Το Oasis Palm και το Grand Oasis Palm Resort στο Κανκούν

All-Inclusive Resort στο Κανκούν

Το Oasis Palm Resort και το παρακείμενο Grand Oasis Palm ξεπερνούν την οικογένεια. Αυτά τα all-inclusive θέρετρα στο Κανκούν εξυπηρετούν τις οικογένειες με πολύ ιδιαίτερο τρόπο, με ένα εξαιρετικά μεγάλο παιδικό club, σουίτες με παρακείμενα δωμάτια διακοσμημένα για τα μικρά τους, μια ήσυχη παραλία και πολλές άλλες ανέσεις και δραστηριότητες σχεδιασμένες με οικογένειες μυαλό. Το Oasis Palm είναι μια εξαιρετική επιλογή για οικογενειακές διακοπές με παιδιά κάτω των 12 ετών.

Επιπλέον, δύο παιδιά κάτω των δώδεκα μπορούν να μείνουν και να φάνε δωρεάν όταν μένουν στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς τους.

Το Oasis Palm βρίσκεται στο βόρειο άκρο της ξενοδοχειακής ζώνης του Κανκούν, κοντά στο κέντρο του Κανκούν. Νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, καταστήματα και εστιατόρια βρίσκονται σε κοντινή απόσταση και η προβλήτα όπου μπορείτε να πάρετε ένα πλοίο προς Isla Mujeres βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Εδώ, κατά μήκος της βόρειας πλευράς του Κανκούν, το νερό είναι πιο ήρεμο, πιο ρηχό και πιο ζεστό από ό, τι κατά μήκος της ανατολικής λωρίδας του νησιού.

Χαρακτηριστικά Oasis Palm

Μεξικάνικη φλαρά: Πολλά all-inclusive θέρετρα είναι τόσο μονωμένα που μπορεί να ξεχάσετε σε ποια χώρα βρίσκεστε, αλλά το Oasis Palm γιορτάζει τον μεξικάνικο πολιτισμό μέσω τροφίμων, δραστηριοτήτων και διασκέδασης. Ένα γκουρμέ μεξικάνικο εστιατόριο, ένα αντίτυπο ενός παραδοσιακού μεξικάνικου μπαρ, μεξικάνικες μαθήματα μαγειρικής, τεκίλα και μεσογειακές γευσιγνωσίες, μεξικάνικες λαογραφικές εκθέσεις και παραστάσεις, και μεξικάνικο ντεκόρ δίνουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για το Μεξικό.

Για τα παιδιά: Το κλαμπ μεγάλων παιδιών στο Oasis Palm προσφέρει ένα διευρυμένο πρόγραμμα για παιδιά, το οποίο διαθέτει μαθήματα μαγειρικής, ντίσκο, ταινίες, χώρο παιχνιδιών με Wii και Xbox, πισίνα και νεροτσουλήθρα, αίθουσες δραστηριοτήτων και παιδική χαρά. Οι οικογενειακές σουίτες στο Oasis Palm έχουν παρακείμενα δωμάτια για παιδιά, τα οποία είναι διακοσμημένα είτε σε μια ζούγκλα είτε κάτω από τη θάλασσα.

Διασκέδαση ενηλίκων: Φυσικά, ενώ τα παιδιά απολαμβάνουν τον εαυτό τους στο club των παιδιών, οι ενήλικες θέλουν να έχουν και κάποια διασκέδαση. Οι ενήλικες μπορούν να απολαύσουν ήσυχο χρόνο στην πισίνα, να απολαύσουν ένα ποτό σε ένα από τα πολλά μπαρ ή να πάρουν κάποιο χρόνο για να χαλαρώσουν στο σπα.

Ξενώνες

Κατηγορία Oasis: Το Oasis Palm διαθέτει 470 δωμάτια κατηγορίας Oasis που διαθέτουν κλιματισμό, κουρτίνες συσκότισης, king size κρεβάτι ή δύο διπλά κρεβάτια, καλωδιακή τηλεόραση, απευθείας τηλεφωνική γραμμή, ξυπνητήρι και άλλες παροχές. Τα μπάνια διαθέτουν ντουζιέρες, δωρεάν καλλυντικά και πιστολάκια για τα μαλλιά.

Μεγάλη κατηγορία: Τα 345 δωμάτια και οι σουίτες κατηγορίας Grand προσφέρουν τις ίδιες παροχές με την κατηγορία Oasis, καθώς και μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης 42 ιντσών με καλωδιακή τηλεόραση και pay per view, μίνι μπαρ με νερό, αναψυκτικά και μπύρα και θυρίδα ασφαλείας περιλαμβάνεται στην τιμή. Για την οικογένεια που ταξιδεύει με παιδιά που θα ήθελαν κάποιο επιπλέον χώρο και άνεση, το θέρετρο προσφέρει σουίτες με σύνδεση ειδικά σχεδιασμένων θεματικών δωματίων για τα παιδιά.

Δείπνο

Οι επιλογές για φαγητό στο Oasis Palm all inclusive περιλαμβάνουν πέντε εστιατόρια, τρία μπαρ δίπλα στην πισίνα, έξι μπαρ / σαλόνια και ένα μπαρ κολύμβησης. Το θέρετρο σερβίρει ζεστό και κρύο πρωινό σε μπουφέ. Οι επισκέπτες που διαμένουν στο Grand Oasis Palm μπορούν να απολαύσουν δύο αποκλειστικά εστιατόρια και δύο μπαρ, καθώς και τις παροχές στο δίπλα στο Oasis Palm.

Το Sarape είναι το μεξικάνικο εστιατόριο με μπουφέ και το Dos Lunas προσφέρει μπουφέ πρωινού. Ορισμένα εστιατόρια απαιτούν μια προκαταρκτική κράτηση για δείπνο, συμπεριλαμβανομένου του Akeru που έχει σούσι και άλλες ιαπωνικές σπεσιαλιτέ, και το κακάο, ένα εστιατόριο με θαλασσινά.

Παροχές και αναψυχή

Οι ψυχαγωγικές ευκολίες περιλαμβάνουν 2 πισίνες με θέα στον ωκεανό (μία κατηγορία Grand), πισίνα για παιδιά, σάουνα, γυμναστήριο και παιδικό κλαμπ. Το σπα με πλήρεις υπηρεσίες του ξενοδοχείου διαθέτει αίθουσες μασάζ και περιποίησης και υπηρεσίες ομορφιάς. Η παραλία έχει ρηχά νερά μέχρι αρκετά μακριά, καθιστώντας την ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά να παίζουν στην παραλία χωρίς ανησυχίες για την ύπαιθρο.

Η κατώτατη γραμμή: Με την αναπτυγμένη παιδική λέσχη και τις φιλικές προς τα παιδιά ανέσεις, το Oasis Palm είναι μια εξαιρετική επιλογή για οικογενειακές διακοπές. Επιπλέον, οι γονείς και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για τον πολιτισμό και την κουζίνα του Μεξικού.

Επικοινωνήστε με το Palm Oasis

Τηλέφωνο: 1-800-44-OASIS
Διεύθυνση: Blvd. Kukulcán Km 19,5, Κανκούν Ξενοδοχείο Ζώνη, 77500 (Μεξικό)