έμπειροι κρουαζιερόπλοιλοι λένε ότι μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις που έρχονται από τα πρώτα κρουαζιερόπλοια είναι: "Τι είδους ρούχα πρέπει να πάρω;" Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση έγινε πιο περίπλοκη καθώς ο πολιτισμός μας εξελίχθηκε σε μια πιο απλή κοινωνία. Πολλοί παλιότεροι χρονομετρητές θα συμφωνούσαν ότι δεν θα είχαν σκεφτεί ποτέ ότι οι περισσότεροι παραδοσιακοί χώροι εργασίας γραφείου θα επέτρεπαν τώρα την περιστασιακή ή ακόμα και την περιστασιακή φόρεμα των επιχειρήσεων.

Επιπλέον, όλο και περισσότεροι άνθρωποι εργάζονται στο σπίτι, χρησιμοποιώντας τηλέφωνο και πρόσβαση στο Internet για να κάνουν τις δουλειές τους και να συναντηθούν με συναδέλφους ή πελάτες.

Τώρα, λοιπόν, μπορείτε να ρωτήσετε πώς αυτό σχετίζεται με το ντύσιμο για μια κρουαζιέρα; Λοιπόν, καθώς ο πολιτισμός μας έχει αλλάξει τον ορισμό του "dressing for success" στο χώρο εργασίας, οι γραμμές κρουαζιέρας έχουν ανοίξει σε μια πιο απλή ατμόσφαιρα. Τα ιστιοφόρα πλοία και πολλά σκάφη που μοιάζουν με γιοτ, όπως αυτά που εκτελούνται από την Un-Cruise Adventures, έχουν έναν περιστασιακό κώδικα ενδυμασίας. Οι νορβηγικές κρουαζιέρες , οι κρουαζιέρες Princess , η Holland America Line και άλλες γραμμές κρουαζιέρας με παραδοσιακές νυχτερινές νύχτες έχουν χαλαρώσει τον συνιστώμενο κωδικό φόρεμα για δείπνο σε μερικά πλοία καθώς έχουν μετακομίσει σε ανοιχτές θέσεις για δείπνο. Άλλες γραμμές κρουαζιέρας έχουν επίσης κάνει επίσημη ενδυμασία προαιρετική ή έχουν μειώσει τον αριθμό των επίσημων νυχτών.

Οι κρουαζιέρες κάνουν μια προσπάθεια να ταιριάζουν με το τι συμβαίνει στον χώρο εργασίας. Εάν οι επιβάτες δεν χρειάζεται να αγοράσουν ρούχα για εργασία, ίσως να μην θέλουν να αγοράσουν μια ολόκληρη νέα ντουλάπα μόνο για τις διακοπές τους.

Επιπλέον, για την προσέλκυση νεότερων κρουαζιερόπλοιων, τα πλοία πιστεύουν ότι πρέπει να παρέχουν μεγαλύτερη ευελιξία στους επιβάτες σε φόρεμα, ακτοπλοϊκές εκδρομές και δραστηριότητες στο πλοίο. Τέλος, οι άνθρωποι σήμερα είναι πολύ πιο πιθανό να εκφράσουν την ατομικότητά τους και την ποικιλομορφία από ό, τι ήταν όταν τα πρώτα κρουαζιερόπλοια άρχισαν να σκάβουν στη δεκαετία του '70.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που αγαπούν να ντύνονται, και πηγαίνοντας σε μια κρουαζιέρα τους δίνει μια καλή δικαιολογία για να το πράξουν, ειδικά τώρα που η κοινωνία μας έχει πάει πιο casual. Εάν έχετε αγοράσει ένα υπέροχο φόρεμα με πούλιες ή ένα ωραίο σμόκιν, θέλετε μια ευκαιρία να αποδείξετε. Και όλοι φαίνουμε τόσο καλά όταν κάνουμε την προσπάθεια. Ωστόσο, αν οι μισοί άνθρωποι στο δείπνο είναι ντυμένοι με κακάκια και πουκάμισα γκολφ, τείνουν να καταστρέψουν τη συνολική ατμόσφαιρα για τους επίσημα ντυμένους επιβάτες. Επιπλέον, πολλοί επιβάτες δεν θέλουν να ξεχωρίζουν σε ένα πλήθος ως υπερβολικοί. Μη θυμάστε ότι η μητέρα σου πάντα είπε ότι ήταν καλύτερο να είσαι υπερβολική από ό, τι κάτω από το ντύσιμο; Ωστόσο, ακόμη και αυτός ο κανόνας φαίνεται να αλλάζει.

