Μια αναθεώρηση ταξιδιού της μπλε λιμνοθάλασσα στην Ισλανδία

Η Blue Lagoon στην Ισλανδία είναι το περίφημο γεωθερμικό σπα της Ισλανδίας όπου οι επισκέπτες χαλαρώνουν στο θαλασσινό νερό που θερμαίνεται από τη μητέρα φύση. Μια επίσκεψη στη Blue Lagoon (40 λεπτά από το Ρέικιαβικ) είναι μια αναζωογονητική εμπειρία όλο το χρόνο, είτε περιβάλλεται από χιόνι στη μέση του χειμώνα είτε κατά τη διάρκεια των μεγάλων ημερών του ισλανδικού καλοκαιριού. Υπάρχουν επίσης ξεναγήσεις στη Blue Lagoon και Blue Lagoon Hotels σε κοντινή απόσταση.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρηση - η μπλε λιμνοθάλασσα στην Ισλανδία

Η Blue Lagoon στην Ισλανδία είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της Ισλανδίας. Το Blue Lagoon είναι μια εξωτερική πισίνα με γεωθερμικό θαλασσινό νερό, που βρίσκεται 45 λεπτά από το Ρέικιαβικ . Αυτή η εμπειρία δεν πρέπει ποτέ να χάσετε σε ένα ταξίδι στην Ισλανδία και μπορεί να συνδυαστεί με περιηγήσεις σε διάφορες ξεναγήσεις στην Blue Lagoon .

Η μπλε φθορίζουσα πισίνα του νερού είναι κοντά στους 40 ° C (ή 40 ° C) ζεστό όλο το χρόνο - γεγονός που καθιστά τη Blue Lagoon έναν τόσο δημοφιλή προορισμό στους κρύους Ισλανδούς χειμώνες. Όταν επισκέπτεστε τη γαλάζια λιμνοθάλασσα, αλλάξτε τη στο μπάνιο σας και κάντε ντους στα σύγχρονα ντουλάπια πριν εισέλθετε στα νερά της διάσημης λιμνοθάλασσας της Ισλανδίας.

Θα δείτε ότι η Blue Lagoon περιβάλλεται από μαύρους βράχους από λάβα και καλύπτεται με φωτεινό ατμό. Λόγω του μεγέθους, είναι εύκολο να βρείτε το δικό σας ιδιωτικό σημείο για να πάρετε αυτή την αβίαστη αίσθηση καθώς πλέκετε στο νερό. Απολαύστε το πλούσιο σε μεταλλικά νερά που πιστεύεται ότι έχει θεραπευτικές δυνάμεις. Ακούστε το σώμα σας και περιορίστε τον χρόνο κολύμβησης αναλόγως για να αποφύγετε την εξάντληση.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του γεωθερμικού σπα περιλαμβάνουν αποδυτήρια, εσωτερική πισίνα, χώρο συνεδρίων και εστιατόριο με όμορφη θέα. Εκτός από την κολύμβηση στη λιμνοθάλασσα, οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν το σπήλαιο των λάβας ή να πάρουν ατμόλουτρο με τη φύση.

Όταν σχεδιάζετε το ταξίδι σας, ρίξτε μια ματιά στις ξεναγήσεις στη Blue Lagoon .