Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Uber στο Λας Βέγκας

Γιατί Ride Sharing είναι μια καλύτερη επιλογή από ένα ταξί στο Λας Βέγκας

Μπορείτε να κάνετε Uber στο Λας Βέγκας;

Είναι επίσημη, η διαδρομή ταξί είναι νεκρή. Ρωτήστε τον εαυτό σας γιατί θα πήγαιζα σε ένα ταξί σε ένα ξενοδοχείο του Λας Βέγκας, όταν μπορείτε να ανοίξετε μόνο το Uber ή Lyft App σας και να ζητήσετε ένα αυτοκίνητο. Πιστεύετε πραγματικά ότι πρέπει να πληρώσετε περισσότερα για μια βόλτα στο Λας Βέγκας;

Μετά από λίγες μέρες πραγματικής δοκιμής του συστήματος, είναι σαφές ότι η τεχνολογία έχει κάνει την ιδέα να πάρει από ένα ξενοδοχείο στο άλλο στο Λας Βέγκας σημαντικά φθηνότερα.

Πήρα ένα Uber από το The Cromwell στο Circus Circus για $ 6.86. Το πήρα ξανά από Circus Circus στο Palazzo για $ 5,49.

(Εκτιμώμενος ναύλος για το Cab: Cromwell για Circus Circus 13 δολάρια, Circus Circus για Palazzo: 10,00 δολάρια)

Αυτή δεν είναι η πλήρης ιστορία. Βλέπετε ότι η λωρίδα του Λας Βέγκας έχει τάση να φράσσεται με κυκλοφορία. Εάν έχετε βρεθεί ποτέ σε ταξί στη λωρίδα, έχετε δει ότι ο μετρητής ανέβει αργά στο εύρος $ 15 ενώ κάθεστε στην κυκλοφορία. Ανησυχώ για αυτό. Παρακολουθώ το μετρητή σιγά-σιγά απαριθμώντας πόσα περισσότερα χρήματα χρειάζομαι για να βγάλω από το πορτοφόλι μου. Αυτό δεν συμβαίνει με την Uber ή την Lyft, η τιμή που ξεκινήσατε είναι η τιμή που παίρνετε.

Χρήματα. Δεν χρειάζεται να δείτε αν έχετε αρκετά μετρητά για έναν ναύλο. Η εφαρμογή χειρίζεται όλα αυτά. Συμβουλή, καλά, όσο όλα αυτά εξαρτώνται από τη διακριτική σας ευχέρεια και στις δύο περιπτώσεις, με την πολιτική του Uber να μην συμβουλεύει. (πολλοί άνθρωποι κάνουν, αλλά δεν είναι υπονοούμενος) Προσπαθήστε να βγείτε από ένα ταξί του Λας Βέγκας χωρίς να αναποδογυρίσετε και θα αισθανθείτε την οργή μιας παγωμένης ματιά.

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ανατρέξτε στους οδηγούς. Πρώτον, πληρώνετε ήδη πολύ λιγότερο από ό, τι θα κάνατε με ένα ταξί ταξί και είναι πολύ πιο βολικό. Ο πραγματικός λόγος είναι ότι καθένας από αυτούς τους οδηγούς Uber στο Λας Βέγκας εργάζεται πολύ σκληρά για να κερδίσει ζωντανό μισθό. Με τόσα πολλά σύντομα ταξίδια στη λωρίδα του Λας Βέγκας Uber δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να βγάλουν τα προς το ζην, αλλά προσπαθούν.

Δώστε τους ένα ζευγάρι δολάρια χρημάτων μετρητών ως συμβουλή, ακόμη και αν σας βόλτα ως σύνολο είναι ένα μικρό ποσό.

