Μουσεία στη Σιγκαπούρη

Επισκεπτικές πληροφορίες για 6 ενδιαφέροντα μουσεία

Τα πολλά καλά διοργανωμένα μουσεία στη Σιγκαπούρη προσφέρουν μια πιο πολιτιστική εναλλακτική λύση στα εμπορικά κέντρα όταν αυτά τα απογευματινά αναδυόμενα ντους κατά τη διάρκεια του έτους στείλουν τους ανθρώπους να τρέχουν για κάλυψη.

Τα περισσότερα από τα μουσεία είναι συγκεντρωμένα αρκετά κοντά μαζί με μόνο πέντε λεπτά με τα πόδια μεταξύ τους. Τουλάχιστον δύο ή τρεις θα μπορούσαν αργά να απολαύσουν για μια χαλαρή, εκπαιδευτική μέρα.

Σοβαρές λάτρεις μπορούν να σταθμίσουν τα οφέλη από την αγορά ενός από τα πολυήμερα περάσματα που περιλαμβάνουν άλλα αξιοθέατα όπως εκδρομές με σκάφος ή είσοδο Universal Studios. Τα περάσματα θα σας εξοικονομήσουν χρήματα εάν σκοπεύετε να δείτε πολλά μουσεία και άλλα αξιοθέατα ή επιθυμείτε να επιστρέψετε σε κάποια μουσεία περισσότερες από μία φορές.

Η απόλαυση πολλών μουσείων δεν θα σας κάνει φτωχούς Singa . Πολύ καλά κάθε μουσείο στη Σιγκαπούρη προσφέρει εκπτώσεις για ηλικιωμένους, φοιτητές και ομάδες. Πολλά μουσεία είναι δωρεάν στα βράδια της Παρασκευής αργότερα, ενώ ορισμένα έχουν δωρεάν είσοδο κατά τη διάρκεια των διακοπών και των ειδικών εκδηλώσεων.