Οκτώβριος καιρός και σημαντικά γεγονότα στις Ηνωμένες Πολιτείες

Μάθετε γιατί είναι ένας σπουδαίος μήνας για να επισκεφθείτε τα κράτη

Ο Οκτώβριος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι ζεστές και ενίοτε καταθλιπτικές καλοκαιρινές θερμοκρασίες που αισθάνθηκαν σε πολλές περιοχές της χώρας έχουν δροσίσει μέχρι τον Οκτώβριο. Υπάρχουν επίσης ορισμένες διακοπές και παραδοσιακά φθινοπωρινά γεγονότα που συμβαίνουν τον Οκτώβριο και αξίζει να ταξιδεύετε.

Περιφερειακές θερμοκρασίες Οκτωβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες

Οι μέσες υψηλές θερμοκρασίες τον Οκτώβριο κυματίζουν στη δεκαετία του '50 στα βόρεια κράτη, από την Ουάσινγκτον μέχρι το Maine και οι θέσεις στο Upstate της Νέας Υόρκης και του Βόρειου Μίτσιγκαν μπορεί να δουν ακόμα και τις πρώτες νιφάδες της εποχής.

Στις νότιες περιοχές της χώρας, από την Καλιφόρνια έως τη νοτιοανατολική πλευρά , οι μέσες κορυφές είναι στη δεκαετία του '70. Ο Οκτώβριος είναι μια σπουδαία στιγμή για να επισκεφθείτε το Σαν Φρανσίσκο και την ακτή της Βόρειας Καλιφόρνιας, όταν όλη αυτή η καλοκαιρινή ομίχλη ξεκαθαρίζει και η περιοχή δοκιμάζει τον ηλιόλουστο ηλιόλουστο ουρανό και το «καλοκαιρινό ινδικό καλοκαίρι». Τα μικρά συγκροτήματα των Ηνωμένων Πολιτειών, Η Φλόριντα και η Νοτιοδυτική, απολαμβάνουν τις θερμοκρασίες στη δεκαετία του '80 κατά τον Οκτώβριο.

Αν θέλετε πολύ καιρό αλλά θέλετε να μείνετε μακριά από μια ζώνη τυφώνων, κατευθυνθείτε προς τα νοτιοδυτικά. Οι θερμοκρασίες στις νοτιοδυτικές πολιτείες της Αριζόνα και του Νέου Μεξικού δεν θα είναι αφόρητα καυτές όπως είναι το καλοκαίρι και οι νύχτες δεν θα παγώνουν όπως είναι το χειμώνα.

Μέσες θερμοκρασίες του Οκτωβρίου για κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς

Όταν συσκευάζετε ρούχα για το ταξίδι σας, σημειώστε τις μέσες θερμοκρασίες σε αυτούς τους 10 κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες (Υψηλή / Χαμηλή):

Η περίοδος του τυφώνα Εμφανίζεται τον Οκτώβριο

Όταν φτάσουν 15 Μαΐου και 1 Ιουνίου, σηματοδοτούν την αρχή της εποχής των τυφώνων στον Ανατολικό Ειρηνικό και τον Ατλαντικό, αντίστοιχα. Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες για τυφώνες που σχηματίζονται στον Ατλαντικό Ωκεανό να πραγματοποιούν χερσαίες αποβάθρες στα παράκτια κράτη, από τη Φλόριντα μέχρι το Maine, καθώς και κατά μήκος των χωρών του Κόλπου του Κόλπου, όπως το Τέξας και η Λουιζιάνα. Κάτω: Εάν προγραμματίζετε διακοπές στην παραλία , να γνωρίζετε τις πιθανότητες τυφώνων από τις 15 Μαΐου έως τις 30 Νοεμβρίου (όταν τελειώνει η εποχή) και βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει ιδιαίτερη προσοχή στις τοπικές προειδοποιήσεις καιρού πριν και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Εάν επιλέγετε να ταξιδέψετε σε μια περιοχή επιρρεπής σε τυφλούς κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν, αναζητήστε ευέλικτα αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία για να αποφύγετε να κολλήσετε ταξιδεύοντας κατά τη διάρκεια καταιγίδας.

Οκτώβριος Διακοπές και εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις που γιορτάζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε Οκτώβριο περιλαμβάνουν την Ημέρα του Κολόμβου, την Απόκριες και το πολύχρωμο φύλλωμα πτώσης. Οι δημόσιες αργίες της Ημέρας του Κολόμβου, τη δεύτερη Δευτέρα του μήνα, δίνουν σε πολλούς Αμερικανούς ένα τριήμερο Σαββατοκύριακο, το οποίο είναι ιδανικό για μίνι διακοπές για να δείτε το καλύτερο φύλλωμα πτώσης της χώρας , όπου τα φύλλα αναβλύζουν σε αποχρώσεις του κόκκινου, πορτοκαλί και χρυσό.

Χωρίς καταιγίδες για να χτυπήσει τα φύλλα από τα δέντρα και τέλεια τραγανές θερμοκρασίες, το βορειοανατολικό απολαμβάνει τη μεγαλύτερη περίοδο για την προβολή φύλλων , και τα φύλλα παραμένουν εικόνα τέλεια μέχρι τέλη Οκτωβρίου. Προσέξτε να μην χρονοτριβήσετε για να κάνετε τα ταξίδια του Σαββατοκύριακου στο Columbus Day - τα ξενοδοχεία σε δημοφιλείς προορισμούς γεμίζουν γρήγορα.

Τα φεστιβάλ συγκομιδής, οι εκδρομές για τη συλλογή μήλων και κολοκύθας και οι γιορτές του Απόκριες , κάνουν τον Οκτώβριο μια συναρπαστική στιγμή για ταξίδια. Δεν χρειάζεται να κατευθυνθείτε στη Γερμανία για να δοκιμάσετε ένα αυθεντικό Oktoberfest. πολλές πόλεις των ΗΠΑ κρατούν τις δικές τους εκδηλώσεις του Oktoberfest που περιλαμβάνουν βαυαρική μπύρα και φαγητό σε κήπους μπύρας. Ο Οκτώβριος είναι επίσης μια καλή στιγμή για να επισκεφθείτε τα εθνικά πάρκα της χώρας. Η υψηλή περίοδος για τα πάρκα έχει περάσει πολύ και τα τοπικά ξενοδοχεία και εστιατόρια ξεφορτώνουν τις υψηλές τιμές του τουρισμού για να προσελκύσουν επισκέπτες.

Πόροι του Οκτωβρίου για τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς

Αυτοί οι πόροι σας δίνουν μια ιδέα για το είδος του καιρού του Οκτωβρίου που θα περιμένατε σε μερικά δημοφιλή τουριστικά σημεία των ΗΠΑ. Δείτε επίσης αυτόν τον διαδραστικό χάρτη καιρού για τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες στις Ηνωμένες Πολιτείες.