Πάρκα ψυχαγωγίας και νερού στο Delaware

Δεν υπάρχουν πολλά πάρκα διασκέδασης ή πάρκα νερού στο μικροσκοπικό Delaware. Παρακάτω παραθέτουμε τα πάρκα που λειτουργούν στην πολιτεία. Αν ψάχνετε για θεματικά πάρκα , fuggedaboutit.

Υπήρχαν περισσότερα πάρκα. Μεταξύ των αξιοσημείωτων ήταν το πάρκο ψυχαγωγίας Brandywine Springs στο Wilmington. Το τροχαίο πάρκο ήταν ανοιχτό από τα τέλη του 1800 μέχρι τις αρχές του 1900 και περιλάμβανε το Scenic Railway roller coaster που περιόριζε μια λίμνη.

Το Blue Diamond Park στο New Castle, το οποίο ήταν κυρίως ένα αθλητικό πάρκο δράσης που χαρακτηριζόταν από διαδρομές ATV και Motocross, χρησιμοποιούσε διασκεδαστικές βόλτες όπως κυλιόμενες σκάλες και ποδηλατόδρομο, αλλά τους απάλειψε το 2007. Το όλο πάρκο έκλεισε έκτοτε. Τα παρακάτω πάρκα του Delaware είναι ανοιχτά.

Πάρκα ψυχαγωγίας Delaware

Funland στην παραλία Rehoboth: Το Funland είναι ένα από τα λίγα πάρκα ψυχαγωγίας της χώρας . Οι επισκέπτες αγοράζουν a la carte εισιτήρια. Το μικρό πάρκο Boardwalk προσφέρει μερικές βόλτες. Ανάμεσα στο πιο διάσημο και δημοφιλές είναι το Haunted Mansion, ένα κλασικό σκοτεινό ταξίδι (που δεν πρέπει να συγχέεται με το όνομα Disney με το ίδιο όνομα). Δεν προσφέρει καροτσάκια, αλλά έχει κάποια περιστρεφόμενα επίπεδα βόλτες, όπως ένα Gravitron, έναν αλεξιπτωτιστή και ένα SuperFlip. Για τους νεότερους επισκέπτες, υπάρχει ένα καρουσέλ, ένα παιδικό ποδήλατο μεγέθους kiddie, και μια περιστρεφόμενη βόλτα με ελικόπτερα. Το πάρκο διαθέτει επίσης κάποια τυχερά παιχνίδια.

Το Funland δεν προσφέρει φαγητό, ωστόσο υπάρχουν παραχωρήσεις τροφίμων κατά μήκος της παραλίας.

Το υδάτινο πάρκο του Jungle River River Safari στην παραλία Rehoboth: Το σχετικά μικρό υπαίθριο υδάτινο πάρκο περιλαμβάνει τους συνηθισμένους ύποπτους, όπως διαφάνειες σώματος, τεχνητό ποτάμι και πισίνα με κύματα. Παραδόξως, προσφέρει επίσης ένα ανηφορικό καταρράκτη.

Εκτός από τις βόλτες με βόλτες, το Jungle Jim's διαθέτει επίσης μίνι γκολφ, καραβάκια, κλουβιά και καφέ.

Killens Pond State Water Park στο Felton: Το μικρό υπαίθριο πάρκο νερού βρίσκεται στο Killens Pond State Park. Περιλαμβάνει μια μεγάλη πισίνα εισόδου με μηδενικό βάθος, με ένα σιντριβάνι και μια πλατφόρμα με κουνουπιέρες, μια παιδική πισίνα με μερικές μικρές διαφάνειες και ένα πλήθος με μια κουρτίνα νερού, μια μικρή κλειστή διαφάνεια και μερικά άλλα χαρακτηριστικά.

Το White Water Mountain και το Midway Speed ​​Park στην παραλία Rehoboth: Το White Water Mountain είναι ένα μικρό υπαίθριο υδάτινο πάρκο που περιλαμβάνει μερικές νεροτσουλήθρες, ένα τεμπέλης ποταμό και μια πισίνα. Το Midway Speedway Park προσφέρει πολλά μονοπάτια go-kart, μίνι γκολφ, προφυλακτήρες, έναν τοίχο αναρρίχησης και μερικά άλλα αξιοθέατα.

Βρείτε κοντινά πάρκα

Μπορεί να υπάρχουν μόνο λίγα πάρκα μέσα στο κράτος, αλλά υπάρχουν μερικά θαυμάσια θεματικά πάρκα, πάρκα ψυχαγωγίας και υδάτινα πάρκα σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο στα γειτονικά κράτη. Το Νιου Τζέρσεϊ έχει μερικά μεγάλα θεματικά πάρκα και υδάτινα πάρκα . Εάν βρεθείτε στο Μέριλαντ, μην χάσετε το θέμα και τα υδάτινα πάρκα . Και τέλος, η Πενσυλβανία έχει δροσερό θέμα και πάρκα νερού .