Πράγματα που πρέπει να κάνετε για μια μέρα ή ένα Σαββατοκύριακο στην Καμπρία

Η Cambria είναι μια χαριτωμένη μικρή πόλη, γεμάτη με ενδιαφέροντα καταστήματα, εστιατόρια και τους δρόμους της γεμάτους υπέροχους κήπους. Είναι ένα διασκεδαστικό μέρος για να πάτε μόνος του, αλλά είναι επίσης μια βολική βάση για να επισκεφθείτε το Hearst Castle και την ακτή γύρω του, από τον κόλπο Morro μέχρι το Ragged Point.

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει η Καμπρία;

Cambria είναι ένα καλό μέρος για μια ρομαντική απόδραση αν σας αρέσουν τα πανδοχεία με πρωινό και πρωινό.

Ακριβώς απέναντι από τον αυτοκινητόδρομο One από το κέντρο της Cambria, μπορείτε να βρείτε μερικά σχεδόν παραλιακά ξενοδοχεία στην παραλία Moonstone. Το Downtown είναι ιδανικό για μια βόλτα με τα χέρια σας και οι κοντινές παραλίες.

Παρακολουθήσαμε περίπου 400 από τους αναγνώστες μας για να μάθετε τι σκέφτονται για την Κάμπρια. Το 71% δήλωσε ότι είναι καλό - ή ακόμα και φοβερό, ενώ μόνο το 23% του έδωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία του Yuck!

Καλύτερος χρόνος να πάτε στην Καμπρία

Όπως και μεγάλο μέρος της ακτής της Καλιφόρνιας, η παραλία του Moonstone της Cambria είναι πιθανό να είναι συννεφιασμένη όλη την ημέρα τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, αλλά η πόλη είναι αρκετά μακριά από την ακτή για να είναι ηλιόλουστη ακόμα και όταν η παραλία δεν είναι. Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι είναι επίσης γεμάτο το καλοκαίρι.

Μετά το τέλος του καλοκαιριού, ο ουρανός ξεκαθαρίζει και οι τιμές του ξενοδοχείου πέφτουν κάτω και παραμένουν χαμηλές μέχρι την άνοιξη.

Μην χάσετε αυτά τα πράγματα να κάνετε στην Καμπρία

Moonstone Beach είναι το καλύτερο μέρος στην πόλη για φυσική ομορφιά: συντρίβοντας τα κύματα, surfers, pool pools και driftwood-σκαρφαλωμένη άμμο. Είναι εύκολα προσβάσιμο από σχεδόν οποιονδήποτε, με ένα επίπεδο πεζοδρόμιο ακριβώς πάνω από την παραλία και μια ομαλή διαδρομή μέχρι την άκρη της άμμου.

Πάρτε μερικές προμήθειες πικνίκ στην πόλη και απολαύστε τους παρακολουθώντας τα κύματα συντριβή, ή να εγκατασταθούν στην αίθριο στο Moonstone Beach Bar & Grill απέναντι από το δρόμο και να δείτε το ηλιοβασίλεμα.

Μην χάσετε τις Σφραγίδες Ελέφαντας : Η σκωληκοειδής σφραγίδα του ελέφαντα δίπλα στον αυτοκινητόδρομο ένα περίπου 4,5 μίλια βόρεια του Hearst Castle είναι πολύ ενδιαφέρουσα κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγικής περιόδου, από το Δεκέμβριο μέχρι τον Φεβρουάριο όταν σχεδόν 4.000 νεογνά γεννιούνται μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες.

Αν θέλετε να ψωνίσετε, κάντε το κέντρο της πόλης σας πρώτη στάση.

5 Περισσότερα μεγάλα πράγματα να κάνουμε στην Καμπρία

Γκαλερί Αγορές: Περπατήστε προς τα κάτω Main Street και επάνω Burton Drive, περιηγηθείτε καθώς πηγαίνετε. Μην αφήσετε τις εμφανίσεις να σας ξεγελάσουν - η Main Street κάνει ένα μικρό διάλειμμα γύρω από την Cambria Drive, αλλά είναι γεμάτη με καταστήματα και στις δύο πλευρές εκεί.

Μάθετε Bowling Lawn: Το Cambria Lawn Bowls Club (950 Main Street) προσφέρει δωρεάν μαθήματα Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 9:30 π.μ.

Επισκεφθείτε ένα Real Nitt Witt: Χτισμένο από τον απομονωμένο καλλιτέχνη Art Beal, αυτή η λαϊκή τέχνη αναρωτιέται ότι το Nitt Witt Ridge είναι ανοιχτό για εκδρομές (αποθεματικό μπροστά).