Οι παραδοσιακές γραμμές κρουαζιέρας πολυτελείας έχουν συνήθως μία ή δύο βραδιές "ντύνονται" σε κάθε επταήμερη κρουαζιέρα. Οι άνδρες φορούν μερικές φορές σμόκιν, αλλά τα σκούρα κοστούμια ή ακόμη και τα αθλητικά παλτά έχουν γίνει πιο διαδεδομένα καθώς η κοινωνία μας έχει ντυθεί και οι διακοπές κρουαζιέρας έχουν γίνει όλο και πιο συνηθισμένες. Είναι λίγο πιο δύσκολο να προσδιορίσετε τι πρέπει να φορούν οι γυναίκες. Τα κοκτέιλ φορέματα (μακρά ή σύντομη) φαίνεται να κυριαρχεί στις "νυχτερίδες" νύχτες, αλλά το "φόρεμα της Κυριακής" φαίνεται να είναι εξίσου διαδεδομένο. Αλλά εμείς οι κυρίες έχουμε σίγουρα μεγαλύτερη ευελιξία από ό, τι οι άνδρες.

Για τις άλλες νύχτες, το κανονικό φόρεμα για τους άνδρες και τις γυναίκες είναι συχνά "casual country club", που σημαίνει δεν τζιν, κορυφές δεξαμενών, μαγιό ή σορτς.

Θα δείτε αθλητικά παλτά και φανελάκια στα περισσότερα ανδρικά κοστούμια ή παντελόνια ή casual φορέματα στις γυναίκες εάν είστε σε ένα πλοίο που διαθέτει "country club" ή κρουαζιέρα casual για ολόκληρη την κρουαζιέρα. Μερικές φορές στο δείπνο του καπετάνιου, θα είναι λίγο πιο ντυμένος, αλλά όπως προαναφέρθηκε, θα δείτε μια ποικιλία στο φόρεμα.

Τι είναι λοιπόν ο πολεμιστής; Κατ 'αρχάς, αν ντύνονται (ή δεν είναι ντύσιμο) είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες σας σε μια επιτυχημένη διακοπές κρουαζιέρας, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι επιβεβαιώνετε τι είναι ο κώδικας φόρεμα για το δείπνο πριν κλείσετε. Ο ταξιδιωτικός σας πράκτορας , η κρουαζιέρα ή τα δελτία / φόρουμ διαδικτύου θα πρέπει να είναι σε θέση να σας βοηθήσουν να καθορίσετε τον κατάλληλο κωδικό ενδυμασίας. (Εάν ο ενδυματολογικός κώδικας ΔΕΝ είναι τόσο σημαντικός, τότε εστιάστε την επιλογή της κρουαζιέρας σας / πλοίου σε ό, τι είναι σημαντικό για εσάς, όπως ο προορισμός ή η τιμή).

Το καλύτερο πράγμα για ολόκληρη τη συζήτηση για τη μόδα κρουαζιέρας είναι ότι με όλα τα πολλά κρουαζιερόπλοια διαθέσιμα, υπάρχει κάτι για όλους!

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κατάλογο συσκευασίας κρουαζιέρας για να βοηθήσετε στο σχεδιασμό της ντουλάπας κρουαζιέρας.