Μαθήματα Χορού Χορού

Ο χορός του πόλου έχει γίνει γρήγορα μια τρέλα γυμναστικής μεταξύ γυναικών όλων των ηλικιών. Και δεν είναι καθόλου εκπληκτικό - ποιος δεν θα προτιμούσε να παρασύρεται σαγηνευτικά από ένα γυαλιστερό πόλο πάνω από το να σκοτώνει τις γροθιές τους σε ένα διάδρομο; Αλλά οι συμμετέχοντες σε αυτές τις τάξεις μπορούν να αναμείνουν να κερδίσουν πολύ περισσότερο από τόνους τρικεφάλου από την εμπειρία εξωτικού χορού τους. Η αυξημένη εμπιστοσύνη, η μεγαλύτερη σεξουαλική ευαισθητοποίηση και ο ανανεωμένος ενθουσιασμός του γάμου είναι κοινά οφέλη από αυτά τα μαθήματα.

Και αν προτιμάτε να πάρετε την πρακτική σας στο σπίτι, πολλά από αυτά τα στούντιο προσφέρουν πόλους για αγορά.

1. Polelateaz
Ένα παιχνίδι στο γυμναστήριο Pilates, το PoleLaTeaz είναι ένα στούντιο χορού που ειδικεύεται στις οδηγίες του χορού. Προσφέρουν διασκεδαστικές εκδηλώσεις όπως το "Naughty Secretary Lapdance Workshop" και το "Dirty Martini Burlesque Pole Workshop".

6300 Ave Richmond.
832.638.4115

2. Ο κόσμος του χορού της Sonia
Ο Παγκόσμιος Χορός της Sonia προσφέρει μια μοναδική κατηγορία που ονομάζεται StripAerobics, η οποία υπόσχεται μια προπόνηση που προκαλεί εφίδρωση με μια αισθησιακή συστροφή. Αυτή η κατηγορία είναι επωφελής για τους αρχάριους fitness και τους έμπειρους αθλητές.

4150 Westheimer
713.787.9111

3. Παράγοντας Sheila Kelley S
Η Sheila Kelley με έδρα την Καλιφόρνια είναι ο πρωτοπόρος του κινήματος εξωτικής διδασκαλίας χορού και μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα υπογραφής της εδώ στο Χιούστον. Τα μαθήματα γεμίζουν γρήγορα ώστε να είστε βέβαιος να προγραμματίσετε μπροστά.

2901 West Loop S
713.621.9111

4. Εξωτικά μαθήματα χορού
Η Jessenia των εξωτικών μαθήματα χορού για τις γυναίκες είναι ένας ανεξάρτητος εκπαιδευτής που ειδικεύεται σε κόμματα με bachelorette και ιδιωτικά μαθήματα.

Συμβαίνει επίσης να είναι ένας εκπρόσωπος των προϊόντων της Indulge Party Products και μπορεί να αποδείξει δείγματα από τη σειρά των οικείων προϊόντων.

713.502.2540

5. Τέχνη εξωτικού χορού
Μια από τις πρώτες που προσφέρουν εξωτικά μαθήματα χορού στις γυναίκες, η AOED έχει εξουσιοδοτήσει τις γυναίκες μέσω του χορού από το 1998. Η εταιρεία προσφέρει επίσης προγράμματα κατάρτισης σε όσους ενδιαφέρονται να γίνουν ένας εξωτικός εκπαιδευτής χορού.

866.HIP.ROLL

6. Carmen's
Οι Carmen's είναι οι μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων ενηλίκων του Χιούστον και τώρα προσφέρουν μαθήματα χορού πόλων επίσης. Θέλετε επιπλέον πίστωση; Συνεχίστε το μάθημα στο σπίτι όταν αγοράζετε έναν πόλο από τη μπουτίκ της Carmen.

4 Τοποθεσίες του Χιούστον
713.799.1300

7. Ακαδημία Lady Grace
Μάθετε την κλασική τέχνη του χορού Burlesque με ένα μονοήμερο σεμινάριο, τετραήμερη σειρά ή ιδιωτικό πάρτι με τις πιο κοντιές φίλες σας. Οι τάξεις γίνονται στο NiaMoves.

436 Οξφόρδη
713.864.4260

8. Inner Me Studios
Το Inner Me είναι μια μπουτίκ κοινότητα γυμναστικής που παρέχει καινοτόμες οδηγίες κίνησης τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Προσφέρουν μια σειρά από μαθήματα, όπως η δημοφιλής γιόγκα hip-hop και η καρέκλα χορού.

617 Richmond Ave.
713.533.1455

9. Strip Tease Houston
Η Susan Nguyen της Strip Tease είναι ένας ανεξάρτητος εκπαιδευτής εξωτικών χορών που φιλοξενεί ιδιωτικά μαθήματα, bachelorette parties και συνεργάζεται επί του παρόντος με τα εσώρουχα της Cindie για τα πάρτι των κοριτσιών.

281.513.3175