Πάρκα ψυχαγωγίας Delaware και θαλάσσια πάρκα

Πού να βρείτε βόλτες και διαφάνειες νερού

Δεν υπάρχουν πολλά μέρη που προσφέρουν διασκέδαση στο μικροσκοπικό κράτος του Delaware. Στην πραγματικότητα, αν ψάχνετε για κυλίνδρους, φοβάμαι ότι δεν έχετε τύχη. Πριν φτάσουμε στα πάρκα και τα αξιοθέατα που είναι ανοιχτά, ας εξετάσουμε μερικά πάρκα που υπήρχαν στο Delaware.

Το ένα ήταν το πάρκο ψυχαγωγίας Brandywine Springs στο Wilmington. Το τροχαίο πάρκο ήταν ανοιχτό από τα τέλη του 1800 μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1900 και περιλάμβανε το Scenic Railway roller coaster, το οποίο περιόριζε μια λίμνη. Το Blue Diamond Park στο New Castle, το οποίο ήταν κυρίως ένα αθλητικό πάρκο δράσης που χαρακτηριζόταν από διαδρομές ATV και Motocross, χρησιμοποιούσε διασκεδαστικές βόλτες όπως κυλιόμενες σκάλες και ποδηλατόδρομο, αλλά τους απάλειψε το 2007. Το όλο πάρκο έκλεισε έκτοτε. Το Shelpot Park, που βρίσκεται επίσης στο Wilmington, διασκεύασε τους επισκέπτες από το 1893 έως το 1934. Ένα άλλο τροχαίο πάρκο, χαρακτηρίστηκε από δύο κυλίνδρους, Jack Rabbit και Wildcat.

Μπορεί να υπάρχουν μόνο λίγα πάρκα που είναι τώρα ανοιχτά εντός του κράτους, αλλά υπάρχουν μερικά υπέροχα θεματικά πάρκα, πάρκα ψυχαγωγίας και υδάτινα πάρκα σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τα γειτονικά κράτη:

Τα ακόλουθα πάρκα του Delaware είναι ανοιχτά: