Λος Άντζελες South Beach Beach Towns - Σαββατοκύριακο απόδραση

Πώς να περάσετε μια μέρα ή ένα Σαββατοκύριακο στο Redondo, το Μανχάταν και την παραλία Hermosa

Το τρίο των πόλεων κατά μήκος του νότιου άκρου του κόλπου της Σάντα Μόνικα, που οι κάτοικοι της περιοχής αποκαλούν "South Bay", προσφέρει πολλές επιλογές για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο. Εάν δεν βλέπετε τα όρια της πόλης ή παρατηρήσετε ότι τα σημάδια των δρόμων αλλάζουν χρώματα, ίσως να νομίζετε ότι το Manhattan Beach, το Hermosa Beach και το Redondo Beach είναι μια συνεχόμενη πόλη, αλλά κάθε μία από αυτές τις ανεξάρτητες πόλεις έχει διαφορετική προσωπικότητα. Είναι μόνο περίπου πέντε μίλια από το ένα άκρο στο άλλο, οπότε θα έχετε χρόνο να εξερευνήσετε και τα τρία.

Μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι της ημέρας του South Bay ή την απόδραση του Σαββατοκύριακου χρησιμοποιώντας τους παρακάτω πόρους.

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει ο Νότιο Μπέι;

Απολαμβάνουμε τον κόλπο του Νότου και συχνά επισκέπτονται, παίρνοντας φίλους, οι περισσότεροι από τους οποίους μιλάνε για το πόσο απολαμβάνουν εδώ και μήνες. Αυτοί οι πόροι μπορεί να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε εάν θέλετε να πάτε και να επιλέξετε τον τόπο που σας ταιριάζει καλύτερα.

Καλύτερος χρόνος για να πάτε στο Νότιο Μπέι

Ο καιρός του South Bay είναι καλύτερος την άνοιξη και το φθινόπωρο. Το καλοκαίρι, η ακτογραμμή του Λος Άντζελες μπορεί να περιβληθεί σε ομίχλη για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και να επεκταθεί στον Ιούλιο σε μερικά χρόνια. Σε μια ξεκάθαρη χειμερινή μέρα λίγο μετά τη βροχή, οι απόψεις είναι αστρικές.

Μην χάσετε

Αν έχετε μόνο μια μέρα στο Νότιο Μπέι, κάντε μια βόλτα κατά μήκος του Strand (πεζοδρομημένο στον ωκεανό) μεταξύ Hermosa Beach και Manhattan Beach, για να δείτε πώς ζουν και παίζουν οι άνθρωποι.

5 Περισσότερα σπουδαία πράγματα να κάνετε στον κόλπο του Νότου

Ετήσια γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε

Συμβουλές για την επίσκεψη στο Νότιο Μπέι

Καλύτερα δαγκώματα

Μια απόδραση το Σαββατοκύριακο είναι μια μεγάλη στιγμή για να απολαύσετε ένα χαλαρό brunch. Οι ντόπιοι παραμένουν σε μακριές γραμμές στο Pancake House του Uncle Bill στο Manhattan Beach, ή για ένα πιο μοντέρνο brunch, δοκιμάστε τον Kincaid στο Redondo Beach Pier.

Η τελευταία μας ανακάλυψη, ένα μέρος στο οποίο θα επιστρέψουμε, είναι το 22ο Street Grill της Μάρθας, λίγο έξω από το πολυσύχναστο μέρος της παραλίας Hermosa, αλλά σερβίρει εξαιρετικό φαγητό σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα. Οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, ο 24ωρος βραστήρας στο κέντρο της Manhattan Beach είναι ένα ασφαλές στοίχημα για ποικιλία και λογικές τιμές.

Που να μείνω

Μπορείτε εύκολα να μείνετε σε οποιαδήποτε από τις τρεις πόλεις, ενώ τα επισκεφτείτε όλοι. Μπορείτε να κάνετε κρατήσεις στην αγαπημένη σας ιστοσελίδα, αλλά πρώτα, ελέγξτε αυτόν τον οδηγό για την εξεύρεση ενός ξενοδοχείου στο South Bay .

Για βοήθεια για την καλύτερη δυνατή συμφωνία, διαβάστε πώς να βρείτε ένα καλό μέρος για να μείνετε, φθηνή .

Πως θα φτάσετε στο Νότιο Μπέι

Το Downtown Manhattan Beach απέχει 122 μίλια από το Σαν Ντιέγκο ή το Bakersfield, 66 μίλια από το Riverside και 230 μίλια από το Fresno.

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το LAX.

Αν ψάχνετε για περισσότερα μέρη για να ξεφύγετε κατά μήκος της παραλίας του Λος Άντζελες, δοκιμάστε την απόδραση μας στη Μαρίνα Ντελ Ρέι, στη Βενετία και στη Σάντα Μόνικα