Η πόλη της πόλης της Σκωτίας: Red Lodge, Montana

Αυτός ο προορισμός εκτός του ραντάρ προσφέρει σκι, πεζοπορία, γραφικές κινήσεις και πολλά άλλα.

Όταν το κρύο είναι καλό

Αναμφισβήτητα η πιο συχνά αναφερθείσα καιρική ιστορία της εποχής ήταν ο απίστευτα ζεστός καιρός που ευλογεί το Βορειοανατολικό. Ενώ οι περισσότεροι ανατολικοί θησαυροί δεν χάσουν τις θερμοκρασίες κατάψυξης και τις πολλές μορφές βροχόπτωσης που φέρνουν, οι λάτρεις του σκι δεν είναι ευχαριστημένοι, καθώς περισσότερο από το 30% όλων των χιονοδρομικών κέντρων έχουν κλείσει αυτή τη σεζόν λόγω έλλειψης χιονιού.

Πολλοί άπληστοι σκιέρ συρρέουν στις δυτικές ΗΠΑ, όπου το πρότυπο καιρού του El Niño προκαλεί χιονόπτωση άνω του μέσου όρου.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι οι δημοφιλείς χιονοδρομικές πόλεις όπως το Aspen και το Taos είναι γεμάτες με περισσότερους επισκέπτες από ότι συνήθως, προκαλώντας μεγάλες γραμμές ανελκυστήρα, γεμάτα μονοπάτια και άλλα προβλήματα που δεν πρέπει να αντιμετωπίζετε στις διακοπές σας.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές χιονοδρομικές πόλεις στη Δύση που προσφέρουν όλα τα ίδια χαρακτηριστικά με τα μεγάλα αλλά γνωστά μόνο στους ντόπιους. Το Red Lodge, Montana είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα, καθώς διαθέτει σύντομες γραμμές, χαμηλές τιμές και χαλαρούς ανθρώπους (εκτός από τη μεγάλη σκόνη, φυσικά). Το Red Lodge απέχει 1 ώρα οδικώς από το Billings , τη μεγαλύτερη πόλη της Μοντάνα.

Στις πλαγιές

Το κύριο μέρος για το σκι στο Red Lodge είναι το Red Lodge Mountain, σε βολική απόσταση 15 λεπτών με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης. Το βουνό, που έχει ύψος κορυφής 9.416 ποδιών, φιλοξενεί όχι λιγότερα από 71 μονοπάτια. Επιπλέον, υπάρχουν δύο πάρκα εδάφους όπου οι snowboarders μπορούν να εξασκήσουν κόλπα. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι σχεδόν πάντα θα μπορείτε να δοκιμάσετε όλα τα μονοπάτια, καθώς το 31 τοις εκατό είναι πλήρως καλυμμένο με χιόνι και τα υπόλοιπα με τη μηχανή χιονοστιβάδας μεγαλύτερης χωρητικότητας στο βόρειο βράχο.

Το βουνό είναι σαν ένας κόσμος στον εαυτό του, παρέχοντας όλα όσα χρειάζεστε, από τα μαθήματα μέχρι τις πολλαπλές επιλογές για φαγητό για να ρυθμίσετε τα ενοίκια - έχουν ακόμη και κατάστημα εξοπλισμού στο εργοτάξιο. Το βουνό φιλοξενεί επίσης πολλά εβδομαδιαία γεγονότα, τα οποία περιλαμβάνουν αγώνες, συναυλίες και πάρτι.

Γύρω από την πόλη

Τοποθετημένο ανάμεσα στα βουνά Beartooth και στο Εθνικό Δρυμό του Custer, το Red Lodge δεν είναι ξένο προς το πανέμορφο τοπίο.

Ένας πολύ καλός τρόπος να γνωρίσετε είναι να πάρετε μια από τις πολλές πεζοπορίες της περιοχής. Εάν δεν είστε έμπειρος πεζοπόρος ή ταξιδεύετε με παιδιά, δοκιμάστε το Lake Fork Trail, ένα κατ 'εξοχήν επίπεδο μονοπάτι που περιστρέφεται γύρω από μια σειρά από κρυστάλλινα νερά και λίμνες. Το πλήρες μονοπάτι εκτείνεται για 19 μίλια, αλλά υπάρχουν πολλαπλά σημεία περιστροφής που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε την εμπειρία σας. Οι πιο εξειδικευμένοι πεζοπόροι θα απολαύσουν το Trail Lakes Creek, ένα δρομολόγιο 7,8 μιλίων που ανεβαίνει σχεδόν καθ 'όλη τη διαδρομή. Θα πάρετε κάποια σοβαρή άσκηση και εμπειρία απίστευτη θέα.

Το Red Lodge είναι γνωστό για την ιστορία του, εκτός από τη φυσική του ομορφιά. Στο κέντρο της πόλης βρίσκεται το Carbon County Historical Society, το οποίο διαθέτει εκθέματα που αναδεικνύουν την ιστορία της πόλης και της γύρω περιοχής. Το Red Lodge έχει γίνει γνωστό ως ένα είδος πολιτιστικής όασης στη Μοντάνα εν μέρει λόγω των πολλών γκαλερί. Ένας από τους καλύτερους είναι η γκαλερί Carbon County & Depot Gallery, η οποία βρίσκεται μέσα σε μια ανακαινισμένη αποθήκη τρένων και διαθέτει πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά, φωτογραφίες και κοσμήματα από τοπικούς καλλιτέχνες.

Το Red Lodge προσθέτει ακόμη και τη δική του ιδιαίτερη πινελιά στις ταινίες. Ο κινηματογράφος της πόλης, το Ρωμαϊκό Θέατρο, δείχνει τις ίδιες ταινίες με τους περισσότερους άλλους, αλλά αντί να κάθονται σε κανονικές καρέκλες, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την παράσταση από άνετους καναπέδες.

Θα νιώσετε σαν να βλέπετε μια ταινία στο σπίτι, αν και σε μια πολύ μεγαλύτερη οθόνη.

Στην περιοχή

Δεδομένου ότι το Red Lodge βρίσκεται σε ένα από τα πιο παρθένα μέρη της χώρας, δεν αποτελεί έκπληξη ότι περιβάλλεται από άλλα αξιοθέατα επισκεπτών. Το πιο διάσημο είναι το Εθνικό Πάρκο του Yellowstone, το οποίο φιλοξενεί μερικά από τα πιο όμορφα τοπία και μοναδική άγρια ​​φύση στις ΗΠΑ, για να μην αναφέρουμε το διάσημο geyser Old Faithful . Στο δρόμο σας από την Red Lodge μέχρι το Yellowstone, βεβαιωθείτε ότι θα πάρετε την Beartooth Highway, έναν δρόμο μήκους 68 μιλίων που ανεβαίνει σε υψόμετρο 12.000 ποδιών και ανεβαίνει σε 20 βουνά. Κατά την οδήγηση δεν είναι για το αδύναμο της καρδιάς, δεν θα το μετανιώσετε όταν βλέπετε τις απόψεις από τα πολλά σημεία επιφυλακής.