Οδηγός Insider για το συγκρότημα αναψυχής South Mountain, West Orange, NJ

Δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος να κατευθυνθείτε έξω για μια περιπέτεια στην γειτονιά σας! Είτε χρειαζόμαστε καλή παλιομοδίτικη διασκέδαση, μια μοναδική ιδέα ημερομηνίας, ή μια συναρπαστική μέρα με φίλους, δεν κοιτάζετε πέρα ​​από το South Mountain Recreation Complex κατά μήκος της λεωφόρου Northfield στο West Orange, New Jersey.

Η εγκατάσταση των 36 στρεμμάτων ξεχειλίζει με ψυχαγωγικές δραστηριότητες, όλα σε απόσταση αναπνοής.

Μόλις φτάσετε, θα ανακαλύψετε πόσο πρέπει να κάνετε και εγγυόμαστε ότι θα επιστρέψετε όλη την σεζόν. Παρακολουθήστε μαϊμούδες και κουτάβια που κουνάνε από τα δέντρα στο Ζωολογικό κήπο της χελώνας ή κάνετε κάποια περιστροφή στο Πάρκο Adventure Park Treetop ακριβώς δίπλα. Ανατρέξτε στις παρακάτω πληροφορίες για λεπτομέρειες σχετικά με τα αξιοθέατα που προσφέρονται σε αυτόν τον θησαυρό της Essex County.

Χελώνα πίσω ζωολογικό κήπο

Το επίκεντρο του συγκροτήματος είναι το Turtle Back Zoo και από το άνοιγμα του το 1963, αποτελεί κορυφαίο αξιοθέατο για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του North Jersey. Μεγάλη βαθμολογία του "ζωολογικού κήπου νούμερο ένα στο Νιου Τζέρσεϋ", οι επισκέψεις προσφέρουν τώρα ακόμη περισσότερα για να εξερευνήσετε μετά τις πρόσφατες ανακαινίσεις. Ο ζωολογικός κήπος διαθέτει εκατοντάδες ζώα από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου ενός ολοκαίνουριου βιότοπου καμηλοπάρδαλης. Υπάρχει ένα κέντρο εκμάθησης, θαλάσσια δεξαμενή αφής και βόλτα με τρένο (όλα με την τιμή εισόδου) για περίεργα παιδιά και ενήλικες. Εκτός από μια πληθώρα αλληλεπιδραστικών εκθεμάτων, υπάρχει επίσης ένα κλασικό καρουσέλ, καροτσάκια σνακ και μια ολοκαίνουργια καφετέρια ζωολογικού κήπου - Savannah Café.

Τροφοδοτήστε τα εκτρεφόμενα ζώα και στη συνέχεια κάντε ένα σύντομο περίπατο για να δείτε τους λύκους και τις αρκούδες. Εάν είστε τυχεροί, θα εντοπίσετε ένα από τα παγώνια κάτοικους του ζωολογικού κήπου που κάνουν μια βόλτα κατά μήκος του ίδιου μονοπατιού που χρησιμοποιούν οι επισκέπτες. Όπως και οι gibbons και οι πιγκουίνοι, αυτά τα παγώνια δεν είναι ντροπαλά. Μείνετε ενημερωμένοι στα συμβάντα του ζωολογικού κήπου ελέγχοντας το ημερολόγιο των online εκδηλώσεων. δεν θα θέλετε να χάσετε το συμβάν Holiday Lights το χειμώνα, ή Zoo Camp το καλοκαίρι.

Αδεια:
Ενήλικες: 14,00 €
Παιδιά (ηλικίας 2 έως 12 ετών): 11,00 δολάρια
Ηλικιωμένοι 62+: 11,00 δολάρια
Παιδιά 23 μηνών και κάτω: Δωρεάν
Διπλό καροτσάκι Safari: 7,00 δολάρια

