Τι συνέβη με τη λίμνη Geauga, Six Flags Ohio και SeaWorld Ohio;

Πρώτον, υπήρχε η λίμνη Geauga

Βρίσκεται στην Aurora, Ohio (κοντά στο Κλίβελαντ), η λίμνη Geauga διασκέδαζε γενιές ανθρώπων στη Μέση Δύση. Χρονολογείται από το 1889. Όπως και πολλά πάρκα και πάρκα τροχόσπιτων από το τέλος του αιώνα, η λίμνη Geauga προσέφερε κυλίνδρους και άλλες διασκέδαση στις αρχές της δεκαετίας του 1900 και μεγάλωσε για πολλά χρόνια. Ένα από τα αρχικά της αξιοθέατα ήταν το ξύλινο καράβι Big Dipper.

Πολλά παρόμοια παλαιότερα πάρκα είχαν μια δύσκολη στιγμή ανταγωνισμού μετά την έλευση του αυτοκινήτου και σύγχρονα θεματικά πάρκα.

Αλλά η λίμνη Geauga κρεμόταν εκεί και συνέχισε να ευδοκιμεί καλά στο δεύτερο μέρος του 20ού αιώνα. Από τα μέσα της δεκαετίας του 1990, όμως, ξεκίνησε μια θυελλώδη φάση που τελικά έληξε με την κατάρρευση της.

Μια εταιρεία που ονομάζεται Premier Parks απέκτησε το κλασσικό, ανεξάρτητο πάρκο ψυχαγωγίας το 1995. Το 1998, η Premier Parks αγόρασε Six Flags και υιοθέτησε το όνομα Six Flags για την εταιρεία του. Αλλάξε το όνομα της λίμνης Geauga στο Six Flags Ohio το 1999.

Στη συνέχεια υπήρχε το SeaWorld Ohio

Σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί δύο άλλα τρομερά πάρκα του Οχάιο, το νησί του King και το Cedar Point , η Six Flags αγόρασε το γειτονικό SeaWorld Ohio, το οποίο βρισκόταν απέναντι από τη λίμνη της Geauga. Εκτός από το SeaWorld Orlando , το SeaWorld San Diego και το SeaWorld San Antonio, το πάρκο του Οχάιο ήταν η τέταρτη θέση όπου οι επισκέπτες μπορούσαν να δουν να δουν τον Shamu. Η Six Flags συνέχισε τις θαλάσσιες εκθέσεις και εκθέσεις (αλλά έριξε το σήμα της SeaWorld και τις αναφορές στο Shamu).

Στη συνέχεια, υπήρχαν έξι Σημαίες Κόσμος της Περιπέτειας

Εκτός από την απόκτηση του SeaWorld, η Six Flags δημιούργησε ένα πάρκο νερού. Το 2001, έριξε το όνομα Six Flags Ohio και κάλεσε τον συνδυασμό των τριών πάρκων, "Six Flags World of Adventure". Μια ενιαία είσοδος επέτρεψε την είσοδο στο θαλάσσιο πάρκο ζωής, το πάρκο νερού, και το πάρκο ψυχαγωγίας.

Μπά! Είσαι ακόμα μαζί μου; Σας είπα ότι ήταν θορυβώδες.

Το μέγα πάρκο δεν παρήγαγε ποτέ τους αριθμούς που περίμεναν οι Six Flags. Εκείνη την εποχή, η Six Flags / Premier Parks είχε συσσωρεύσει αυξανόμενο χρέος και ήταν προβληματική εταιρεία. Σε μια προσπάθεια να μειώσει ένα μέρος του χρέους της, πώλησε ολόκληρο το ακίνητο του Οχάιο στην αντίπαλη αλυσίδα Cedar Fair (ιδιοκτήτη του Cedar Point) το 2004.

Επιστροφή στη λίμνη Geauga

Το Cedar Fair έκλεισε τα εκθέματα θαλάσσιας ζωής και πώλησε τα ζώα, μετέφερε τις διαφάνειες και τα αξιοθέατα του υδάτινου πάρκου στον πρώην ιστότοπο SeaWorld και άλλαξε το πάρκο με το αρχικό του όνομα, τη λίμνη Geauga. Μετά από τέσσερις απογοητευτικές περιόδους, η Cedar Fair (η οποία αγόρασε το Kings Island και το υπόλοιπο Paramount Parks το 2006 και αντιμετώπισε τα δικά της χρεόγραφα) ανακοίνωσε ότι θα κλείσει μόνιμα το πάρκο ψυχαγωγίας το 2007.

Με τα σουγιά και άλλα ξηρά διασκέδαση βγήκε, το Cedar Fair αποσύρθηκε το όνομα της λίμνης Geauga το 2007. Συνέχισε όμως την λειτουργία του θαλάσσιου πάρκου, και το μετονομάστηκε σε Kingdom of Wildwater . Το υδάτινο πάρκο παρέμεινε ανοιχτό μέχρι το τέλος της σεζόν του 2016.

Η Cedar Fair έβαλε το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του ακινήτου ανακοινώνοντας ότι η εποχή του 2016 θα είναι η τελευταία για το Kingdom of Wildwater. Το υδάτινο πάρκο ήταν το μόνο που παρέμεινε από την ακμάζουσα περιοχή διασκέδασης.

Δεν υπάρχουν πλέον διασκέδαση στην ιδιοκτησία.