Η Indiana προσφέρει ένα Σαββατοκύριακο χωρίς Φόρο;

Για πολλά κράτη της χώρας, οι αγορές από το σχολείο συχνά συνεπάγονται μεγάλες οικονομίες όταν πρόκειται για φόρο επί των πωλήσεων. Σε αυτά τα κράτη, ο φόρος πωλήσεων παραιτείται από ειδικές ημέρες ή Σαββατοκύριακα. Έτσι, οι άνθρωποι περιμένουν να αγοράσουν τα μεγάλα εισιτήρια τους στοιχεία μέχρι εκείνες τις ημέρες για να επωφεληθούν τα μέγιστα από την αποταμίευση. Στα περισσότερα κράτη, οι ειδικές ημέρες αφορολόγητων είναι μόνο για αγορές ρουχισμού και σχολικών προμηθειών. Οι περιορισμοί και οι ημερομηνίες ποικίλλουν ανά κράτος, ακόμη και ανά έτος, αλλά κατά κανόνα τα περισσότερα αφορολόγητα σαββατοκύριακα πραγματοποιούνται τον Αύγουστο.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι οι αφορολόγητες προσφορές είναι συνήθως μόνο 7% έκπτωση, η οποία ξυρίζει μερικά δολάρια αλλά δεν είναι μια τεράστια πώληση συνολικά.

Η Ιντιάνα δεν έχει Σαββατοκύριακο χωρίς Φόρο

Δυστυχώς για τους κατοίκους της Ιντιάνα, το κράτος δεν έχει το πλεονέκτημα ενός ελεύθερου φόρου Σαββατοκύριακου ή διακοπών φόρου επί των πωλήσεων. Ωστόσο, μερικές κοντινές πολιτείες προσφέρουν ένα σαββατοκύριακο χωρίς φόρους και αποτελούν βολικές επιλογές για γρήγορο ταξίδι στο οδικό δίκτυο.

Κοντινά κράτη με διακοπές Φόρου Πωλήσεων

Εάν πρόκειται να κάνετε διακοπές τον Αύγουστο, δεν είναι κακή ιδέα να δείτε εάν και πότε τα περιβάλλοντα κράτη προσφέρουν τα αφορολόγητα γεγονότα. Μπορεί να θέλετε να ψωνίσετε ενώ βρίσκεστε εκεί! Για παράδειγμα, το Ιλινόι, το Μίτσιγκαν και το Κεντάκυ δεν έχουν Σαββατοκύριακα χωρίς φόρο, αλλά το Οχάιο το κάνει. Στο Οχάιο, οι διακοπές φόρου επί των πωλήσεων πραγματοποιούνται συνήθως το πρώτο Σαββατοκύριακο τον Αύγουστο - αρκετός χρόνος για να πάρουν τα προμήθειες σας πριν από το σχολείο στην Ιντιάνα ξεκινά. Το αφορολόγητο Σαββατοκύριακο στο Οχάιο ισχύει για σχολικά είδη που κοστίζουν περισσότερα από 20 δολάρια ανά είδος και ρούχα που κοστίζουν περισσότερα από 75 δολάρια το καθένα.

Οι περισσότερες πολιτείες με αφορολόγητα Σαββατοκύριακα επιτρέπουν μόνο την έκπτωση για ενδυμασία άνω των $ 100 ανά τεμάχιο, έτσι οι κανονισμοί του Οχάιο καθιστούν ακόμη περισσότερο μια κλοπή.

Περισσότεροι τρόποι αποθήκευσης

Ακριβώς επειδή η Ιντιάνα δεν έχει διακοπές φορολογίας πωλήσεων, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να εξοικονομήσετε εξίσου χρήματα με καταλαβαίνω ψώνια. Οι τοπικοί λιανοπωλητές προσφέρουν πολλές μεγάλες πωλήσεις στο σχολείο και αρχίζουν περίπου στα μέσα του καλοκαιριού.

Όταν πρόκειται για σχολικά είδη, τα διάφορα καταστήματα αλυσίδων και τα καταστήματα εφοδιασμού γραφείου προσφέρουν πάντα πέννες ή μεγάλες εκπτώσεις. Ο Michaels, για παράδειγμα, συχνά διαφημίζει κουπόνια για το 25% της συνολικής αγοράς. Έτσι φροντίστε να ψωνίζετε κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου για να πιάσετε σημαντικές επιστροφές στο σχολείο.