Ώρες: 10 π.μ. έως 3:30 μ.μ., από Δευτέρα έως Κυριακή

Treetop Adventure

Το Treetop Adventure προσφέρει δύο μαθήματα περιπλάνησης σχοινιών - ένα για παιδιά και ένα για ενήλικες - καθώς και μια ξεχωριστή γραμμή φερμουάρ. Οι εκπαιδευτές είναι επαγγελματίες και βεβαιώνουν πάντα ότι η ασφάλεια και η άνεση των προστάτων είναι η πρώτη (γιατί γνωρίζουμε ότι ανεβαίνατε ένα φρύδι απλώς διαβάζοντας για την επένδυση με φερμουάρ). Πριν από την ανύψωσή τους σε κάθε πορεία, δίνεται μια εμπεριστατωμένη επίδειξη σχετικά με τη σωστή φθορά της καλωδίωσης, τη φθορά του κράνους και τον τρόπο κράτησης στις διάφορες συσκευές καθ 'όλη τη διάρκεια των μαθημάτων. Αυτά τα μαθήματα είναι σίγουρα μια πρόκληση. Άλμα, ισορροπία, ανίχνευση, και shimmy από πλατφόρμα σε πλατφόρμα μέσα από το δάσος σε ύψος 35 πόδια. Όλες οι ηλικίες και τα επίπεδα δεξιοτήτων είναι ευπρόσδεκτα και αν διαπιστώσετε ότι απλά δεν σκάβετε την περιπέτεια προτού ολοκληρώσετε την πορεία, θα έρθει ένας οδηγός για να σας κακοποιήσει. Αυτή η μοναδική προπόνηση είναι ιδανική για μικρές ομάδες, καθώς κάθε άτομο μπορεί να ενθαρρύνει ο ένας τον άλλον και όλοι μπορείτε να νιώσετε μια αίσθηση ολοκλήρωσης. Μπορείτε να πείτε τη δραστηριότητα δημιουργίας ομάδων για συναδέλφους, καθένας;

Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν ένα ταξίδι κάτω από τη συναρπαστική γραμμή φερμουάρ με ή χωρίς να ολοκληρώσουν είτε το σχοινί. Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο για πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τη σωστή ενδυμασία και τις κρατήσεις. Λάθος στον σοφό: φροντίστε να φοράτε αθλητικά πάνινα παπούτσια!

Αδεια:
Μαθήματα ενηλίκων: $ 28
Γήπεδο Junior: $ 18
Γραμμή Zip: $ 13
Μαθήματα ενηλίκων και γραμμή Zip: $ 33

Ώρες: 10 π.μ. έως το σούρουπο - η τελευταία κράτηση πραγματοποιείται μία ώρα πριν την δύση του ηλίου. Καλέστε 973-731-5800 για τις τρέχουσες ώρες (οι ημέρες διαφέρουν ανάλογα με την εποχή) και για να κάνετε κρατήσεις.

Κάρτα παγοδρομίου Richard J. Codey

Ο παγοδρομικός παγοδρομικός πάγκος του Richard J. Codey υπήρξε ένα στήριγμα στο West Orange για 58 χρόνια! Αυτό το μαζικό οικοδόμημα διαθέτει δύο ξεχωριστά παγοδρόμια, μηχανήματα σνακ και ποτών και μια μικρή περιοχή βιντεοπαιχνιδιών. Το παγοδρόμιο, διάσημο για το γεγονός ότι υπήρξε το παγοδρόμιο για το Νιου Τζέρσεϊ Ντέβιλς, προσφέρει μια ωραία δροσερή ανάπαυλα από την ανοιξιάτικη ή καλοκαιρινή ζέστη.

Οι δωρεάν περιόδους παγοδρομίας διαρκούν 90 λεπτά ή δύο ώρες και προσφέρονται συνήθως δύο φορές την ημέρα. Ελέγξτε το ημερολόγιο για το τρέχον χρονοδιάγραμμα. Μην φοβάσαι αν δεν έχεις πατίνια: οι κηδεμόνες μπορούν να νοικιάσουν είτε πατίνια είτε πατίνια χόκεϊ με μικρή χρέωση.

Αδεια:
Ενήλικες - 8 δολάρια
Παιδί / Ηλικιωμένος - $ 6 (Πέμπτη Ηλικιωμένοι: $ 5)
Skate Rentals - $ 4
(Ομαδική Έκπτωση για 15 σκέιτερ ή περισσότερους: $ 1.00 εκτός εισόδου και ενοικίασης)

Ώρες: Δείτε το τρέχον ημερολόγιο για το δωρεάν πρόγραμμα skate.

Μίνι γκολφ Safari

Ποιος δεν αγαπά μίνι γκολφ; Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερη από αυτή την πεμπτουσία προαστιακή άνοιξη και θερινή δραστηριότητα; Ένα θέμα σαφάρι προσθέτει μια νέα συστροφή σε αυτό το κλασικό παιχνίδι! Παίξτε μαζί με τους ελέφαντες μεγέθους ζωής και ακούστε τους ήχους της ζούγκλας που προέρχονται από τους δακτυλίους καθώς πετάτε. Θα ξεχάσετε σχεδόν ότι είστε λίγα μίλια από τη Νέα Υόρκη. Υπάρχει ποικιλία μεγεθών λέσχης, συμπεριλαμβανομένων μικρότερων μεγεθών για παιδιά. Κάντε το πραγματικό ανταγωνισμό εάν αποφασίσετε να κρατήσετε αποτελέσματα στην επίσημη κάρτα σκοπευτή σας.

