Τρέχουσες πληροφορίες Wildfire για τις βορειοδυτικές ΗΠΑ

Τι καίγεται τώρα;

Οι πυρκαγιές είναι ένα πολυετές πρόβλημα στη Βορειοδυτική. Με τα μίλια και τα μίλια της ερημιάς, το Αϊντάχο, η Μοντάνα, το Ουαϊόμινγκ, το Όρεγκον και η Ουάσιγκτον έχουν περισσότερα από το δίκαιο μερίδιο των μεγάλων δασικών πυρκαγιών. Οι αστραπές ανάβουν τις περισσότερες από αυτές τις φωτιές, αλλά όχι όλες. Οι φλόγες, τα τρένα και τα μηχανήματα που δεν παρακολουθούσαν φτωχές καταιγίδες, καθώς και τα τσιγάρων που έριξαν το τσιγάρο δεν προκάλεσαν κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια της ξηράς καλοκαιρινής περιόδου της βορειοδυτικής. Μόλις ξεκινήσει, οι φωτιές υπόκεινται στις ιδιοτροπίες του ανέμου και του καιρού.

Εύρεση τρέχουσας πληροφορίας Wildfire

Οι μεγάλες δασικές πυρκαγιές επηρεάζουν πάντοτε τα περιφερειακά ταξίδια και αναψυχή στο Βορειοδυτικό. Οι ανεξέλεγκτες πυρκαγιές εμποδίζουν την πρόσβαση στη γύρω περιοχή. Η μειωμένη ορατότητα και η ατμοσφαιρική ρύπανση που προκύπτουν από μια ενεργή πυρκαγιά μπορεί να κυμαίνονται από άβολα έως απειλητικά για τη ζωή. Ακόμη και ο κίνδυνος πυρκαγιάς έχει αντίκτυπο. οι φωτιές για μπάρμπεκιου και η κοπή ξύλου είναι συνήθως περιορισμένες ή απαγορευμένες κατά τους ξηρούς καλοκαιρινούς μήνες.

Είναι πάντα συνετό να ελέγξετε την τελευταία κατάσταση πυρκαγιάς προτού ξεκινήσετε ένα βορειοδυτικό ταξίδι άγριας φύσης. Αυτοί οι πόροι θα σας κρατήσουν ενήμερους για την τρέχουσα δραστηριότητα πυρκαγιών στο Αϊντάχο, Μοντάνα, Όρεγκον, Ουάσινγκτον, Ουαϊόμινγκ και άλλα δυτικά κράτη.

Οι ακόλουθοι πόροι παρέχουν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες δασικές πυρκαγιές και συνθήκες στη βορειοδυτική Αμερική.

Τα κοινωνικά μέσα είναι ένας άλλος καλός τρόπος για να διατηρήσετε τις τρέχουσες δραστηριότητες στις πυρκαγιές σε όλη τη Βορειοδυτική.

Περιορισμοί πυρκαγιάς

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να προκαλέσετε πυρκαγιά. Η ενημέρωση σχετικά με τους τελευταίους βορειοδυτικούς περιορισμούς πυρκαγιάς θα σας εξοικονομήσει από πιθανό πρόστιμο ή φυλάκιση. Θα σας ενημερώσει εάν πρέπει να αποφύγετε φωτιές ή πυροτεχνήματα. Και θα σώσει ζωές, συμπεριλαμβανομένου και του δικού σας.

Αρμόδιοι Βορειοδυτικοί Πυροσβεστικοί Οργανισμοί

Υπάρχουν πολλοί οργανισμοί και οργανισμοί που παίζουν ρόλο στην καταπολέμηση των πυρκαγιών στο Βορειοδυτικό. Οι παρακάτω ιστοτόποι παρέχουν εκτεταμένες πληροφορίες για όλες τις πτυχές των καταστροφών πυρκαγιάς των άγριων περιοχών.

Εάν είστε πιασμένοι σε ένα Wildfire

Σε περίπτωση πυρκαγιάς στην περιοχή σας, είναι σημαντικό να παραμείνετε συντονισμένοι στις τοπικές ραδιοφωνικές εκπομπές. Προετοιμαστείτε για την εκκένωση με την προειδοποίηση μιας στιγμής, συγκεντρώνοντας τα αναλώσιμα καταστροφής σας, συσσωρεύοντας τα κατοικίδια ζώα σας και απομακρύνοντας τα εμπόδια για μια γρήγορη απόδραση. Φορέστε ανθεκτικά παπούτσια ή μπότες, μη εύφλεκτα ρούχα, καπέλο και γάντια. Προβλέψτε ότι η ηλεκτρική ενέργεια θα πέσει κάτω.

Αν το χειρότερο συμβαίνει και βρεθείτε παγιδευμένοι στο μονοπάτι μιας έντονης φωτιάς, οι πληροφορίες σε αυτές τις ιστοσελίδες μπορεί να σας σώσουν τη ζωή: