Κήποι Longwood - Πλατεία Kennett, PA

Μέρος 1: Ιστορία των κήπων Longwood

Βρίσκεται στην καρδιά της κοιλάδας Brandywine κοντά στην πλατεία Kennett, το PA είναι ο κυριότερος κήπος κήπου του έθνους, οι κήποι του Longwood.

Το ακίνητο σήμερα γνωστό ως Longwood Gardens ανήκε αρχικά από τον William Penn που το 1700 πούλησε 402 στρέμματα γης στον George Peirce. Οι απόγονοι της Peirce δημιούργησαν ένα αγρόκτημα εργασίας και άρχισαν επίσης να φυτεύουν ένα αρτóμορφο που μέχρι τα μέσα του 1800 περιείχε μία από τις καλύτερες συλλογές δέντρων στο έθνος.

Η περιοχή έγινε γνωστή ως Peirce Park.

Το 1906, όταν τα δέντρα στη γη επρόκειτο να πωληθούν για ξυλεία, ο Pierre Samuel du Pont, πρόεδρος της Dupont Company και της General Motors Corporation, αγόρασε το ακίνητο. Καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής του, ο du Pont συνέχισε να αναπτύσσει το ακίνητο και να καλωσορίζει το κοινό για να μοιραστεί την ομορφιά του. Ο κ. Du Pont διατήρησε μια καλοκαιρινή υποχώρηση στην ιδιοκτησία.

Όταν ο Du Pont πέθανε το 1954, έφυγε από τους κήπους "για αποκλειστική χρήση του κοινού για σκοπούς έκθεσης, διδασκαλίας, εκπαίδευσης και απόλαυσης".

Σήμερα, οι κήποι διευθύνονται από την Longwood Gardens Inc., μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που δεν λαμβάνει καμία κρατική χρηματοδότηση. Η κύρια χρηματοδότηση για τη συντήρηση των Κήπων εξακολουθεί να προέρχεται από την περιουσία του Pierre du Pont, καθώς και από το εισόδημα εισόδου και την πώληση εμπορευμάτων.

Longwood Gardens σήμερα αποτελείται από 1.050 στρέμματα κήπους, δάση και λιβάδια? 20 υπαίθριους κήπους, 20 εσωτερικούς κήπους, πολυάριθμα σιντριβάνια, συμπεριλαμβανομένου του Κήπου της Κρήνης κοντά στο Ωδείο.

Η Longwood διατηρεί πολυάριθμα εκπαιδευτικά προγράμματα και είναι γνωστή για την παραγωγή ορισμένων από τους καλύτερους εκπαιδευμένους εμπειρογνώμονες στην κηπουρική στον κόσμο. Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, πραγματοποιούνται πολυάριθμες εκδηλώσεις τέχνης και ψυχαγωγίας στους κήπους.

Εκδηλώσεις στο Longwood Gardens

Ορισμένα σημεία για το 2017 περιλαμβάνουν:

Πυροτεχνήματα και Σιντριβάνια - Αυτή η θεαματική παράσταση θα πάει για έξι νύχτες το 2017.

Δείτε την ιστοσελίδα τους για ημερομηνίες και εισιτήρια.

Ζωντανή μουσική στον κήπο μπίρας - Κάθε Πέμπτη όλο το καλοκαίρι από τις 18:00 έως τις 21:00.

Εκθέσεις με φωτιζόμενες κρήνες - Πέμπτη - Σάββατο στις 9:15 καθ 'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ένα Longwood Χριστούγεννα - Εποχιακά φυτά, περιπλάνηση carolers, και πολλά άλλα. 23 Νοεμβρίου 2017-7 Ιανουαρίου 2018.

Εισδοχή και Ώρες

Αδεια
Ενήλικες: 23 €
Ηλικιωμένοι: $ 20 (ηλικία 62+)
Σπουδαστές κολλεγίων: $ 20 (με έγκυρο αναγνωριστικό)
Παιδιά: $ 12 (ηλικίες 5-18)
Ηλικία 4 και κάτω: Δωρεάν
(τα ποσοστά είναι υψηλότερα κατά την περίοδο των Χριστουγέννων)

Συχνές επισκέψεις - Καλό για ένα ολόκληρο έτος
Ενήλικες: $ 85

Ωρες
9 π.μ.-6 μ.μ. Κυρ-Τετ, 9 π.μ.-10 μ.μ. Τρι-Σάβ (Καλοκαίρι)
9 π.μ.-6 μ.μ. (Οκτώβριος έως ημέρα των ευχαριστιών)
9 π.μ.-10 μ.μ. (Χριστουγεννιάτικη περίοδος, Ευχαριστιών μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου)

Ελέγξτε την ιστοσελίδα τους για ειδικές ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το 610-388-1000. Το Longwood Gardens βρίσκεται στην αμερικανική διαδρομή 1 περίπου 3 μίλια βορειοανατολικά της πλατείας Kennett, PA, 30 μίλια δυτικά της Φιλαδέλφειας και 12 μίλια βόρεια του Wilmington, DE.