Αδεια:
Ενήλικες: 10 €
Παιδιά: $ 8

Ώρες: 10 π.μ. έως 6 μ.μ., Σάββατο και Κυριακή

Το Boathouse της McLoone

Εργάστηκε μια όρεξη μετά από μια κουραστική μέρα γκολφ ή πατινάζ; Δοκιμάστε το Boathouse του McLoone, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Safari Miniature Golf. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κοινόχρηστο πάρκινγκ, αυτό αποτελεί την πιο βολική επιλογή για δείπνο για να ολοκληρώσετε (ή να ξεκινήσετε) την ημέρα σας στο συγκρότημα. Το McLoone's είναι μέρος μιας μικρής αλυσίδας εστιατορίων που διοικείται από τον Tim McLoone, έναν επιχειρηματία και φιλάνθρωπο του Νιου Τζέρσεϋ. Το εστιατόριο προσφέρει αμερικανική κουζίνα, ιδανική για σνακ ή μεσημεριανό γεύμα, καθώς και πλήρες μενού για δείπνο (παραγγείλετε το Mac Lobster and Cheese). Για μια πραγματική απόλαυση, δοκιμάστε το Κυριακάτικο brunch, που συνοδεύεται από ακατέργαστο μπαρ και ομελέτα και σταθμό βάφλας!

Οι τιμές κυμαίνονται; brunch prix fixe τιμή: 34,95 δολάρια για ενήλικες και 14,95 δολάρια για παιδιά ηλικίας 3-11

Ώρες: 11:30 π.μ. - 10:00 μ.μ.

Η προκυμαία

Το Waterfront περιλαμβάνει μια μετατρεπόμενη δεξαμενή που περιβάλλεται από ένα φωτισμένο μονοπάτι και λουλούδια τοπικά στην περιοχή. Έχει γίνει ένα δημοφιλές σημείο για δρομείς και joggers, καθώς και εκείνους που επιθυμούν να κάνουν μια χαλαρή βόλτα γύρω από ένα υπέροχο ορόσημο. Εάν νιώθετε περιπετειώδης, πάρτε μια βάρκα κύκνου (μια κουπιά με τη μορφή ενός μεγάλου κύκνου) έξω στο νερό? απλά να είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε τους μυς των ποδιών για να το κρατήσετε να κινείται! Επισκεφθείτε την καλυμμένη περιοχή πικνίκ ή καθίστε σε μια από τις άνετες ξαπλώστρες και απολαύστε κάποιο παγωτό διαθέσιμο για αγορά. Μετά το ηλιοβασίλεμα, τα πανέμορφα σιντριβάνια με τις δεξαμενές αλλάζουν τα χρώματα. το τέλειο σκηνικό για το μονοπάτι πεζοπορίας μήκους 1,7 μιλίων. Ξέρουμε τι θα ακολουθήσετε στο Instagramming.

Είσοδος: Δωρεάν

Ενοικιάσεις σκαφών: 14 δολάρια για ένα κουπί με 2 άτομα και 19 δολάρια για ένα κουπί με 4 άτομα

Αναψυκτικά: οι τιμές ποικίλλουν

Παιδική χαρά Regatta

Αυτή η μοναδική παιδική χαρά είναι αγαπημένη ανάμεσα στις οικογένειες των τοπικών πόλεων. Τα παιδιά το ονομάζουν «το Πειρατικό Πάρκο» λόγω του εξοπλισμού παιδικής χαράς με τη μορφή δύο γιγαντιαίων πειρατικών πλοίων μέσα στο πάρκο καθώς και άλλων ναυτικών θεματικών συσκευών. Τα παιδιά αγαπούν να προσποιούνται ότι ταξιδεύουν στην ανοιχτή θάλασσα καθώς ανεβαίνουν και γλιστρούν. Παιδιά τόσο μικρά όσο νήπια μπορούν να απολαύσουν αυτό το πάρκο, το οποίο περιλαμβάνει επίσης μουσικά θέματα και πετρώματα-αναρρίχηση περιοχές. Υπάρχουν πολλά παγκάκια και καρέκλες Adirondack που βρίσκονται γύρω από την περίμετρο για ενήλικες ή όσους επιθυμούν να κάνουν σνακ.

Είσοδος: Δωρεάν

Ώρες: 10 π.μ. έως 8 μ.μ. καθημερινά

Έχετε πάει στο South Mountain Recreation Complex; Μοιραστείτε τις ιστορίες σας μαζί μας στο Facebook και το Twitter.