Εθνική Ημέρα Οικογένειας του Κερασιού Blossom

Ξεκινήστε την εαρινή περίοδο με δραστηριότητες οικογενειακής διασκέδασης

Το National Cherry Blossom Festival γιορτάζει την άνοιξη με ένα ελεύθερο οικογενειακό φεστιβάλ που περιλαμβάνει χειροτεχνίες και δραστηριότητες που επικεντρώνονται στην αρχιτεκτονική, τα άνθη και τις ιαπωνικές τέχνες και το σχεδιασμό. Η φετινή εκδήλωση γιορτάζει την 100ετή επέτειο της Εθνικής Πάρκο και την εκστρατεία «Connecting People to Parks» του φεστιβάλ. Όλες οι ηλικίες ενθαρρύνονται να συμμετέχουν σε δημιουργικές δραστηριότητες που γιορτάζουν πάρκα, αρχιτεκτονική τοπίου και το δομημένο περιβάλλον.

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα γεγονότα για τις οικογένειες κατά τη διάρκεια του ετήσιου φεστιβάλ της άνοιξης.

Τα παιδιά θα απολαύσουν δραστηριότητες όπως:


Ημερομηνία και ώρα: Σάββατο, 6 Μαρτίου 2016, 9 π.μ.-5 μ.μ.

Τοποθεσία
Εθνικό Μουσείο Κτιρίων
401 F Street NW Washington, DC
Η πλησιέστερη στάση του μετρό είναι η πλατεία Judiciary Square
Δείτε ένα χάρτη

Δείτε τις φωτογραφίες της Εθνικής Ημέρας Οικογένειας του Φεστιβάλ Κερασιάς

Το Εθνικό Μουσείο Κτιρίων είναι ο κορυφαίος πολιτιστικός φορέας της Αμερικής που είναι αφιερωμένος στην προώθηση της ποιότητας του δομημένου περιβάλλοντος, εκπαιδεύοντας τους ανθρώπους για τον αντίκτυπό τους στη ζωή τους.

Μέσω των εκθέσεων, των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, του διαδικτυακού περιεχομένου και των εκδόσεων, το Μουσείο έχει γίνει ένα σημαντικό βήμα για την ανταλλαγή ιδεών και πληροφοριών για τον κόσμο που χτίσουμε για τον εαυτό μας. Το κτίριο είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αρχιτεκτονικά στην Ουάσιγκτον DC.

Το National Cherry Blossom Festival είναι ο μεγαλύτερος εορτασμός των εορταστικών εορτών του έθνους, που περιλαμβάνει τρεις εβδομάδες εκδηλώσεων με ποικίλο και δημιουργικό προγραμματισμό που προάγει την παραδοσιακή και σύγχρονη τέχνη και τον πολιτισμό, τη φυσική ομορφιά και το πνεύμα της κοινότητας.

Το Φεστιβάλ τιμά την επέτειο του δώρου των δένδρων ανθών κερασιού και της διαρκούς φιλίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ιαπωνίας. Δείτε το Ημερολόγιο Εκδηλώσεων για το Εθνικό Φεστιβάλ Κερασιάς