Μασαχουσέτη - Σαββατοκύριακο φόρων επί των πωλήσεων

"Καμία φορολογία!" Δηλώνει τη Μασαχουσέτη

2016 Ενημέρωση: Για πρώτη φορά από το 2009, οι αξιωματούχοι της Μασαχουσέτης αποφάσισαν ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές φορολογίας πωλήσεων το 2016.

Οι παρακάτω πληροφορίες αφορούν τις πιο πρόσφατες διακοπές φόρου επί των πωλήσεων που πραγματοποιήθηκαν το 2015. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η πολύ αναμενόμενη απόσυρση από τον κρατικό φόρο επί των πωλήσεων θα είναι και πάλι το 2017.

Είναι το καλύτερο Σαββατοκύριακο του χρόνου για να πάτε για ψώνια στη Μασαχουσέτη!

Ο νομοθέτης της Μασσαχουσέττης καθιέρωσε 15-16 Αυγούστου 2015 ως σαββατοκύριακο διακοπών φόρου επί των πωλήσεων. Το WWLP ανέφερε στις 30 Ιουλίου 2015 ότι οι νομοθέτες των κρατών ψήφισαν να εγκρίνουν αυτή την ετήσια ανάκαμψη από το φόρο επί των πωλήσεων ύψους 6,25% του κράτους.

Ο κυβερνήτης Τσάρλι Μπέικερ υπέγραψε το νομοσχέδιο σε νόμο για να πραγματοποιήσει τη διακοπή του φόρου επί των πωλήσεων στον υπάλληλο της ΑΑ

Τι ακριβώς είναι οι διακοπές φόρου επί των πωλήσεων; Αυτό σημαίνει ότι οι αγοραστές δεν πληρώνουν φόρο επί των πωλήσεων της Μασαχουσέτης στα είδη λιανικής πώλησης που κοστίζουν $ 2.500 ή λιγότερο για δύο συνεχόμενες ημέρες. Για άλλη μια φορά το 2015, δεν θα υπάρξει φόρος επί των πωλήσεων αλκοόλ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου φορολογικών διακοπών (ο φόρος επί των πωλήσεων αλκοόλης στη Μασαχουσέτη καταργήθηκε οριστικά το 2011). Η Μασαχουσέτη δεν φορολογεί συνήθως την πώληση ενδυμάτων και υποδημάτων αξίας κάτω των $ 175, αλλά αν περιμένετε να αγοράσετε ένα μεγάλο στοιχείο εισιτηρίου, όπως ένα κοστούμι ή σφουγγαράδες, αυτό είναι το Σαββατοκύριακο για να το κάνετε.

Υπάρχουν εξαιρέσεις; Ναί. Τα παρακάτω στοιχεία δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για απαλλαγή από την απαλλαγή από τις φορολογικές ελαφρύνσεις και εξακολουθούν να υπόκεινται σε φόρο: αυτοκίνητα οχήματα, μηχανοκίνητα σκάφη, γεύματα, υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών, φυσικό αέριο, ατμός, ηλεκτρική ενέργεια, προϊόντα καπνού, είδη διαχωρισμού και κάθε μεμονωμένο αντικείμενο αξίας άνω των 2.500 δολαρίων.

Πόσο μπορείτε να αποθηκεύσετε; Κάντε αγορές $ 200 και θα εξοικονομήσετε $ 12,50. Περάστε $ 2.000 και θα εξοικονομήσετε $ 125.

Περισσότερα: Καλύτερα μέρη για κατάστημα στη Μασαχουσέτη