Πώς να παραμείνετε υγιείς όταν ταξιδεύετε, χρησιμοποιώντας τα σωστά εργαλεία Online

Εργαλεία και συμβουλές του CDC για ένα υγιές ταξίδι στη νοτιοανατολική Ασία

Αν νομίζετε ότι το ταξίδι σας στη Νοτιοανατολική Ασία είναι ακριβό, σκεφτείτε το κόστος της άρρωστου ή τραυματισμένου ταξιδιού σας. Εάν η ταξιδιωτική ασφάλισή σας δεν καλύπτει οποιεσδήποτε συνθήκες ή τραυματισμούς που έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας - ή εάν δεν έχετε ασφαλιστική κάλυψη ταξιδιού - τότε θα καταλήξετε πολύ περισσότερο από ό, τι έχετε διαπραγματευτεί.

"Τα έξοδα για εμβόλια και ασφάλειες μπορεί να μοιάζουν πολύ μπροστά, αλλά δεν είναι τόσο πολύ αν σκεφτείτε πόσο θα κόστιζε το κόστος για κάτι που θα πήγαινε στραβά", εξηγεί η Kelly Holton, υπεύθυνη ομάδας επικοινωνίας και εκπαίδευσης για το Κέντρο για Κλάδος Υγείας των Ταξιδιωτών για τον Έλεγχο των Νοσημάτων και της Πρόληψης (Διάρθρωση της Παγκόσμιας Μετανάστευσης και Καραντίνας). «Όταν σκέφτεστε πόσα έχετε επενδύσει στο ταξίδι σας, τότε επενδύετε λίγο περισσότερο στην υγεία σας».

Ο Κλάδος Υγείας των Ταξιδιωτών είναι η γραμμή πληροφοριών της CDC για τους διεθνείς ταξιδιώτες. Παρακολουθεί τις παγκόσμιες ανησυχίες για την υγεία που σχετίζονται με τα ταξίδια και τις αναφορές στους ταξιδιώτες μέσω πολλαπλών καναλιών, συμπεριλαμβανομένου του δικτυακού της τόπου, της τηλεφωνικής γραμμής για τις δημόσιες έρευνες, αρκετών εφαρμογών smartphone και ενός βιβλίου αναφοράς για ιατρούς.

Μίλησα με την Kelly στο περιθώριο του PATA Travel Mart στην Τζακάρτα της Ινδονησίας . είχε πολλά να πει για την προστασία της υγείας του πριν και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.