Τι συμβαίνει Αυτό τα Χριστούγεννα στον Άγιο Βασίλη

Ψάχνετε για μια μεγάλη απόδραση για τα Χριστούγεννα στο Midwest;

Ονομάστηκε προηγουμένως ένα από τα "10 καλύτερα μέρη για να περάσουν τα Χριστούγεννα" από το CNN, η πόλη του Santa Claus, Indiana, ο πληθυσμός του οποίου είναι μικρότερος από 2.500, μπορεί να υπερηφανεύεται για το μοναδικό ταχυδρομείο με ειδική σφραγίδα "Άγιος Βασίλης".

Διασκεδαστικά γεγονότα για τον Άγιο Βασίλη, την Ιντιάνα

Το 2017 Άγιος Βασίλης Σφραγίδα

Κάθε χρόνο, μια νέα σφραγίδα του ταχυδρομείου διακοπών σχεδιάζεται από έναν τοπικό φοιτητή τέχνης του γυμνασίου ως μέρος ενός ετήσιου διαγωνισμού. Το νικηφόρο σχέδιο γραμματοσήμων το 2017 μπορεί να δει εδώ.

Χριστούγεννα στον Άγιο Βασίλη, Ιντιάνα

Η πόλη Midwest φιλοξενεί την ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή Santa Claus, που διεξάγεται τρεις εβδομάδες, από τις 2 Δεκεμβρίου 2017. Οι εκδηλώσεις διακοπών στον Άγιο Βασίλη περιλαμβάνουν:

Χριστουγεννιάτικα Πακέτα στον Άγιο Βασίλη, Ιντιάνα

Οι οικογένειες που θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα σε μια απόδραση στον Άγιο Βασίλη θα πρέπει να εξετάσουν ένα από τα Χριστουγεννιάτικα πακέτα που το τοπικό κέντρο επισκεπτών έχει βάλει μαζί για να δώσει πρόσθετο κτύπημα για το buck σας. Τα πακέτα συνδυάζονται για να περιλαμβάνουν καταλύματα και μια επιλογή εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για προστιθέμενη αξία. Ορισμένα πακέτα προσφέρουν επιπλέον, όπως μια ιστορία για ύπνο με τον Santa και την κ. Claus στην αίθουσα του ξενοδοχείου σας. Οι επιλογές ξεκινούν από κάτω από $ 100 τη νύχτα και αυξάνονται ανάλογα με την ποιότητα των καταλυμάτων και τις εγκλείσεις του πακέτου.

Περισσότερα Χριστούγεννα στα Midwest

Χειμερινές αποδράσεις στο Midwest

Συμβουλές ταξιδιού διακοπών