Επισκεφθείτε το Hearst Castle : μισή ώρα με το αυτοκίνητο βόρεια του κόλπου Morro. Hearst Castle είναι το πιο δημοφιλές αξιοθέατο της περιοχής. Θα σας πάρει σχεδόν μισή μέρα από τη στιγμή που θα δείτε την ταινία και θα πάρετε μια περιοδεία.

Piedras Blancas Tours Lighthouse: Βρίσκεται μόλις 15 μίλια βόρεια της Cambria, μπορείτε να περιηγηθείτε σε αυτόν τον ιστορικό φάρο, φωτισμένο για πρώτη φορά το 1875 για να κατευθύνει τους ναυτικούς κατά μήκος της βραχώδους ακτής της Καλιφόρνιας. Αν αναρωτιέστε πού πήγε ο πύργος του φωτός, ο φακός Fresnel εμφανίζεται στο κέντρο της πόλης Cambria.

Ετήσια γεγονότα

Οκτώβριος: Κατά τη διάρκεια του ετήσιου φεστιβάλ Camberia Scarecrow, πάνω από 350 από τα πιο χαριτωμένα, πιο δημιουργικά σκιάχτρα μπορείτε να φανταστείτε τους δρόμους της πόλης.

Άνοιξη και Φθινόπωρο είναι η ώρα για Περιηγήσεις στο βουνό Hearst Castle . Το Hearst Castle ζωντανεύει τη νύχτα. Ο ζεστός φωτισμός και τα μαθήματα της δεκαετίας του 1930, οι γυναίκες που πίνοντας το μαρτίνι πάνω στο παιχνίδι των καρτών τους, οι δημοσιογράφοι που γράφουν τις ιστορίες των ημερών τους στα υπνοδωμάτια τους και τους εραστές που περπατούν στους κήπους, φέρνουν το μαζικό σπίτι ζωντανό.

Συμβουλές για την επίσκεψη Cambria

Το καλοκαίρι, κάνετε τις κρατήσεις σας όσο το δυνατόν νωρίτερα όσο μπορείτε. Οι ωραιότερες ιδιότητες γεμίζουν γρήγορα.

Δεν έχει σημασία όταν επισκέπτεστε το Cambria Village Trolley διευκολύνει την κυκλοφορία στην πόλη.

Αν χρειάζεστε τουαλέτα, θα βρείτε δημόσιες εγκαταστάσεις στην Burton Street, δίπλα στην κεντρική οδό.

Καλύτερα δαγκώματα

Δύο από τα μακρύτερα καλύτερα εστιατόρια της Cambria είναι τα αυτιά του Sow's και το Robin's, αλλά το Moonstone Beach Bar & Grill έχει την καλύτερη θέα στην πόλη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αγαπημένη σας εφαρμογή για να βρείτε τους καλύτερους νεοφερμένους στην πόλη.

Που να μείνω

Τα περισσότερα από τα ξενώνες bed and breakfast βρίσκονται στην πόλη, αλλά θα βρείτε μικρά ξενοδοχεία κατά μήκος του Moonstone Drive. Ενώ κανένας από αυτούς δεν έχει δικαίωμα στην παραλία, οι περισσότεροι είναι ακριβώς απέναντι από το δρόμο, αρκετά κοντά που μπορείτε να μυρίσετε το σπρέι και να ακούσετε τα συντριπτικά κύματα.

Για να βρείτε το τέλειο μέρος για να μείνετε:

  1. Μάθετε τι χρειάζεται να ξέρετε για την ανεύρεση ξενοδοχείου σε Κάμπρια .
  2. Διαβάστε τις κριτικές των πελατών και συγκρίνετε τις τιμές για ξενοδοχεία σε Cambria στο Tripadvisor.
  3. Εάν ταξιδεύετε σε ένα RV ή τροχόσπιτο - ή ακόμα και σε μια σκηνή - ελέγξτε αυτές τις κάμπινγκ στην περιοχή Cambria .

Μετάβαση στην Καμπρία

Το Cambria βρίσκεται στα μισά του δρόμου μεταξύ του Λος Άντζελες και του Σαν Φρανσίσκο, στην Καλιφόρνια 1 μεταξύ Morro Bay και Hearst Castle. Είναι 290 μίλια από το Σακραμέντο, 125 μίλια από το Monterey και 425 μίλια από το Λας Βέγκας.

Εάν πάρετε Amtrak στο San Luis Obispo, μπορείτε να πάρετε την υπηρεσία Ride-On που θα σας οδηγήσει κατευθείαν στην Κάμπρια. Αλλά η μετάβαση σε οπουδήποτε αλλού στην περιοχή από εκεί μπορεί να είναι δύσκολη.