Μερικές συμβουλές Uber στο Λας Βέγκας

Γιατί να επιλέξετε το Uber στο Λας Βέγκας;

Πρόσφατα, έφτασα στο Διεθνές Αεροδρόμιο McCarran και πάντα πήγαινα στη γραμμή ταξί. Εντυπωσιακά, η γραμμή ήταν σχεδόν άδεια. Ήμουν γρήγορα σε ταξί και κατευθυνθήκατε στο The Cromwell Hotel . Σε αυτό το σημείο όλα σχετικά με την εμπειρία ταξί ταξί ήταν ακριβώς πώς θα έπρεπε να είναι.

Βολικό και αξιόπιστο, καθώς και ένας οδηγός που ήξερε ακριβώς πώς να με πάει εκεί που έπρεπε να πάω με τον πιο άμεσο δρόμο.

Όταν έφτασα η τιμή μου ήταν 21,40 δολάρια. Αυτό μου φάνηκε υψηλό, αλλά μετά από μια άκρη $ 3,60 το συνολικό μου ναύλο ήρθε στα $ 25. Οι οδηγοί ταξί πρέπει να προσθέσουν μερικές χρεώσεις στο εισιτήριό τους:

Το Uber Fare από το Αεροδρόμιο του Λας Βέγκας McCarran International:

Καθώς επέλεξα την ταξί, ένας συνάδελφος και συγγραφέας ταξιδιού επέλεξε τον Uber.

Η εκτίμηση του ναύλου για την εφαρμογή ανάγνωσε $ 9-12. Ο πραγματικός ναύλος ήταν 10,60 δολάρια. Το ίδιο ταξίδι περίπου την ίδια ώρα. Φτάσαμε στο Cromwell περίπου 3 λεπτά. Ήμουν εκεί πρώτα, ενώ σε καμπίνα ταξί στο Λας Βέγκας. (ο συνάδελφός μου έπρεπε να βρει τον σταθμό συλλογής Uber)

Η διαφορά μεταξύ ενός ναύλου Taxi Cab και ενός ναύλου Uber στο Λας Βέγκας:

Η διαφορά είναι σημαντική: $ 14,4

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει συμβουλή που περιλαμβάνεται στο ναύλο Uber, η πολιτική τους είναι ότι "καμία συμβουλή δεν υπονοείται, περιλαμβάνεται ή απαιτείται." Μέρος της γοητείας της οδήγησης Uber είναι η χωρίς ταλαιπωρία και την ακριβή συνιστώσα του ναύλου δυνατότητα κοινής χρήσης. Δεν υπάρχουν ανταλλαγές μετρητών. Κανένας οδηγός να σας πει ότι δεν έχει αλλάξει. Ως εκ τούτου σας κάνει άκρη επιπλέον. (ναι, αυτό συμβαίνει)

Το Long Haul έχασε με Uber στο Λας Βέγκας

Οι οδηγοί ταξί του Λας Βέγκας ήταν γνωστοί στους αναβάτες Long Haul. Το Long Haul σημαίνει ότι οδηγούν μέσω μιας διαδρομής που προσθέτει μερικά επιπλέον δολάρια στον ναύλο σας. Μερικές φορές αυτά τα επιπλέον δολάρια στην πραγματικότητα ισοδυναμούν με πολύ περισσότερα από ό, τι θα περίμενε κανείς. Το Uber χαρτογραφεί τη διαδρομή και μπορείτε να δείτε τη σχεδιαζόμενη διαδρομή στην εφαρμογή σας καθώς και την εφαρμογή του οδηγού.

Ενώ είναι μια προσωπική επιλογή πραγματικά δολάρια είναι πραγματικά δολάρια. Και οι δύο υπηρεσίες είναι διαθέσιμες παντού στην ταινία και off.

Ride Share στο Λας Βέγκας:

Taxi Finder : http://www.taxifarefinder.com/

Εταιρείες ταξί στο Λας Βέγκας

Καλέστε ένα ταξί: (702) 888-4888 http://www.lvcabs.com/

Αρχή Ταξιδιών της Νεβάδας: http://taxi.nv.gov/Rider_Info/Taxi_Companies/