Εκδηλώσεις της Ουάσιγκτον DC 2017 (ημερολόγιο σημαντικών ετήσιων εκδηλώσεων)

Ενώ η Ουάσιγκτον DC έχει δεκάδες υπέροχα γεγονότα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, υπάρχουν μερικά που αντλούν τα μεγαλύτερα πλήθη και ξεχωρίζουν ως μοναδικά και ξεχωριστά. Μαρκάρετε το ημερολόγιό σας για τα μεγάλα ετήσια γεγονότα το 2017 στην πρωτεύουσα του έθνους.

Τέλη Μαρτίου - αρχές Απριλίου
Το Εθνικό Φεστιβάλ Κερασιάς
Ημερομηνίες: 20 Μαρτίου - 16 Απριλίου 2017
Δείτε την ανθοφορία χιλιάδων κερασιών στη λεκάνη της παλίρροιας στην Ουάσινγκτον.

Η πρωτεύουσα χαιρετίζει την άνοιξη με αυτή την ετήσια παράδοση που ξεκίνησε με το δώρο 3000 δέντρων στις Ηνωμένες Πολιτείες από την Ιαπωνία το 1912. Σημειώστε το ημερολόγιό σας για τις επερχόμενες ημερομηνίες της άνοιξης και σχεδιάστε να συμμετάσχετε στην παρέλαση, το φεστιβάλ kite, τις συναυλίες, τα πυροτεχνήματα και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Απρίλιος
Λευκό Οίκο Πασχαλινό αυγό ρολό
Ημερομηνία: 17 Απριλίου 2017
Τη Δευτέρα του Πάσχα, παιδιά όλων των ηλικιών κυνήγι και αγώνα Πασχαλινά αυγά στο χορτοτάπητα του Λευκού Οίκου . Απολαύστε ένα πρωινό της αφήγησης και μια επίσκεψη με το Πάσχα Μπάνι. Τα δωρεάν εισιτήρια διανέμονται συνήθως το Σάββατο πριν και νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Ενδέχεται
Ημέρα Μνήμης
Ημερομηνία: 27-29 Μαΐου 2017
Τα ειδικά γεγονότα για την Ημέρα του Μνήμης περιλαμβάνουν τελετές τοποθέτησης στεφάνων σε διάφορα μνημεία και μνημεία στην Ουάσιγκτον, το ετήσιο ράλι μοτοσικλετιστών Rolling Thunder, μια ελεύθερη συναυλία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας στο West Lawn του Καπιτώπου και μια παρέλαση Ημέρας Μνήμης κατά μήκος της λεωφόρου Independence.

Τέλη Ιουνίου - αρχές Ιουλίου
Το Φεστιβάλ Folklife του Smithsonian
Ημερομηνίες: 29 Ιουνίου - 4 Ιουλίου και 6-9 Ιουλίου 2017
Κάθε καλοκαίρι το Κέντρο Folklife και Πολιτιστικής Κληρονομιάς χορηγεί αυτό το ετήσιο φεστιβάλ στο National Mall που γιορτάζει τις πολιτιστικές παραδόσεις σε όλο τον κόσμο.

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει καθημερινές και βραδινές παραστάσεις μουσικής και χορού, χειροτεχνίες και μαγειρικές διαδηλώσεις, αφήγηση και συζητήσεις πολιτιστικών θεμάτων.

Ιούλιος
Τετάρτη Ιουλίου
Η Washington DC είναι ένα θεαματικό μέρος για να γιορτάσουμε τις 4 Ιουλίου! Οι εορτασμοί της Ημέρας της Ανεξαρτησίας στην πρωτεύουσα του έθνους ξεκινούν με πρωινή παρέλαση, συναυλίες στο National Mall και το West Lawn του Capitol και μια τεράστια έκθεση πυροτεχνημάτων στο έδαφος του Μνημείου της Ουάσινγκτον .



Σεπτέμβριος
Εθνικό Φεστιβάλ Βιβλίου
2 Σεπτεμβρίου 2017.
Γιορτάστε τη χαρά των βιβλίων και την ανάγνωση σε αυτό το ετήσιο γεγονός που πραγματοποιήθηκε κάθε Σεπτέμβριο στην Ουάσιγκτον, DC. Το Εθνικό Φεστιβάλ Βιβλίου υποστηρίζεται από τη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου . Επισκεφθείτε με περισσότερους από 80 βραβευμένους συγγραφείς, εικονογράφους και ποιητές.

Δεκέμβριος - Ιανουάριος
Το Εθνικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και το Παζάρι της Ειρήνης
Τελετή φωτισμού: 2017 Ημερομηνία ανακοίνωσης.
Κάθε εορταστική περίοδο η Λευκή Οικία Ellipse περιβάλλεται από ένα μονοπάτι διακοσμημένων δέντρων που αντιπροσωπεύουν και τα 50 κράτη, πέντε εδάφη και την περιφέρεια της Κολούμπια. Ο Πρόεδρος φωτίζει παραδοσιακά το δέντρο σε ένα πρόγραμμα διακοπών και μουσικές ομάδες εκτελούν κάθε βράδυ μέχρι την Πρωτοχρονιά.

Για αναλυτικό ημερολόγιο συμβάντων, ανατρέξτε στο ημερολόγιο μηνιαίων συμβάντων.

Σημειώστε επίσης ότι τα Προεδρικά Εγκαίνια του 2017 θα πραγματοποιηθούν στις 20 Ιανουαρίου 2017. Το κοινό θα συμμετάσχει παρευρισκόμενος στην τελετή ορκωμοσίας, εναρκτήρια παρέλαση και εναρκτήρια μπάλες.